Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie kupić tani kabel HDMI 6m

NickSon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

krótkie pytanko.

Gdzie mogę kupić i jaka firma produkuje kable HDMI 6-7 metrowe. 5m to dla mnie mało a 10 stanowczo za dużo dziwne że z tych tańszych powszechnie dostępnych mamy 5m a potem 10m. Jedyny 6m jaki w wyszukiwarce mi wyskoczył to Monster 400 za jakieś 850zł.... heh Kabel ma być do komputera wiec raczej tani.

Pozdrawam.

https://www.audiostereo.pl/topic/34713-gdzie-kupi%C4%87-tani-kabel-hdmi-6m/

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

miało być to:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

--->NickSon

Nie wiem co dla Ciebie oznacza "tanio", ale ten kabelek z pewnością będzie dużo tańszy od Supry a do komputera powinien wystarczyć.

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Dzęki wielkie za pomoc 400zł to jednak za duzo. Kiedyś jak nie było mody i tysiaca firm kabelkowch to mozna było sobie pozwolić na jeden dobry interconect do audio :) i po problemie. a dziś? dobre euro dobry component dobry coaxial dobre s-video dobre głośnikowe do 5.1 6.1 7.1 Kiedyś tylko stereo i chinch... Zwarzywszy ze w LCD ku mamy 3 wejścia HDMI to teraz kup sobie 3 kable po 400-500zł masakra...

Hmmm VOICE KRAFT to racej "kupa" Mam niedaleko siebie budę gdzei mają takie chinskie cuda zapytam moze mi pozycza na sprawdzenie w razie czego oddam.

Jeśli ktos ma coś ciut lepszego od tego Krafta to piszcie cena za 6m do 150zł

Pozdrawiam.

No to może to:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

200 pln za 10m to raczej atrakcyjna cena

Ukryta Zawartość

--->sebol81

Logika tak by właśnie nakazywała zrobić:) Sęk w tym, że długość poszukiwana przez autora wątku jest ogólnie trudno dostępna.

--->NickSon

Po własnych poszukiwaniach zapewne doskonale wiesz (stąd też pytanie na forum;), że są kłopoty ze znalezieniem kabla hdmi w interesującej Cię długości a na dodatek w "przyzwoitej" cenie. Nie wiem czy ten Voice Kraft to "kupa", bo go nie sprawdzałem, ale "tania chińszczyzna" to jest z całą pewnością. Sam kraj pochodzenia nie powinien Ci jednak przeszkadzać, zwłaszcza w dzisiejszych czasach;) jak też z góry skazywać ten produkt na porażkę, jako bezużyteczny. Nie zdziwiłbym się gdyby jego jakość, choć przypuszczalnie mierna, wystarczyła jednak do Twoich celów - niestety nic nie piszesz o parametrach obrazu, jaki zamierzasz nim przesyłać nadmieniając jedynie, że chodzi o połączenie komputera, więc trudno się na ten temat szerzej wypowiadać. Jeśli masz możliwość wypożyczenia kabla "za kucją" to byłoby to oczywiście najlepszym wyjściem, choć po "zlustrowaniu rynku" wątpię, aby udała Ci się ta sztuka akurat z długością 6-7m.Jeśli zależy Ci na jak najlepszym stosunku jakość/cena i czasie to na Twoim miejscu porzuciłbym wszelkie eksperymenty i poszukiwania ww. długości, lecz z miejsca zakupił 10m kabel Alphard'a, dokładnie ten, który już wcześniej linkiem wskazał "vader44", tyle że na Allegro:)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.