Skocz do zawartości
IGNORED

jelenia góra, legnica, wałbrzych -cisza?

blomin

Rekomendowane odpowiedzi

LEBO, 9 Paź 2007, 20:57

>Witam wszystkich!!

>Zapraszam wszystkich zainteresowanych na odsłuch sprzętu firmy Xindak, Anthem oraz kolumn Paradigm ,

>NHT , kabli XLO i Ultralink do sklepu w Legnicy. Przed przyjazdem prosiłbym o telefon wcześniej w

>celu ustalenia jaki sprzęt chcą Państwo odsłuchać i w jakiej konfiguracji.

>Zapraszam wszystkioch zainteresowanych i nie tylko :)

>tel. 076/721/05/11

>Legnica , al.Piłsudskiego 44 (osiedle Kopernik)

o witam. kupowałem kiedys u pana kolumny quadrala qlx 165 set. widze ze idzie Pan w kierunku stereo ?

• 2 tygodnie później...

Witam,

Pragne poinformować wszystkich zainteresowanych odsłuchami sprzętu:

* Anthem AVM-50

* Anthem MCA 50

* Paradigm servo 15 v.2

* Paradigm Studio ADP-590 v.4

* Paradigm Signature S6 v.2

* Paradigm Studio 20 v.4

* Paradigm Ultracube 12

* Paradigm Studio CC-590 v.4

* Xindak Muse 2.0

* Xindak XA-6950V

* Xindak XF-1000ES

* kable firm XLO, Ultralink, Xindak

że to już ostatnie dni :) zakończenie pokazu jest zaplanowane na 30-10-2007

Zapraszam wszystkich chętnych i zainteresowanych!!

LEBO

al.Piłsudskiego 44

59-220 Legnica

tel. 076/721-05-11

pon-pt 10-18

sob. 10-14

ZAPRASZAM WSZYSTKICH I DZIĘKUJE TYM KTÓRZY JUŻ SKORZYSTALI Z TEJ PREZENTACJI:)

ps. być może że wkrótce odbędą sie następne przezentacje, rozwowy w toku o wynikach będę informował na bieżąco.

Pozdrawiam

Panie Leszku dziękuję serdecznie warto było :-D Wiem teraz dlaczego uprawiam to hobby :-D

pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3443-100001213 1193607154_thumb.jpg

post-3443-100001214 1204114369_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam,

-> wolf

Nie ma sprawy, ciesze się że udało nam sie doprowadzić ten pokaż do skutku, mam nadzieje że przeniesie sie on w przyszłości na sfinalizowanie niektórych jego elementów ;-)

-> wszyscy chętni

Zapraszam jeszcze dziś i jutro na prezentacje:

* Paradigm Signature S6 v.2 (kolumny które wywarły wrażenie na słuchających ale cena ;) i kolumny których niektórzy nie chcieli słuchać ze względów bezpieczeństwa :-) )

* Paradigm Studio 20 v.4

* NHT CLASSIC Three ( monitory które wprawiły w zdziwienie wszystkich którzy słuchali, a niektórych w zachwyt :-) )

* Xindak Muse 2.0

* Xindak XA-6950V

* Xindak XF-1000ES

* kable firm XLO, Ultralink, Xindak

ZAPRASZAM WSZYSTKICH !!! NAPRAWDE WARTO!!!

Pozdrawiam

LEBO, 29 Paź 2007, 12:37

na sfinalizowanie niektórych jego elementów ;-)

:-) Na wiosnę servo na pewno :-D

pozdr

P.S.

Dzisiaj około 5-tej przywiozę te 40 parę kilogramów ANTHEM-a

P.S.II.

Panie Leszku jeżeli pan będzie podłączał to proszę ustawić tryb 6.1 analog direct. Coś niesamowitego :-D

Holografia to za słabe określenie :-D :-D

Witam ponownie:)

W zwiążku z dużym zainteresowaniem udało sie przedłużyć pokaz o tydzień:)

W tej chwili planowane zakończenie przezentacji to 6 LISTOPAD 2007!!!

POLECAM I ZAPRASZAM!!

• 2 tygodnie później...

Witam,

Pokaz zestawu kina domowego opartego na końcówce mocy, procesorze ANTHEMA, zestawie kolumn Paradigm Signature, ADP i Servo15v.2 dobiegł końca.

Dziękuje wszystkim którzy zdecydowali sie odwiedzić sklep i posłuchać możliwości tego sprzętu.

pragne poinformować też forumowiczów że, nadal istnieje możliwość odsłuchów i nie tylko:) zestawu Xindak Muse 2.0 + Xindak XA-6950V w połaczeniu z monitorami NHT Classic Three lub monitorami Paradigm Studio20v4, Monitot Tytan v5, Kef iQ3.

Zapraszam wszystkich chętnych!!

