Skocz do zawartości
IGNORED

Instrukcja do tunera Sony ST-S 707ES

tomeki

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie kupilem na eBay.de ten tuner, niestety nie ma instrukcji obsługi. Szukałem w necie, ale nic nie znalazłem. Czy ktos z forumowiczow orientuje się, czy ta instrukcje można sciagnac skadś z netu? A moze ktos pozwoli skserowac swoją? Z gory dziękuję za pomoc.

pozdrawiam,

Tomek

https://www.audiostereo.pl/topic/33131-instrukcja-do-tunera-sony-st-s-707es/

Tomku daj jakas fotke frontowa tunerka zobacze czy jest podobny do mojego - jesli tak to zrobie ci PDF-a z polskiej instrukcji.

Pozdrawiam i milego sluchania - kaszanka7

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

Od Twojego chyba troche się rozni, nie ma nawet RDS. W tej chwili nie moge wysylac zdjęc, mam utrudniony dostęp do netu, bo jestem na urlopie. Odezwę się w przyszlym tygodniu. Wielkie dzięki za chęc pomocy

• 2 tygodnie później...

zafop, chciałbym się nieśmiało przypomnieć. Jesli skanowanie sprawia Ci kłopot, to po prostu odbij na ksero i wyślij mi pocztą. Podaj kwotę do zapłaty, a ja zapłacę z góry. Jesteśmy z tego samego miasta, więc przesyłka powinna szybko dojść.

pozdrawiam,

Tomek

Zafop

Chyba dobrze by było zeskanować instrukcję bo chyba jesteś jedynym jej źródłem w PL ;). Ja też byłbym zainteresowany jej otrzymaniem jeśli nie to nie kłopot.

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

Proszę bardzo, zrobiłem fotki swojej instrukcji. Można z tego zrobić PDF lub wydrukować jak ktoś chce, jakość taka sobie, ale to fotki z ręki, aby szybko:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

LUB:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Krzylo - jesteś wielki. Dzięki.

Sony CDP-557ESD -> Inakustik Monitor Lemnos ->; Sony HAP-Z1ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-E80ES -> Inakustik Excellence -> Sony TA-N55ES/N80ES (bi-amp) -> Kimber Kable 8TC -> Jbl TL260.

krzylo wielkie dzięki. Już nie mogę się doczekać, kiedy do mnie dotrze ten tuner. Przy okazji, czy ktos wie jaki pilot działa z tym tunerem? W instrukcji napisano tylko, że od wzmacniacza Sony albo specjlany pilot do tunera. Potrzebuje symbol pilota, to jest szansa, że znajdę go w uniwerslanym.

>tomeki

Generalnie powinien działać każdy pilot sony obsługujący tunery. kwestia tylko ile komend z pilota jest w stanie przyjąć tuner. W moim pilocie RM-S703 od wzmacniacza do obsługi tunera są tylko 3 przyciski: tuner, preset+ oraz preset-. I działają :).

Ja mam pilota od miniwieży Scala1, symbol RM-SM1. Ma on masę funkcji, w tym do tunera: bezpośrednie przyciski numeryczne stacji, band, tuning(+/-), mono/stereo, tuning mode, memory. Wszytko oczywiście działa na moim ST-S505ES. Co do 707 to trudno powiedzieć. Radze poszukać czegoś takiego, właśnie od mini/midi wieży, takie płaskie, z dużą ilością przycisków. One miały sporo funkcji tunera. Te od wzmacniaczy są raczej minimalistyczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.