Skocz do zawartości
IGNORED

Za jaką sume kupie CD Coplanda CDA 266

mcze3333

Rekomendowane odpowiedzi

Trudno dostępny na wtórnym rynku audio hifi.Widywałem nowsze modele (nie pamiętam oznaczeń-chyba CDA 277) i cena oscylowała wokół 3,5 kzł(na Allegro chyba z jakieś pół roku temu).

Powodzenia w polowaniu na urządzenie :-) i uważaj na tę chorobę,bo podobno najtrudniej lekarzowi leczyć się samemu( w tym przypadku również).

Pozdrawiam.

Może lepiej "szarpnij" sie na flagowca swego czasu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Niedawno kupilem ten model, stan igla (jak ze sklepu) + karton + dokumentacja, kolor srebrny, z 2002 r. za 2100 zl.

Bardzo porzadnie wykonany CD, pancerny po prostu, obsluga czysta przyjemnosc, no moze pilot troche "chinski", ale dziala dobrze, brzmienie zalezy od reszty toru i preferencji sluchacza - mi bardzo odpowiada w tej cenie.

Na ebay.de byl tez niedawno za cos ponad 400 euro chyba.

Ja osobiscie polecam, ale warunek wczesniejszy odsluch we wlasnym systemie.

pozdr.

Copland 266 to dosyć ostro brzmiący cd.Owszem zbudowany jest solidnie,tylko ten tani transport sonego jakoś nie pasuje mi do reszty...Lepiej poszukać pierwszy model 288 z transportem teaca.

Copland 266 to dosyć ostro brzmiący cd.Owszem zbudowany jest solidnie,tylko ten tani transport sonego jakoś nie pasuje mi do reszty...Lepiej poszukać pierwszy model 288 z transportem teaca.

W granicach 2000 zl to raczej ciezko znalezc bedzie zadbany 288 (chyba ze kradziony, a normalni ludzie od takiego sprzetu trzymaja sie z daleka). A propo transportow zerknij, co dzisiaj siedzi w Cdkach do 2,5 kzl a i drozszych czasami. Ten sony w Coplandzie przynajmniej chodzi w miare cicho.

Fakt ten CD gra dynamicznie, moze lekko ostrawo, mi to nie przeszkadza, jak pisalem odbior calosci zalezy od reszty toru, ja kluchow nie lubie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.