Skocz do zawartości
IGNORED

Warszawski klub hifi ? ;)

gLiNa

Rekomendowane odpowiedzi

Z pewnoscia wielu z was odwiedzilo kiedys stronke

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie ciagnie Was zeby podobna inicjatywe zarzadzic u nas ? Ja mysle konkretnie o Warszawie, ale niech inni nie czuja sie zdyskryminowani bo w koncu nic nie stoi na przeszkodzie zeby powstal tez klub krakowski czy trojmiejski ;)

Az ciarki przechodza na mysl jakie to perspektywy otwiera. Poza tym ze oczywiscie kazdy bedzie mogl pochwalic sie swoim systemem to w koncu kazdy z klubowiczow otrzyma niepowtarzalna okazje poznania i posluchania wielu swietnych, dobracowanych i zgranych zestawow (nie to co na audioshow ;) ) i setek doskonalych nagran.

Wszystko mozna oczywiscie publikowac na stronie ze stosownymi komentarzami i fotografiami.

Nie wspominajac o oczywistych korzysciach towarzyskich jak spotkania przy szklaneczce whiskey w atmosferze dobrej muzyki i poznania wielu ciekawych osob.

Trzeba sie choc troszke odciac od tego bezdusznego internetu ;)

Co wy na to ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/3438-warszawski-klub-hifi/

Tak, ale to raczej tak w gronie tych co już się znają z pierwszego spotkania. A może podjeliście już jakieś wstępne ustalenia? Ja miałem okazje poznać osobiście tylko pal55 i widziałem się z nim przelotem w Sobieskim, zanim się jednak uwinełem to już zamkneli wystawę. Jeżeli jest jakiś pomysł to można by go rozwinąć, moze jakąś stronkę zrobić czy coś w tym stylu.

https://www.audiostereo.pl/topic/3438-warszawski-klub-hifi/#findComment-51996

Tak jakiś adresik do tego pabu by się przydał, dobrze by było żeby dało się zebrać prawie wszystkich. Może więc komu ten piątek i od jakiej godziny pasuje.

Ja od 16:30 jestem wolny, kwestia tylko dojazdu.

https://www.audiostereo.pl/topic/3438-warszawski-klub-hifi/#findComment-52319
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.