Skocz do zawartości
IGNORED

W&W wduszona kopulka - co zrobic ???????

brodawid

Rekomendowane odpowiedzi

McGyver jestem ci flaszke dluzny!!!!!!!!!!!!! kaca mam co prawda rece mi tez sie trzesa ale nawazniejsze ze sie udalo!!!!!!!

a tak swoja droga jesli ten powiedzmy poraz setny zalozony temat komus uratowal zycie (mojej babcii paru postronnym osoba przypadkowo zabitym) to jest je sens zakladac !!!!!

dzieki dzieki pawcio faktycznie poszlo szybko a babcia na pocieszenie powiedziala ze "roznicy nie slyszy" !!!

boze miej ja w opiece bo nie wie co czyni!!!

Byc moze traktoje moje hobby zbyt serio ale co tam

Nawet 3mce temu skonczyl sie moj zwiazek fakt ze dziewczyna byla "niedrowa na glowe" ale jeden z powodow byla moja audiofilia nie raz w nerwach mowila ze "ro***bie mi kolumny" ale nigdy sie nie odwazyla bo wiedziala ze normalnie bym jej wp***dol spuscil i tyle!!!!!!

Teraz mam nowa dziewczyne i jak narazie glowy mi nie suszy :)

>brodawid

Ty musisz jak najszybciej zacząć słuchać MUZYKI, a nie SPRZĘTU. Muzyka łagodzi obyczaje, na pewno Ci się przyda ;-)))

PS. Naprawdę użyła słowa "ro***bać"? Nie wierzę...

zwolennik łagodności

>PS. Naprawdę użyła słowa "ro***bać"? Nie wierzę...

>Naprawde stary ona klnela jak szefc !! gozej odemnie i naprawde myslalem ze mi te kolumny zepsuje mieszkalismy razem ahhh.... bylo minelo

>>Ty musisz jak najszybciej zacząć słuchać MUZYKI, a nie SPRZĘTU.

Wlasnie slucham i wyobraz sobie ze na amplitunerze Yamacha 430 z DVD 530 a nie wiem czy wiesz jak tu na forum podchodzi sie do tego polaczenia serii 600 B&W ze" kluja w uszy" itp. a ja na tym slucham tej muzki bo kocham muzyke!!!!!!

Brodawid, fajnie że Ci się udało. Nic mi nie jesteś dłużny, aczkolwiek jeżeli się kiedyś spotkamy to nie odmówie wspólnego wypicia piwa. Miłego słuchania. I nie przejmuj się opiniami na forum o kłującym dźwięku B&W. Nie od razu Kraków zbudowano, a wielu z nas swoją przygodę z dźwiękiem zaczynało od altusów lub plastikowej miniwieży.

Witam. Podłącze się pod temat Brodawida. Nie mam co prawda wduszonej kopułki ale jedna z kolumn tylnich (b&w 601) spadła mi z półki na podłogę i obił się dość poważnie róg. Sama kolumna gra ok, na szczęście głośniki są nienaruszone. Macie jakieś pomysły co z tym fantem zrobić? Pozdrawiam

>haszu

Może to niezupełnie róg, ale blisko. To duże zbliżenie krawędzi kolumny, która spadła z podstawki na krawędź półki tv. Wynik: wyszczerbienie. Wyrównałem brzegi uszkodzenia, nałożyłem 6-7 warstw szpachlówki, następnie wymodelowałem wcześniejszy kształt i fakturę powierzchni, pomalowałem "plombę". Na zdjęciu różni się kolorem o wiele bardziej niż w naturze, pewnie aparat widzi inaczej, niż oko.

Nawiasem mówiąc, sprawca ledwo przeżył ten incydent, bo udało mu się zwiać. (kot)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"dobra uspokoic sie to nie takie latwe wczoraj bo to sie stalo wczoraj wypilem sam 0.5l wodki i jedno mocne piwo pomoglo -ale pic codziennie nie moge"

brodawid,odcianajac sie od całego watku,tym tekstem mnie powaliłes... heheh ;-).Nie stresuj sie tak zebys w alkoholizm nie wpadł ;-).Kopułka sie naprawi,wszystko na spokojnie wykonuj ;)

>elfan moze dodatkowo to cie rozsmieszy

>>Facet przystępuje do oczyszczenia szamba.Otwiera pokrywę i widzi dwie pływające tam blondynki.

Pyta się blondynek:

-co wy tam robicie?

-robimy zakupy.

> Arek.

Nie to nie była sprawka Babci Brodawida:) To wina stolarza który zaproponował mi taką dziwną półkę a raczej jej mocowanie. Dzięki za podpowiedź. U mnie jest trochę gorzej jeśli chodzi o kolor. Kolumny są w okleinie calvados. Pozdrawiam

na pszyszłość radze zakładać jakieś pancerne maskownice i asekuracje z drutu kolczastego pod napięciem. Powinno skutecznie ochronić przed niefrasobliwymi działaniami profanów. Taka mała kopułka a tak rozpala emocje:)

No albo zastosować zasade "oko za oko" - zapewniam ze to by był pierwszy i ostani raz;) babcia ze wciśnietym okiem lub kot bez kawałka tylowia dwa razy sie zastanowia nastepnym razem;)

"oko za oko" arekgrabowski,

No to jest dobre tylko jak wytlumaczyc rodzinie ze babci niechcacy wdusilem oko

Ale jak byscie zobaczyli nowy wate pt." Wduszone oko przez wnuka -co robic" bedzie wiadomo kto co i jak :)

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

ja bym trzelił tej kopułce malinkę. dodatkowo ciepło ust i ślina pobudzą ją do prostowania. A jak usłyszysz że nadal kontempluje to rombnij ją w pysk to zaraz będzie prosto pluć :D

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

ano korzyści oczewieście obopulne hehe :D - chyba se powginam kopułki w moich padaczkach :) abo najlepiej jedną coby druga zazdrosna nie była hehe- chociaż triangle to niezły pomysł

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.