Skocz do zawartości
IGNORED

Ostatnio obejrzane.

Rekomendowane odpowiedzi

alt_77, 6 Mar 2009, 18:27

>Wiesz parantulla, a końcu ma na głowie chyba szóstkę dzieci, to może dlatego tak wygląda.

No wiem, wiem... tyle ma na głowie, że kręci tylko trzy filmy rocznie... biedactwo, musi być strasznie zajęta tymi dziećmi...

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

jakub102, 8 Mar 2009, 11:40

>UPROWADZONA- najlepszy film sensacyjny od paru lat

noooo, dobry sensacyjny film, ale nic rewelacyjnego,

dobrze zrobiony, zero dłużyzn ale i nic nowego czy zaskakującego,

szybko sie go zapomni :-0

ma bardzo dobre oceny w USA - zastanawiam się czy już publiczność tak zdebilowaciała czy coś innego?

wygląda na taki film leczący amerykańskie kompleksy, taki sukces amerykanów w kinie :-)

już im widocznie niewiele pozostało :-)

ostatnio z dvd:

- "Uprowadzona", niestety rozczarowanie, gdzieś czytałem o porównaniach do "Ronina", ale to zupełnie nietrafione i nieuprawnione,

- "Tajne przez poufne", tylko niezłe.

pozdr.

Łukasz

>- "Tajne przez poufne", tylko niezłe.

oglądałem wiele razy i za każdym razem ROTFL,

znakomita komedia :-)

nie może sie nie podobać - podejrzewam , że to sprawa tłumaczenia

XIII

Dobre tempo, dobra obsada, dobra rozrywka, tylko...

zbyt naiwny, zbyt przewidywalny i zbyt długi... momentami wręcz nużący.

Po dwóch godzinach mógłby się skończyć, nie wiem dlaczego komuś się wydawało, że musi trwać aż trzy.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Tajne przez poufne - byłem na tym czymś w kinie, razem z dziewczyną i kumplem...po wyjściu z sali głosy wokół nas były TYLKO i wyłącznie "strata kasy" "ale szmira" itd. i podpisuje sie rękoma i nogami, nawet się nie usmiechnałem...no i nagła smierć Brada, bezsens i tragedia, umoczone 20zł.

Axl2000, 20 Mar 2009, 11:45

>Tajne przez poufne - byłem na tym czymś w kinie, razem z dziewczyną i kumplem...po wyjściu z sali

>głosy wokół nas były TYLKO i wyłącznie "strata kasy" "ale szmira" itd. i podpisuje sie rękoma i

>nogami, nawet się nie usmiechnałem...no i nagła smierć Brada, bezsens i tragedia, umoczone 20zł.

??????????????????????????????????????????????????

???????????????????????????????????????????????????

co o tym sądzić? to znakomita komedia, boki zrywać?

o co tu chodzi?

No Country for Old men- kwestia gustu ale mi sie film bardzo podobał historia prosta ale sposób w jaki jest pokazana jest wyjątkowo fajny mroczny i klimatyczny

the wrestler- nie najgorszy film, rourke gra siebie, a to mu dobrze wychodzi jak zwykle, meczylem sie razem z nim przez caly film, kawal prawdy o zyciu

Two lovers- bardzo dobry film, niby ma byc ostatnim jakina finiksa, wzruszajacy, dobrze zagrany, o uczuciach w bardzo przejmujacy sposob

nie wiem kiedy premiera tych filmow w polsce, sciagnalem i ogladalem w oryginale, w d... mam polska dystrybucje

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

ogladalem gran torino, dosc przewidywalny film, jakos kojarzy mi sie z lakeview terrace, podobny schemat , nowi sasiedzi i t d.

• 2 tygodnie później...

electro, 26 Mar 2009, 02:24

>ogladalem gran torino, dosc przewidywalny film, jakos kojarzy mi sie z lakeview terrace, podobny

>schemat , nowi sasiedzi i t d.

To prawda ale zawsze lepiej obejrzec Clinta :)

Widział już ktoś Watchmenow? Cały czas sie gryze czy pójść na to do kina, bo dość różne opinie znajduję w sieci i sam nie wiem.

Wiem, że w maju czeka mnie obowiązkowa wizyta na/u Wolverina. ;)

THE HAPPENING

Interesująca wizja na tematykę zagłady ludzkości.

Terroryzm, wojny, trzęsienie ziemi oraz inne ogólnie znane pojęcia, nie są jedynymi formami unicestwienia gatunku ludzkiego. Myślę, że film można uznać za wciągający, właśnie ze wzgl na niewytłumaczalność tego, z czym bohaterzy maja do czynienia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

HAPPENING - hmm no ja bym dal 4 z minusem. Pare mocnych scen- wjazd do miasta z wisielcami...poczatek tez niezly. Jednak jak zwykle od 3/4 holywoodzkie zasady psuja film. Ale napewno warto obejrzec.

ALPHA DOG

Film jest oparty na faktach. Jeżeli ktoś jeszcze nie oglądał - gorąco polecam.

Ogląda się go z niedowierzaniem, bo to co się dzieje - nie mieści się w głowie.

Całości towarzyszy ciekawa ścieżka dźwiękowa.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzień w którym zatrzymała się ziemia...

Film oglądnięty kilka dni temu a do dziś mam niesmak w ustach:( Nie nastawiałem się na wybitne dzieło ale chciałem miło spędzić kilkadziesiąt minut i... szkoda gadać.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Uprowadzona" - klasyczne kino akcji w najlepszym wydaniu. Pomimo wysokich oczekiwań (reżyser od m.in. Leona Zawodowca) były momenty, że dosłownie szczena opada.

"Nie zadzieraj z fryzjerem" - Adam Sandler w szczytowej formie, szczanie po nogach i zajady ze śmiechu gwarantowane ;D

"Przebudzenie" - takiego gówna dawno nie widziałem, a wymęczyłem do końca tylko dlatego, że podobno kontrowersje jakieś wzbudzał... jasne, chyba głównie tym, że w ogóle powstał nie wiadomo po co...

killshot-niezly, mozna obejrzec, rourke w nienajgorszej formie, film przewidywalny , ale nie najgorzej spedzony czas

• Pokaż nowe odpowiedzi