Pozdrawiam

Leszek Lechowicz

FH LEBO

al.Piłsudskiego 44

59-220 Legnica

tel. 076/721-05-11

gsm 603 655 034

gg 1891838

LEBO, 8 Lis 2007, 15:35

>pragne poinformować też forumowiczów że, nadal istnieje możliwość odsłuchów i nie tylko:) zestawu

>Xindak Muse 2.0 + Xindak XA-6950V w połaczeniu z monitorami NHT Classic Three

Trzy pytanka:

1. Do kiedy można będzie posłuchać monitorki NHT?

2. Czy można przywieźć swój wzmacniacz?

3. No i najważniejsze, nie ma ich w ofercie na waszej stronie, więc jaki cena za NHT Classic Three?

pzdr

B.

>1. Do kiedy można będzie posłuchać monitorki NHT?

>>2. Czy można przywieźć swój wzmacniacz?

>>>3. No i najważniejsze, nie ma ich w ofercie na waszej stronie, więc jaki cena za NHT Classic Three?

Zapraszam codzieniie od 10-18 a w soboty do 14, monitory są dostępne przez cały czas, napewno do końca roku wytrzymają, jeśli nawet miedzyczasie ktoś sie zdecyduje na zakup to nie ma problemu z dostępnością:)

Oczywiście można przywieźć swój wzmacniacz , źródło , kabelki, co tylko sie zmieści do auta:)

Zapraszam do sklepu, posłuchamy a o cenie będziemy rozmawiać po odsłuchach :)

Pozdrawiam

Dymu!

3. No i najważniejsze, nie ma ich w ofercie na waszej stronie, więc jaki cena za NHT Classic Three?

Dymu .. wystarczy uzyc wyszukiwarki.. w Polpaku ok.3300!

Za granica mozna za 800 dolcow..

pozdrawiam

stare ceny ,,,radzę sie pospieszyć najnowsza cena to chyba 1955 zł za sztukę

Ukryta Zawartość

a dlaczego niech sią amerykanie wypowiedzą ......

Ukryta Zawartość

czytam to forum i inne im podobne od niedawna, przeglądając różne wpisy dotyczące sprzętu, jego konfiguracji, możliwości odsłuchu dochodze do wniosku że jeśli wszyscy kupujecie na portalach aukcyjnych polskich i zagranicznych, zagranicznych w tym amerykańskich sklepach internetowych zaczynam dochodzić do wniosku:

PRZESTAŃMY SOBIE ZAWRACAĆ GŁOWE POLSKIMI SKLEPAMI, NIE NARZEKAJMY ŻE NIC W NICH NIEMA ALBO CENY SĄ "KOSMICZNE"! ZGŁOŚMY POSTULAT USTAWY ZAKAZUJĄCEJ HANDLU W POLSCE SPRZĘTEM HI FI I NIE TYLKO W SKLEPACH!! PO CO NAM TEN PRZYWILEJ JAKIM JEST MOŻLIWOŚĆ ODSŁUCHU PRZED ZAKUPEM!! BOJKOTUJMY POLSKICH IMPORTERÓW, BOJKOTUJMY LUDZI KTÓRZY SIE TAKIM HANDLEM PARAJĄ (pewnie wkładając w to serce i swoją wiedze i pieniądze)!! KUPUJMY W STANACH!! PRZECIEŻ TAM JEST POŁOWE TANIEJ!!

TYLKO DO CZEGO TO WSZYSTKO DOPROWADZI!! DO TEGO ŻE ZAKUPY BĘDĄ TYLKO W CIEMNO LUB NA PODSTAWIE RECENZJI ZA KTÓRĄ ZAWSZE PŁACI PRODUCENT!!

Po co krzyczysz?

1. Spytałem o cenę w Lebo gdyż nie ma jej na ich stronie (odpowiedź dostałem na priva za co dziękuję)

2. Ceny w ameryce mnie nie interesują (cło, vat , gwarancja)

3. Jesli coś kosztuje w sklepie internetowym X a w "realu" Y to uważam ,ze jest to niezła podstawa do negocjacji

4. Nie zabraniaj ludzią szukania tańszych rozwiązań

ps. płyty kupujesz w Empiku?

marcelin, 9 Lis 2007, 10:45

Nie wiem czemu sie tak podniecasz...facet zapytal o cene a nie dostal odpowiedzi wiec powiedzielismy jaka jest cena... i tyle... ja lubie wiedziec , jadac kawal drogi , ile kosztuje to czego bede sluchal... bo co z tego ze pojade , ze pieknie zagra jak za nic nie bedzie mnie na to stac...

>marcelin

o co ten krzyk? sam sie zbojkotuj! wielu uzytkowników lepszego lub gorszego sprzętu szuka opinii i cen w internecie, jednak w wiekszości przypadków i tak decydują sie na zakupy w sklepie.

