Skocz do zawartości
IGNORED

Program do wypalania obrazów płyt DVD

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

... z możliwością podziału na dwie płyty (w przypadku dysków większych niż 4,7 GB). Interesuje mnie też kompresja i radzenie sobie z zabezpieczeniami. Znacie takie narzędzie? Chętnie freeware, ale domyślam się że nie ma:):):) Informuję, że płyty kopiuję WYŁĄCZNIE do użytku domowego, co nie jest prawnie zabronione.

Do zrzucania ze zdejmowanie zabezpieczen: MacTheRipper

Do przerabiania z plyty np. 2 warstwowej na 1 warstwowa: DVD2oneX

Do robienia divx-ow: HandBrake.

pozdrawiam kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

alcohol 120%

Ashampoo Burning Studio

oba programy do sćiagniecia z www.instalki.pl w dziale NAGRYWANIE PŁYT CD/DVD

A po co się tak tłumaczysz? Przejmujesz się obrońcami legalności :D:D:D???

Pozdrawiam

Jesli chcesz robic kopie zapasowe DVD to plecam DVDfab(nie ma problemu z zabezpieczeniami - jak narazie sie nie wylozyl)pozatym mozna dostosowac do plyt 8,5GB i 4,7GB(pokazuje ile procent oryginalu bedzie)a takze mozna skonfigurowac sobie cala plytke wedlug uznania.Z nagrywaniem juz gotowych obrazow nie wiem jak jest nie probowalem. - nie jest freeware (ale crack napewno sie znajdzie;)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Problem rozwiazany: najpierw zlamalem kod DVD Decrypterem i zrobilem obraz w formacie ISO potem otwarlem obraz DVD Shrinkiem (zapomnialem ze ma taka opcje) i zrobilem kompresje. Ponad 5,5 GB zmiescilo sie na standardowej plycie DVD. Jutro ogladam:):):) Pozdrawiam wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.