Skocz do zawartości
IGNORED

Adamhiend nie żyje....

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo przykre, duża strata dla tego forum, na którym coraz więcej bezwartościowych i idiotycznych wpisów, a coraz mniej rzeczowej dyskusji i wiedzy merytorycznej na konkretny temat. takich ludzi, potrafiących naprawdę zainteresować swoją wiedzą, doradzić z sensem i pisać bez wycieczek osobistych jest tu wcale nie tak wielu, i właśnie odszedł jeden z nich, na zawsze. bardzo smutne.

.....śpieszmy się kochać ludzi,tak szybko odchodzą........

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

....i tak nam w duszy będzie grało,to co On zrobił....

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Nie znałem Pana Adama, nie miałem okazji nawet porozmawiać. Przekazuję moje wyrazy współczucia dla Pana Adama i rodziny. Jedno jest pewne nie ma sprawiedliwości na tym świecie sam tego doświadczyłem po śmierci ojca i wiem że żadne słowa nie dadzą pocieszenia w tak przykrej dla nas chwili.

Kolejny raz patrzę na tytuł...i kolejny raz powtarzam sobie że jeszcze 13 stycznia dziękowałem Mu za pomoc w obróbce zdjęć mojego gramofonu.14 stycznia to ja miałem zawał-pierwszy w życiu i Bogu dzięki i wspaniałym lekarzom żyję i snuję kolejne plany.Pan Adam odszedł.Za każdym razem jak stanę przed gramofonem , pomodlę się za Niego.RIP

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.