Skocz do zawartości
IGNORED

Do Jazza. Niechce ale musze

Firebird

Rekomendowane odpowiedzi

A tak serio Jazz co cie tak ubodło ?

Nie od dzisiaj wiadomo, ze wiedza większości amerykanów nie wychodzi za daleko poza ich ulicę sezamkową.

Tylko nie rozumiem dlaczego tak jeździsz po "matołach" w Polsce ?

Masz ich przecież pod dostatkiem na miejscu w USA.

Pozdrawiam

Swoją drogą , ciekawe zjawisko. Jeśli na łamach forum proszę o pomoc (wskazówki) - raczej miernie z odzewem , a jesli dodatkowo proszę o pomoc w doborze budżetowego sprzetu - tragedia. Ale wystarczy kogoś obrazić i wątek rozwija się wprost proporcjonalnie do użytych "wyzwisk";)

arek - to jest bocznica :) nie nasza wina że chłopaki cienko sie udzielają w stereo. Może jakbys napisał że szukasz budzetowego sprzetu, byle nie hamerykańskiego........? Spróbuj!

The odd get even.

>"To, ze taki material cie smieszy klasyfikuje cie w grupie, ktora jest nizsza klasa..."

A to - klasa Jazza, podczas jego studiow w Małkini .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jazz, to nie kwestia zastanowienia, tylko informacji. Stale gdzies jexdzisz :)

A to po świecie, a to po matolach, a to tym autem, ato śmym. Człowiekowi się wszystko plącze;)

Sam przyznasz, ze materiał choc stronniczy, to jednak ukazuje problem ?

Pozdrawiam

Jazz :-), 21 Mar 2007, 11:56

>Zjadlem fajna kielbase. Z ogorkiem

Ale z USA? Przeciez inne moga ci zaszkodzic!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

widzisz jazz. nie wiesz co to trójkąt, to i nie wiesz co to hamerykański. Tak jak Twoi rodacy nie potrafią wskazać państwa na U. To Ty jesteś na tym filmie, right?

The odd get even.

..... aż boję się powiedzieć ze idę "zapalić".... żeby po powrocie nie naczytać sie, że moj nałóg jest konsekwencja braku podstawowej wiedzy medycznej...zadufania w sobie....miernej edukacji i oczywiści konsekwencją galopującej biedy:).... a ja palę bo lubię... nie wnikając z jakich powodów gdyż te mnie nie interesują;) No , zabezpieczyłem sie..teraz mogę zapalić;)

OK, teraz musze wyjsc do fajnej dziewczyny. Podczas mojej nieobecnosci macie wpisac w nastepnej dla mnie zalozonej zakladce conajmniej 10 wpisow na kazdego glupiego kapucyna. Do roboty osly!

lancaster, 21 Mar 2007, 12:02

>foxbat, no nie wiem. Jak chcesz mieć misję, to musisz sie na kogoś zawziąsc(np. żeby przestał jeśc

>żywność genetycznie modyfikowaną) !:)

>

>Pozdrawiam

Jak to sie robi?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

arekgrabowski, idziesz zapalić powiadasz ?

Wiadomo najlepiej nie palić :) Ale mozna też przy tej okazji sie dowiedzieć, ze jest sie matolem, zacofanym wieśniakiem z zaściankowej Polski itp.

Chociaż to ameryka stworzyla chyba ten przemysł na taką skalę ?

Marlboro cowboys :)))

Pozdrawiam

jazz i juz? uszczesliwiles nastepna eweline, kasie basie itd... a moze nareszcie splodzisz jakiegos nadamerykanina???

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.