Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy wątek ku pocieszeniu...

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

Jako, że zauwazyłem, iż tak wspaniała i bezprecedensowa inicjatywa naszego forumowego Nowego2 jak:

1. założenie autorskiegi wątku

2. poruszenie tematu bufetowej i jej pasztetowej

3. Specjalnej dedykacji dla mnie czyli kumpla z forum

została w tak brutalny sposób zablokowana, postanowiłem, aby w dowód uznania i wdzięcznosci odwazjemnić te przychylne ludziom uczucia kolegi i założyć ten. Niechaj choć trochę przyniesie on koledze pocieszenie w tej dramatycznej sytuacji, jaka go dopadła.

Jesteśmy i łączymy się w bólu z Tobą !! Trzym sie mocno i nie poddawaj. Prawda zwycięży! ;-)

https://www.audiostereo.pl/topic/31040-nowy-w%C4%85tek-ku-pocieszeniu/

I to też na pocieszenie:

"Kaczka przeżyła polowanie i dwa dni w lodówce" -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A tak na powaznie jar!- postaraj sie o dobre zdjęcie Hani-Opraw w porzadny dąb wielkości 120x120cm i wyślij mailem Nowemu.Sprawa jest powazniejsza niż myslisz i napewno sie rozwinie jeszcze.Widzisz że śledzi wszystko co dotyczy hani.A że nie może byc pewien że ma wszystko ,stara się zaprząc w robotę pozostałych.

a co mozna mysleć o facecie który zbiera wszystko o jednej pani.Albo znali sie w szkole z wiadomymi konsekwencjami albo niestety zawiedziona miłość z wiadomymi konsekwencjami.Tak czy siak zdradzony facet ale kochający niestety jeszcze,na złość, zapisuje się do konkurencyjnej partii .I teraz jest pytanie .Czy nienawidzi i zabije.Czy kocha tak, że odpuści .A może nawet zmieni partię.Bedziemy jeszcze mieli co ogladać.

>muls

Ja też chyba wymagam pocieszenia..... ktoś usunął moją poradę w zakładce stereo... Kolega ma problem, że mu się dźwięk spowalnia - doradziłem szybkie kable..... I wyleciało! A przecież to taka AUDIOFILSKA porada była.

Czyżby wracały czasy moderacji? Tym razem z za węgła? Tajemniczy strzał z za kanapy czyli Fanek Pies Kimono?

ale teraz to będzie jazda.Ty piszesz i nie wiesz czy sam przeczytasz.Czy przeczyta adresat.Tak własnie jest na Paryż -Dakar.A czyż nie jest to pasjonujące.Dojedziesz albo nie A ten kabel czy bedzie szybki czy bardzo szybki to generalnie i tak nie ma znaczenia.Pozdrowienia

Słowo na poniedziałek:

Z pewnością "bufetowa i jej pasztetowa", miały wpływ, na Z-martwych-wstanie,

Kaczki z Wielkim Cycem :-)

Wreszcie wątek dla samców, a nie o poezyjach Safony z Kanału Piątego :-)

Pozdrawiam

erotoman gawędziarz - R.u.s.t :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A dalsze losy kaczki są też niesamowite:

"Kaczką zajęli się weterynarze. Jej obrażenia po postrzale były poważne i wymagały operacji. Wydawało się, że zabieg przebiegnie spokojnie. W pewnym momencie ustała jednak akcja serca, a zwierzę przestało oddychać. "Straciliśmy ją. Ptak nie żyje. To koniec" - powiedział prowadzący operację David Hale.

Nagle, po około 20 sekundach od ogłoszenia jej śmierci, ptak odżył. Operujący kaczkę weterynarze oszaleli z radości.

"Żyje, ona żyje!" - krzyczeli.

Uszkodzone skrzydło zostało zoperowane i umieszczono w nim śrubę. Zdaniem weterynarzy wszystko wskazuje na to, że rehabilitacja zwierzęcia będzie przebiegać już prawidłowo - czytamy w serwisie BBC News."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.