Skocz do zawartości
IGNORED

KOLEJNY SZCZĘSLIWY POSIADACZ D 500 SE...

BOCIEK

Rekomendowane odpowiedzi

Zagościł na forum.Na razie "chłopak" się wygrzewa.Mój system: D 500 SE,X-CANS v2, HD 600.To jest mój pierwszy porządny systemik.Dodam tylko że przed zakupem tego ustrojstwa muzyki słuchalem na (!!) discmanie sony + hd 490. (taa..przez 3 lata zbierałem kasiore).Przy pierwszych taktach Lacrimosy (Requiem Mozarta)ciarki przeszły mi po plecach.Panowie...!!!

Mam pytanko odnośnie interkonektu (obecnie AQ SIDEWINDER).Czy wymiana na np:COPPERHEAD-a (lub inny do 500 zł.)da słyszalna róznice w brzmieniu?(Chodzi mi o to czy mozna jeszcze wiecej "wycisnąc" z systemu)

P.S Gratuluje "PAJACYKA"

Pozdarwiam Szanowne Forum 3majcie sie

Witaj.Copperheada sprawdziłem dość dogłębnie i jest to moim zdaniem bardzo dobry kabel.Dla checy dodam, że słuchałem go razem z CA D500SE.Moje wrażenia z odsłuchu są bardzo pozytywne.GORĄCO POLECAM I POZDRAWIAM:)

najlepiej wypożycz za kaucja kabelek na weeknd - i juz bedziesz wiedział, czy odniesiesz go do sklepu, czy nie.

Odnośnie D500SE - moja rada - porządnie rozgrzany gra znacznie lepiej niz "zimny". Pod hasłem "porzadne rozgrzanie" rozumiem pracę min 2h.

Zielony to on jest:) w dotyku przypomina troche gume (choć na pewno to nie guma) z matowo-białym nadrukiem. Chodzi Ci o podobny do tego jaki był kiedyś opisywany w HFiM? Ten wygląda nieco inaczej.Ale co tam, ważne jak gra:) 30cm na jeden kanał powinno wystarczyć, chyba, że klocki są od siebie troche oddalone. Kabel warty swej ceny. POZDRAWIAM:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.