Skocz do zawartości
IGNORED

forum 608II czy holdegron

intuos

Rekomendowane odpowiedzi

mam ten drugi i zastanawiam sie czy nie zamienic go na foruma bo mam mozliwosc, chodzilo by o napedznie moich yamah yh 100, sa to ortodynamiki i pomimo impedanci niby tylko 150 omow to maja duza moc max wejscia na poziomie 3w i wiem ze sa prodozerne, wiec pytam sie kolegow czy bedzie duza roznica w dzieku, w sumie to pytanie kieruje rowniez do grafa bo o ile pamiec mnie nie myli to chyba ma on i jedno i drugie

z gory dziekuje za pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/32519-forum-608ii-czy-holdegron/

piotrek znajomy sprzedaje foruma dlatego zastanawiam sie czy warto czy nie , oczywiscie nieujmujac "twojemu dziecku" rzecz jasna, niestety odleglosc nie pozwala mi na sprawdzenie sprzetu i zastanawiam sie czy warto brac , wydaje mi sie ze forum posiada wieksza moc i to chyba moim yamaha by sie przydalo, z drugiej jednak strony zastanawaim sie czy warto czy nie, wiem napewno ze nie pojde w lampe, bo konstrukcje ktore podolaly by dosyc ciemnemu graniu yamah dla mnie sa ciut za drogie dlatego zastanawiam sie nad forumem jako tranzystorowy powinien troszke rozswietlic te sluchawki, jak narazie sa to moje domysly plynace ze sluchania holdegrona

no i kurcze jestem w kropce.

• 4 miesiące później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.