Skocz do zawartości
IGNORED

Do Jazza. Niechce ale musze

Firebird

Rekomendowane odpowiedzi

Jazz :-), 22 Mar 2007, 10:20

>Lanciu, nie wkurwiaj sie. Dla pocieszenia, napisze ze nie uwazam cie za jakakolwiek fujare.

>Jestes Polakiem.

Sie nasz ekskluzywny gosc wzniosl na wyzyny intelektu...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

foxbat, on sie wznosi, ale tylko czasami. Zwykle raczy obdarzać adwersarzy tekstami w stylu: matoł, osiol, pajac itp.

Nie będę obłudny...tak go własnie widzę:))

Pozdrawiam

jazz, jak mozesz z tym zyc? nienawidzisz czastki siebie? walczysz z tym? mama ci zrobila krzywde w dziecinstwie? a moze tata?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tak czytam i czytam od jakiegoś czasu wpisy Wspaniałego i Jedynego Jazza i zastawnawiam się czy kolega nie był odtwórcą roli Leszka "Azbesta" w filmie "Szczęśliwego Nowego Jorku". Dla mnie pasuje jak ulał.

Jazz, powiedz tak całkiem serio(do tej pory wyglada na to, ze jaja sobie robisz bo to niemożliwe, zebys był takim idiotą jak próbujesz nam tu sie objawic) : Jak się spisują AKG701 ?

Pozdrawiam

Wiesz Jazz..hmmm to co pisalem o Wałbrzychu to nie pisałem po to żeby sie pośmiać... bo akurat to jakby nie bylo lekka tragedia...chciałem tylko pokazać problem..i kontrast, pomiedzy bzdurami i emanowaniem szmalem na forum..no i potwierdzic "niestety dla niektorych forumowiczow" nieudolność "Rządzących" w Polsce... powidzcie mi ..jak można sp***dolić i nie wykożystać takiego polożenia geograficznego????!!! ale to chyba zbut powazne na ten wątek...

moze jazz zalatwi tam instalacje rakiet do tarczy..... :/ cos niesmieszny ten zart :/ a tak serio to wlasnie lookam na ten link o biedaszybach... straszne :P jak przed wojna :/

Lanciu, jeszcze raz, nie jestes dla mnie matolem. Nie bardzo jednak wiem jak moge ci pomoc w zarejestrowaniu tego pod deklem.

Alek, to prawda. To wszystko prawda. Innego dnia, w innym miejscu, z innymi ludzmi.

Polubmy jazza takim jakim on jest, a jeśli będzie nas wielu, to biedaczek może nawet być mocno przygniecion.

Ja lubię jazza za to, że mimo iż był w USA i Zugu, to nie dał się porwać z kraju temu owczemu cugowi i zadając sobie niejednokrotnie spory ból wraca tu, by przypominać nam jak wiele przed nami do zrobienia jeszcze jest. Serdeczne Bóg zapłać, jazzie.

foxbat...to co widzisz na fotkach to "sielanka"... na zywo nie jest tak rozowo...tam ludzie giną w ciągłym strachu czy za chwile nie wpadnie policja, czy za chwile nie przyjedzie kopara zasypujaca szyby...masakra...ale mniejsza z tym, wyskoczyłem jak Filip....

Arek, możesz byc pewien, ze jeżeli jest (jakims cudem) w Wałbrzychu jeszcze coś na czym można zarobić 1000%, to bądź pewien, ze po wreczeniu odpowiedniej łapówy tak sie stanie.

Tak jak miało to miejsce w tym kraju do tej pory...

Jazz, nie ma problemu. A czy możesz mi zrobić przyjemność i nie częstować rozmówców opowieściami o ich "polaczkowatym" matolstwie ?

Matolstwo wszak jest międzynarodowe, tak jak pijanstwo, kradzież, glupota, infantylizm i wlazenie w dupę.

Pozdrawiam

>Jazz :-)

Poopowiadaj lepiej cos o seksie, to dostaniesz koszulke !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Dotychczasowe przygody Jazza (seksualne i nie tylko !),

znajdziecie w monograficznym, ekskluzywnym albumie :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

firebird - oczywiście że materiał jest tendencyjny, ale zobacz ile z niego mamy w tym wątku radości :)

I pomysl - równie tendencyjnie :) - jeśli materiał byłby z Polski to jaką prozę by tu mógł popełnić księciuniu w sprawie konsekwencji zycia w nędzy i rozpaczy :))

The odd get even.

LOL. Theli, spojrz na to z prawdziwej perspektywy. Ja siedze z piekna kobieta w restauracji rozkoszujac sie bialymi truflami. Pomiedzy twoja grupa dlubiacych w nosie, kopcacych tanie fajki i knujacych cos pod zawszalymi deklami petakow i mna stoi moj zaparkowany Aston. Odjezdzajac, zauwazam w lusterku wasze plujace i szczekajace glupkowate mordy na srodku ulicy. Coprawda nie bardzo wiadomo z czego, ale wierze, ze macie znakomity ubaw.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.