Skocz do zawartości
IGNORED

LPR:-zakaz pokazywania tęczy po burzy?

noster

Rekomendowane odpowiedzi

Liga Polskich Rodzin chce wprowadzenia zmian w ustawie narkotykowej. Propozycje LPR obejmują między innymi zakaz noszenia koszulek z liściem marihuany. Zdaniem posłów Ligi jest to ważny element profilaktyki antynarkotykowej.

Czy następnym krokiem będzie powszechny, całkowity i bezwzględnie egzekwowany zakaz wyświetlania tęczy na niebie po burzy?

to jeszcze nie zakazali tej obrzydliwej gejowskiej propagandy?!

wydaje mi się, że jakoś dawno już tęczy nie widziałem, chyba od początku tej pszenno-buraczanej koalicji ;-) miałem też wrażenie, że wicepremier Gosiewski z ministrem Lipińskim negocjowali kwestię likwidacji tęczy (po jej wcześniejszym zlustrowaniu) z przyszłymi koalicjantami z LPR ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie paliłem nigdy. A co, chcesz opowiedziec o doznaniach z palenia maryhy? Czytając prasę codzienną coś mi się jednak wydaje że caly ten LPR i w ogóle koalicja to jakis narkotyczny odjazd...

Z góry mówię ze nie ciekawią mnie narkotyczne doznania. Wiec dzieki, ale lepiej nie opisuj jak to jest.

ujarane całe miasto

wszyscy chodzą ulicami ciasno

narkomani i faszyści

panki k**wy terroryści

naukowcy i malarze

szmaty mendy kondoniarze...

... - to stara Apteka, z czasów, gdy Romek (Giertych) z Wojtkiem (Wierzejskim) latali po podwórku w krótkich majtkach z kluczem na szyi... a teraz zachciało im się prawo stanowić, banda politycznych debili z partii o poparciu liczonym w promilach; oni to już by swoje żony, matki i dzieci wsadzili do pierdla przy pomocy jakiejś kolejnej "restrykcyjnej" ustawy, żeby tylko im w sondażu drgnęło do góry...

idę, zapalę sobie koszulkę z liściem rabarbaru, albo - jeszcze lepiej - z klonowym liściem, te chyba nie będą zakazane, bo co wtedy zrobią Kanadyjczycy?! ;-D

x.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

noster, 12 Cze 2007, 16:38

>Nie paliłem nigdy. A co, chcesz opowiedziec o doznaniach z palenia maryhy?

Wręcz przeciwnie. Ostatnio słyszałem wykład na temad szkodliwości marihuany. To świństwo podstępnie zatruwa mózg.

I co, chcesz powiedziec że popierasz jedyny jak dotąd pomysł koalicji walki z narkomanią sprowadzajacy się do zakazu noszenia koszulek z liściem? Wtedy to dopiero te koszulki urosną do rangi kultowych i dziatwa będzie dumna z posiadania takowych. Giertych palant takimi kretyńskimi pomysłami robi reklamę marihuany.

noster,

nie debatuj na tematy polityczno-światopoglądowe z kolegami dudivan, Nowy2, czy Horst; nie warto języka strzępić po próżnicy, oni są nieprzemakalni na jakiekolwiek argumenty strony przeciwnej, jak to prawdziwi budowniczowie IV RP ;-)

x.

noster, 12 Cze 2007, 21:33

>I co, chcesz powiedziec że popierasz jedyny jak dotąd pomysł koalicji walki z narkomanią

>sprowadzajacy się do zakazu noszenia koszulek z liściem?

Zawsze to lepiej niż stwierdzenie Kwacha że nie powinno się karać za posiadanie narkotyków, jedynie za handel.

Myślę że jest to i tak zbyt liberalna propozycja zmian, najlepiej zakazać wszelkiego słownictwa związanego z narkotykami.

