Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowy Doktorat Honoris Kał za !

Vlad

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję coroczne przyznawanie takiego doktoratu forumowiczowi,

wyrozniającemu się częstym poslugiwaniem się terminologią skatologiczną !

Procz doktoratu przyslugiwalby Mu tytul - Glownego Kał Boya Forum !

Na razie łeb w leb (czy raczej - odbyt w odbyt) idą : Grzesz i jacch !

Nie poddawajcie się ! Kto nafajda wiecej ?!

https://www.audiostereo.pl/topic/35111-forumowy-doktorat-honoris-ka%C5%82-za/

>hołota

Wystarczajace, zeby stwierdzic porazajacy bez-vlad Twojego pomyslunku, baranie !

A zeby przyrzadzic cos z baraniny, nie trzeba specjalnego wyksztalcenia,

wystarczy nawet - technikum gastronomiczne !

A teraz spadaj do ktoregos z watkow dla Was przeznaczonych, np. :

"Hołota", "Watek dla userow - SPECJALNEJ TROSKI !" itp.

Gość

(Konto usunięte)

Oj,ale dlaczego się denerwujesz?

A na dodatek jesteś ordynarny,przykre.Po człowieku który chce przyznawać honoris causa mozna sie spodziewać czegos więcej niż tylko steku wyzwisk którymi obdarowywuje wszystkich dookoła.

Tekie tytuły nadaje senat uczelni,widze,że tego nie wiesz,więc jestem pewien iż edukacje skończyłeś na poziomie warsztatów szkolnych.Nie możesz więc przyznawać jakichkolwiek tytułów,bo tu na forum jest wielu WYKSZTAŁCONYCH ludzi i napewno nie życzą sobie oni by ich głos reprezentował jakiś taki...no właśnie,nie wiadomo kto!

A może jednak JAKIŚTAM wykształcenie masz?(nie interesują nas,ze względu na niski poziom,szkoły zaoczne i wieczorowe!)

dupovlad, 31 Lip 2007, 02:09

>vlad , przepraszam,a jakie Ty masz wykształcenie,skoro myślisz,że tytuł doktora SIĘ PRZYZNAJE w

>drodze głosowania ???

>Chociaż zawodówka?

hahahaha, człowieku,

bocznica to odrębny świat,

tu sa inne zasady

Gość

(Konto usunięte)

vlad

Dlaczego mówisz do mnie hołota:(?

Przyjacielu,jak wy do siebie mówicie w domu?To jakiś horror!Co Ty z wawy-pragi jesteś,a matka kapsle z piwa zębami z butelek odrywaProsze stanowczo o odrobine kultury wypowiedzi!

A z tym Twoim przerafinowaniem to jest tak jak z WYRAFINOWANYM urządzeniem ogrodu z przepięknymi kamiennymi posągami i PRZERAFINOWANYM gustem w urządzaniu tegoż ogrodu krasnalami i sarnami z gipsu.

Powinienes miec choć troszke rozeznania w krasnalach bo ponoć jakiś kurs fotograficzny w Wiejskim Domu Kultury w Skiroławkach kończyłeś i był tam podobno bardzo zaangażowany w rozwój młodzierzy instruktor,więc istnieje prawdopodobieństwo ,że o sztuke,co prawda przez małe "s",ale jednak sie otarłeś,zrozumiesz węc iluzje.

--------------------------

Zadałem Ci pytanie o wykształcenie.Swoim zwyczajem pewnie będziesz unikał trudnych pytań i jak sądze jeszcze trudniejszych i kompromitujących Cię odpowiedzi, ale czy tym razem -WYJĄTKO- wszyscy(według mojej wiedzy nieliczni)którzy cie nie ignorują,doczekaja się rzeczowej odpowiedzi?

P.S.

Vlad,bardzo proszę....bez wyzwisk i obelg,po prostu odpowiedz:)

Pozdrawiam.

Widzisz Vladi? Szukales godnego partnera do dyskusji i sie znalazl! A moze jednak nie, przeciez nie rozumiesz nawet jego iluzji!!!!

Trafila kosa na kamien, ON jest chyba wyksztalcony!!!!! Uwazaj.

Lanciu i Graaf sie chowaja.

