Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

15 godzin temu, TomekL3 napisał:

Jesteśmy mocą.

no.

jestem_moc_new_wiz_bia%C5%82a_damska_pau

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

I to tylko za 75zł 🙂

Ukryta Zawartość

65b82ffbf0cb32bb5600cec1cf8c7bd7.jpg

Każdy z nas jest wszechmogący.
Wyobraź sobie boga/świadomość, który/a stwarza myślą wielowymiarowy wszechświat/y. Tworzy ,,odrębne,, jednostki świadomości funkcjonujące w szerokim i ograniczonym zasobie informacji. Daje wolną wolę pozwalającą na ich indywidualny rozwój. Każda jednostka od tego momentu rozwija się samodzielnie i zawsze inaczej od pozostałych. Taki rodzaj wirtualnej gry.
Na Ziemi odbywa się pewien rodzaj gry w grze zwanej matriksem. Istoty( świadomości) będące tutaj poddane są dodatkowej kontroli opartej na m.in blokadzie dostępu do pamięci kim są. Otoczeni są pasem energetycznym zwanym astralem gdzie następuje przechwycenie odchodzących stąd istot
i poprzez manipulację z powrotem ,,zrzucane,, na naszą planetę.

Nie nauczam, przedstawiam moje rozumienie,świadomość wynikającą z doświadczenia.
Po polsku powinno być "Jestem mocą"
nie warto kupować badziewia

Wystarczy samo - Jestem
wykorzystaj ją zatem dla dobra świata, ale tak konkretnie  

Sam możesz z niej skorzystać, z swojej mocy. Wystarczy, że zwrócisz się ku sobie.
28 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie nauczam, przedstawiam moje rozumienie,świadomość wynikającą z doświadczenia.

no, to panie wszechmocny, problemy w afryce czekają, rozwiązuj swą mocą 🙂

29 minut temu, TomekL3 napisał:

Każdy z nas jest wszechmogący.

działaj, ludzie głodują 🙂 

30 minut temu, TomekL3 napisał:

Wyobraź sobie boga/świadomość, który/a stwarza myślą wielowymiarowy wszechświat/y. Tworzy ,,odrębne,, jednostki świadomości funkcjonujące w szerokim i ograniczonym zasobie informacji. Daje wolną wolę pozwalającą na ich indywidualny rozwój. Każda jednostka od tego momentu rozwija się samodzielnie i zawsze inaczej od pozostałych. Taki rodzaj wirtualnej gry.

wytłumacz to wirtualnie głodnym i pod ostrzałem (pewno też wirtualnym) 🙂 

30 minut temu, TomekL3 napisał:

Otoczeni są pasem energetycznym zwanym astralem gdzie następuje przechwycenie odchodzących stąd istot
i poprzez manipulację z powrotem ,,zrzucane,, na naszą planetę.

do afryki - na pastwę głodu i chorób...

do afryki - na pastwę głodu i chorób...

Nie jestem od rozwiązywania problemów kogokolwiek. Każdy kowalem swojego losu. Niestety większość tego nie rozumie, jeszcze. Ale to się zmienia.
1 minutę temu, TomekL3 napisał:

Nie jestem od rozwiązywania problemów kogokolwiek. Każdy kowalem swojego losu. Niestety większość tego nie rozumie, jeszcze. Ale to się zmienia.

czyli bajki opowiadasz, nie masz żadnych mocy sprawczych, możesz sobie marzyć o lewitacji i duszkach z innych wymiarów 🙂

jesteś pełen dobrych rad dla innych, wykorzystaj swoją wiedzę do realnej pomocy, a nie tylko opowiadaj, że " Każdy z nas jest wszechmogący.
Na Ziemi odbywa się pewien rodzaj gry w grze zwanej matriksem. Istoty( świadomości) będące tutaj poddane są dodatkowej kontroli opartej na m.in blokadzie dostępu do pamięci kim są. Otoczeni są pasem energetycznym zwanym astralem gdzie następuje przechwycenie odchodzących stąd istot
i poprzez manipulację z powrotem ,,zrzucane,, na naszą planetę."

działaj, pomagaj, zmieniaj świat 😉 

6 minut temu, TomekL3 napisał:

Nie jestem od rozwiązywania problemów kogokolwiek. Każdy kowalem swojego losu.

