Skocz do zawartości
IGNORED

Wybieramy dziewczynę miss Audiostereo!!

dragon66

Rekomendowane odpowiedzi

>Katie na tym zdjeciu ma takie naturalne teczowki oczu!

Taki efekt osiąga się specjalną lampą znajdującą się dookoła obiektywu aparatu (to nie soczewki). Zastanawiam się jak by wyglądał portret jakiegoś faceta z jej wykorzystaniem ;)

Pozdrawiam

Lampa dookoła obiektywu (pierscień) to raczej dla uniknięcia cieni na fotografii.

Dziewczyna ma zwyczajnie - fikuśne szkła kontaktowe!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

moja propozycja, przede wszsytkim ze względu na realizm :)

Ukryta Zawartość

post-9955-100003705 1177099890_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

LOL. Chruper, tzn, ze lubisz niskie, pospolite tzw laski w taniej bieliznie na rownie taniej wykladzinie z chamskim manicurem usilujace uruchomic gowniany telewizor.

>dudivan, 16 Kwi 2007, 09:53

Nie, dudivan. Soczewki to inna sprawa. Miałem o tym na wykładzie z Przetwarzania obrazów, wykładowca mówił dokładnie o tym efekcie i pokazywał też przykład zdjęcia, efekt identyczny, tam było to bardziej wyraźnie widać że to odbicie lampy a nie soczewka. Poszykam czegoś więcej na ten temat w wolnej chwili.

Pozdrawiam

Zydelek, 14 Kwi 2007, 19:33

>Zachowujesz się jak klient taniej bułgarskiej prostytutki przy szosie!!!

>

>Amen.

Zydelek ... a skąd wiesz, że są tanie i pochodzą z Bułgarii? Wiesz? Czy znów powielasz stereotypy?

zdezintegrowany_3PO

Darcy Kwiatuszku ... pokaż się :)

...choć pamiętam na AS2005 była taka ładna młoda dziewczyna (młoda bo ja sam stary nie jestem), poprostu mnie oczarowała :) Ona i pokoik Ancient Audio to były 2 top hi-endy tej że wystawy dla mnie :)

Jazz :-), 21 Kwi 2007, 02:02

>Edson, wskocz na stol i zatancz!

Ups... Jazz się sypnął :), zamiast małej blondyneczki w chińskiej bieliźnie i jak to ujął z chamskim manicure wolałby ...pooglądać jakiegoś faceta i to takiego co go w życiu na oczy nie widział:), hehe ...ale jaja, w życiu bym nie pomyślał, tak się przyznać publicznie, a fuj, jakie obrzydlistwo!!!

Popraw orta w "o mnie", nie przystoi komuś tak zacnemu robić błędy.

Przepraszam, jaki "oddział" masz na względzie? Interwencyjny czy zamknięty? :-))

A najlepiej wybrać się na obie parady, wtedy dopiero jest się politycznie poprawnym.

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.