Gość

(Konto usunięte)

narsiltm

Iluzja to złudzenie optyczne...i własnie tak sie dzieje jak Vlad patrzy na krasnale z gipsu,a widzi gustowne posągi z kamienia-zanim zaczniesz z kogoś drwić,spróbuj go wpierw zrozumieć:)i koniecznie przestan pisać z bykami,częściej koŻystaj ze słownika bo świeRZość myśli Ci umyka:)

Astaroth

Za bardzo sie skupiasz na ortografii i interpunkcjii,więc stąd sie biorą Twoje kłopoty z pojmowaniem, meritum umyka:)

Są tacy w necie,którzy np. dużych literek nie używają,ogonków nie znają i twoim zdaniem z tego powodu nic ciekawego do powiedzenia nie mają?

No właśnie, jak to jest z tą iluzją? Skoro narsiltmowi umyka świeżość bo nie korzysta ze słownika, a mi umyka meritum bo z niego korzystam to naprawdę czegoś tu nie pojmuję :-) Idąc dalej tym tropem można by nawet stwierdzić że i Tobie coś umyka i być może zmalowałeś sobie jakiś iluzoryczny, nieistniejący obraz.

Ja tam się na sztuce nie znam, ale wiem że dobry model to podstawa (banał - to wie każdy rzeźbiarz, czy inny rysownik, nawet rzemieślnik z cepelii), wiedzą też o tym automatycy badający układy regulacji (zagadnij senicza co i jak, swego czasu robił kolumny z serwo kontrolerem).

Ja bym powiedział że Vlad ma raczej duszę inżyniera niż artysty, choć na pewnym etapie inżynieria staje się prawdziwą sztuką :-).

Wracając do układów regulacji, widzisz Vlad bada jak układ regulacji radzi sobie z zakłóceniami, jak szybko je tłumi, czy nie powstają jakieś oscylacje. Jak na razie, wychodzi na to że większość idealnie realizuje zaprogramowany model - tłumienie w pętli jest krytyczne :-)

Tyko żeby model był dobry! :-)

Gość

(Konto usunięte)

Astaroth

... Tobie coś umyka i być może zmalowałeś sobie jakiś --iluzoryczny--,

>--nieistniejący-- obraz...

masło maslane:))

...Wracając do układów regulacji, widzisz Vlad bada jak układ regulacji radzi sobie z zakłóceniami, jak

>szybko je tłumi, czy nie powstają jakieś oscylacje. Jak na razie, wychodzi na to że większość

>idealnie realizuje zaprogramowany model - tłumienie w pętli jest krytyczne :-) ...

Widzisz astaroth,układ regulacji ma na celu nie tylko tłumienie(działanie ujemne)on z racji swej nazwy-reguluje!

I w góre jak i w dół zaprogramowane wartości do przyjetej przez programujacego nominalnej/max/min/zadanej wartości z tolerancją np. +/- 10% i jego zadanie to utrzymywanie tej wartości w wyznaczonych granicach .

Nie bierz się za wyjaśnianie komuś zagadnienia o którym nie masz zielonego pojęcia----ale interpunkcje masz nienaganną:) Z pojmowaniem---tak jak wyzej pisałem:)

Gość

(Konto usunięte)

I vlad "wypuścił psy",a raczej CHOW CHOW:)

VLADZIE !!!!!!!

JESTEŚ W STANIE ODPOWIEDZIEĆ NA ZADANE PYTANIE!!!!!

CZY TEZ STACH PRZED KOMPROMITACJA DUPE CI OBLECIAŁ!!!!!

He he aleś mnie zagiął ;-)

Btw. Ja już dowiedziałem się tego, czego chciałem się od Ciebie dowiedzieć ;-)

A resztą, naprawdę nie zaprzątaj sobie głowy...

No i pamiętaj o samokontroli... w interpunkcji rzecz jasna :-)

Gość

(Konto usunięte)

No gościu,przecież jestes na forum!

Co jest?

Kał ci przełyk zatkał?

Odchrząknij,lub połknij i gadaj!!!!!!!

-------------------------------------

CO Z CIEBIE ZA MĄDRALA?!?!?!?!

-------------------------------------

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.