Skocz do zawartości
IGNORED

Włośnica Kamień Pomorski

Ralf_U

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem z Kamienia Pomorskiego i jadłem w tym okresie tą kiełbase. Czuje się okropnie ale wiem że to wina stresu bo bardzo się boje jeżeli jestem chory to osoby temu winne na pewno poniosą srogie konsekwencję .

Boje się.

Mam straszną chęć zacząć używać wulgarnych słów ( 2 dzień bez snu).Panowie totalna paranoja czuje się jakby coś posuwało( zjadało,wszystko boli) mnie od środka i nie wiem czy głowa na zawołanie płata mi figle czy mam szukać trumny o odpowiednim fasonie.

Gość

(Konto usunięte)

Ja bym Ci jednak radził , żebyś wyłączył komputer , wsiadł do samochodu (zależy jak sie czujesz ) i udał się spokojnie na pogotowie . Na pewno Ci nie zaszkodzą ( o ile to nie będzie w Łodzi:) .

Ralf_U

Nie mazgaj się tylko w te pędy do lekarza (póki jeszcze pracuja)

"Objawy uzależnione są od stopnia inwazji i charakteryzują się m.in. wysoką gorączką, bolesnością mięśni, bólami brzucha, biegunką i charakterystycznym dla ludzi obrzękiem twarzy (reakcja alergiczna). We krwi stwierdza się wysoką leukocytozę i eozynofilię. Choroba może być śmiertelna. Jedynym sposobem zapobiegania zarażeniu jest poubojowe badanie mięsa świń, dzików czy koni.

Możliwe są ciężkie powikłania: zapalenie mięśnia sercowego (myocarditis), zapalenie płuc (pneumonitis), zapalenie mózgu (encephalitis)."

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jacch, 16 Cze 2007, 22:56

>udał się spokojnie na pogotowie . Na pewno Ci nie zaszkodzą ( o ile to nie będzie w Łodzi:)<

Na razie najbardziej pacjentom zaszkodziły Buzkowe kasy chorych i PISdzielcowaci chwaccy tropiciele nieistniejących afer... Wiesz przynajmniej ilu lekarzy i za co skazano w ciagnącej się latami tzw. >aferze< w łódzkim pogotowiu?

Za to sprzedaż zatrutego mięsa nie jest jak widać wielka aferą (podobno już 100 osób zachorowało na włośnicę)... A za czasów W.Gomułki przynajmniej w >ferze mięsnej< trzech skazano na długoletnie więzienie, a jednego powieszono.

mr. x

skądże... myślę, że mr q miał na myśli trzymanie ryja za mordę... wtedy za lewe sprzedawanie zarażonej świni wisiało się na sznurku - myślę, że to byłaby doskonała terapia dla gburów w gumiakach chcących zarobić 5 złotych więcej kosztem życia lub zdrowia dziesiątek czy setek ludzi

Ja bym wsadził na 5 lat i karmił codziennie tym samym mięsem.

Nawiasem mówiac jestem ciekaw, czy w Wolińskim Parku czasem nie zaginał jakiś Polski Bizon.

Gość

(Konto usunięte)

...Na razie najbardziej pacjentom zaszkodziły Buzkowe kasy chorych i PISdzielcowaci chwaccy tropiciele nieistniejących afer....

a jakieś liczby może , cz tylko tak jak zawsze mnemanologia stosowana.

a co do lekarzy , to patrz wyżej - masz jakąs tajemną wiedze w tym temacie ?

Niepokoi mnie, że Ralf_U się nie odzywa.

A co do afery z Łowcami skór: skazano 2 lekarzy i 2 sanitariuszy.

A co do innych afer, jesli bedziemy ciagle twierdzic (przynajmnie niektórzy), że są wyimaginowane a w rzeczywistosci istniejące to gratuluje dobrego samopoczucia i życzę zdrowia (jak najdłuzej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.