Cene podałem na PW i oczywiście jest to cena sugerowanego detalu! Zawsze podaje tekie ceny bo z doświadczenia wiem że i tak sie nie obedzie bez negocjacji :-)

Pozdrawiam

Do listy tych miast można dodać też Wrocław bo oprócz trzech sklepów przy Kluczborskiej,Powstańców i Widoku nie ma nic.Visatexu nie liczę bo tam to smalec,mydło i powidło ze skuterami włącznie.

Jak na tak duże miasto to naprawdę nędza.

>> 3. Jesli coś kosztuje w sklepie internetowym X a w "realu" Y to uważam ,ze jest to niezła podstawa do negocjacji

trudno sie z tym nie zgodzić ale w "realu" (rozumie w sklepie), kupujesz w cenach podyktowanych przez dystrybutorów (umowy o wielkości upustu od cen detalicznych) natomiast w niektórych sklepach internetowych, nie bede wymieniał ich nazw żeby nie robić reklamy konkurecji, ceny są zabójczo niskie ze względu że towar pochodzi z importu z pominięciem oficjalnych dystrybutorów, owszem oferują gwarancje ale europejską która na niektóre marki nie obowiązuje w polsce, brak punktów serwisowych a instrukcja jest w pdf lub kserowana instrukcja oficjalnego dystrybutra. Wiem bo zdarzyło sie że dzwonił do mnie pracownik takiego sklepu z pytaniem czy bym mu nie załatwił takiej instrukcji.

Pozdrawiam

No dokladnie...coś za coś... ja jestem zwolennikiem zakupów w sklepie..oczywiscie jesli sklep nie szaleje z ceną.

Bo cholera jesli np. kolumny sa rewelacyjne..to che miec je tu i teraz a nie za jakis czas az ktos mi sprowadzi..:) pomijajac kwestie wysylki bo moze sie okazac ze jena kolumna poleci do gdanska a jedna do wałbrzycha..jak bylo z moimi felgami:)

A czy ktos z szanownych tu rozmówców tak naprawdę się zainteresował możliwoscią sprowadzenia NHT ???

I podliczył sobie koszta ???Niedługo kontyngent NHT w starych cenach w europie sie skończy ,a cena zakupu u producenta raptownie skoczyła w górę (kryzys Dolara) .....radzę spradzić dostepność ..

kerikawon

kolego a co co Ci chodzi tak na marginesie? nikt nie chce sprowadzac ich... baaa nawet nikt nic nie mowil ze chce cokolwiek kupic... jak chcesz sobie przeliczac i sprawdzac dostepnosc to prosze bardzo ale dlaczego my mamy to robic?

keri,

"raptownie skoczyła w górę (kryzys Dolara) .....radzę spradzić dostepność .."

troche ekonomii, cena polska powinna spasc, skoro dolar spada, nie?, tak samo jak z ceną ropy, rosnie bo dolec spada i trza wyrownac bilans, cena ropy ustalana wg. kursu dolca, bez sensu bo i tak kupujemy na gieldzie w Londynie a nie NY, wiec kerik. nie pieprz pokrętną logikę.

• 1 rok później...

Studio 7 - przy sklepie komputerowym jest salon HIFI - dopiero zaczynamy, jest Paradigm, KEF, DALI, Koda, Denon i inne sprzęty nie mające nic wspólnego ze sprzętem z marketów

• 1 miesiąc później...

Z pracownikami na razie ciężko, bo to koszty, jednak jak dział audio się rozwinie to kto wie. Sam nie dam rady obsługiwać w jednym czasie komputerków i audio. Jednak się rozkręcamy i powoli - ale jednak pojawiają się klienci, m. in. tacy, którym nie chce się już jeździć do Wrocławia.

Nie chcę być pesymistą, ale w jeleniej coś kiepsko idzie sprzedaż audio... Chociażby na ul. poznańskiej też próbowali, i co? Dali sobie spokój. Ludzie przychodzili, marudzili, odsłuchy robili i lecieli kupować w necie... A obsługujący i ich wiedza były ok.

No i radziłbym jeszcze podszkolić się trochę, bo gdy ostatnio zapytałem sprzedającego w tym punkcie o zworki do kolumn, to zrobił tylko wielkie oczy i odpowiedział "że nie macie w sprzedaży DZWONKÓW do kolumn" :))) - i jeszcze jedna mała sugestia- przyszykujcie sklep do odsłuchu, bo pogłos macie duży:( chyba, że liczycie na klientów stawiających nie na jakość dźwięku - tylko jego głośność i wygląd, a takich z pewnością nie brakuje..

Jakkolwiek, ucieszyłem się, ze ktoś w jeleniej próbuje swych sił w sprzedaży sprzętu audio:) Życzę Wam powodzenia! Szczerze.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.