Tako rzecze Bóg 🙂

Czyli pocałujta w d... wójta. 🙂

Gość

(Konto usunięte)

co to za bóstwo , które nic nie może.....

Takie, jak każde.

Czyli wirtualny byt, zaszczepiony w ludzkich umysłach przez oszustów żądnych łatwego i wygodnego życia na cudzy koszt (zob. sławny bon mot Marka Twaina).

czyli bajki opowiadasz, nie masz żadnych mocy sprawczych, możesz sobie marzyć o lewitacji i duszkach z innych wymiarów
jesteś pełen dobrych rad dla innych, wykorzystaj swoją wiedzę do realnej pomocy, a nie tylko opowiadaj, że " Każdy z nas jest wszechmogący.
i poprzez manipulację z powrotem ,,zrzucane,, na naszą planetę."

działaj, pomagaj, zmieniaj świat  

Chcesz zmienić świat zacznij od siebie.

Wiele może ale nie po tu jest by zbawiać świat. Świat sam musi to zrobić i tak będzie gdy do tego dojrzeje.
Takie, jak każde.
Czyli wirtualny byt, zaszczepiony w ludzkich umysłach przez oszustów żądnych łatwego i wygodnego życia na cudzy koszt (zob. sławny bon mot Marka Twaina).

Każdy ma inne rozumienie, świadomość i to jest ,,naturalne,, wynikające z zasad tej gry.

Chcesz zmienić świat zacznij od siebie.

ale to nie ja opowiadam bajki o tym, że każdy z nas jest wszechmogący i jest bogiem 😄 

tak, jak napisałem - czujesz się wszechmogącym bogiem? - zmień świat na lepsze 🙂 

Twój bóg coś zrobił? Nie mógł własnego syna uchronić przed męczeńską śmiercią.
ale to nie ja opowiadam bajki o tym, że każdy z nas jest wszechmogący i jest bogiem  
tak, jak napisałem - czujesz się wszechmogącym bogiem? - zmień świat na lepsze  

To nie bajki to fakt. Świadomość wszechmocy nie jest równoznaczna z korzystaniem z jej możliwości.
Ponieważ wszyscy jesteśmy Bogiem możemy to razem zmienić poznając siebie. Chyba, że liczysz na przyjście mesjasza, który za nas ten burdel ogarnie
Gość

(Konto usunięte)

Twój bóg coś zrobił? Nie mógł własnego syna uchronić przed męczeńską śmiercią.

Ofiara Jezusa była zaplanowana od początków świata

Jezus zrobił to tak samo dla mnie jak i dla Ciebie z miłości nieskończonej

4 minuty temu, TomekL3 napisał:

Świadomość wszechmocy nie jest równoznaczna z korzystaniem z jej możliwości.
Ponieważ wszyscy jesteśmy Bogiem możemy to razem zmienić poznając siebie.

panie wszechmocny - urośnij no kaktusa, tak na szybko, u mnie w pokoju, poznasz siebie bardziej, a mnie trochę 😄 

1 minutę temu, slawek.xm napisał:

Ofiara Jezusa była zaplanowana od początków świata

oczywiście, już cztery miliardy lat temu pierwotne wielokomórkowce opowiadały sobie o przyszłej ofierze 😄 

Teraz, TomekL3 napisał:

Skup się może dokonasz tego cudu

Ukryta Zawartość

gada się z Tobą co najmniej dziwnie...

jesteś wszechmocny, to urastaj no tu kaktusa, nie wykręcaj się 😄 

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, kostropaty napisał:

oczywiście, już cztery miliardy lat temu pierwotne wielokomórkowce opowiadały sobie o przyszłej ofierze 😄 

o tobie też mówi Pismo

"Zanim ukształtowałem cię w łonie matki, znałem cię"

Czy dziwnie? Zwyczajnie się nie rozumiemy i to jest normalne

Ukryta Zawartość

ależ ja tego nie neguję 😄 

co z tym kaktusem, nic nie rośnie, panie wszechmocny 😄  

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, TomekL3 napisał:

To zrób coś z tym, może z nim pogadaj

Ukryta Zawartość

toż gadam, panie wszechmocny 😉 

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.