W ten sposób problem niejako sam się rozwiąże bo nie będzie go jak nazwać :-)

dudivan,

zaprzestań proszę wypisywania bredni pod każdym moim postem, jakbyś nie wiedział, że mam cię w dupie, czyli masz u mnie "ignora" więc i tak nie widzę, co do mnie piszesz... podobnie jest z denon.dcd.2560, nowy2, tomek7776 i zydelek - "wysraczy" spojrzeć w moje "o mnie". EOT.

Astaroth,

masz rację - jeśli wymazać z języka polskiego słowo "narkotyki", to problem narkomanii sam zniknie ;-)

x.

xanax, 12 Cze 2007, 22:03

>dudivan,

>zaprzestań proszę wypisywania bredni pod każdym moim postem, jakbyś nie wiedział, że mam cię w

>dupie, czyli masz u mnie "ignora" więc i tak nie widzę, co do mnie piszesz... podobnie jest z

>denon.dcd.2560, nowy2, tomek7776 i zydelek - "wysraczy" spojrzeć w moje "o mnie". EOT.

Xanax, dlaczego do mnie piszesz? Mam cię w ignorze, czy nie wiesz? Nic nie widzę z tego co wypisujesz pod każdym moim postem!

PKP, PKO, PGR, HWDP i H2SO4!

Vlad wiem do czego zmierzasz, zaraz znajdą się cwaniacy którzy będą używać podobnej opisowej konwencji dla tych niecnych środków

nazywając je np. susz wyskokowy - modyfikowany albo proszek euforyczny - rektyfikowany. Należy z całą surowością wyciągać wobec takich wichrzycieli konsekwencje!

Astaroth,

tak! takich podżegaczy i elementy chuligańskie specjalnie powołane trybunały społeczne będą skazywały na prace przymusowe! a gdy nastąpi recydywa podżegania - delikwentem zajmą się spece od ziobry z wasserwanny ;-D

x.

p.s. a co z piosenką Elektrycznych Gitar "Człowiek z liściem na głowie"?! też będzie zakazana?! ;-(

xanax, będziemy przeglądać książki, filmy, muzykę, poezję i rzeźbę w poszukiwaniu choćby niewinnej aluzji do wyżej wymienionych niecnych środków. Nasza kultura i sztuka musi być wolna od tej dekadenckiej zgnilizny za pomocą której wróg mami naszą młodzież.

panowie, a co wy się tak przejmujecie romkiem, no trochę zadymy robi,

ale to niegroźne - wolność nie jest zagrożona,

a jarek z kim miał koalicję robić jak PO nie chciało?

ja jeszcze nie spotkałem nikogo co by na PEACE głosował, to dlatego

w następnych wyborach oddajcie ładnie głos na PEACE i nie będzie koalicji,

będzie większość i JAREK będzie rządził bez Romka i Atomka znaczy Andriu,

to co chłopaki zagłosujecie na PEACE

MAKE PEACE NOT CHILDREN

aaalfred,

...mówisz o piss, czy tak? piss... taki z pisiora z rozpora, tak?

i nikt nie traktuje poważnie partii Romka z Wojtkiem, której poparcie jest poniżej błędu statystycznego ;-D

tak sobie tylko bajdurzymy, co by było, gdyby... ;-)

d'noc

x.

xanax

>i nikt nie traktuje poważnie partii Romka z Wojtkiem, której poparcie jest poniżej błędu

>statystycznego ;-D

hola, hola, to do sejmu się wchodzi przy jakim progu? poniżej błędu? ile to jest?

kłamiesz po prostu, widzisz człowieku jak kłamiesz?

ale gdyby zapytać cię o twoje wartości - na pewno wymieniłbyś; prawdomówność lub uczciwosc, co może nie?

Popieram przedmówcę w całej rozciągłości!

Głosujmy na Pigmejów. Kaczory, Gosiu, ich dziennikarskie przydupasy typu Zaręba, Wróbel itp.

Ci sie w tym kraju porobiło? Skarlenie postury niestety łączy się ze skarleniem intelektu, wizji

państwa i zwyczajnym brakiem honoru. Zgroza (cytat z "Czasu Apokalipsy" oczywiście).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.