Skocz do zawartości
IGNORED

3.Spotkanie w Sudetach 21.09.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

A nawet jak komus sprzęt przypadnie do gustu albo tak się o niego bboi może z nim spac w jednym pokoju, oczywiscie po spożyciu "herbaty" z "cytryną" podwójną. A może lepiej nie zabierac z domu tak wspaniałego sprzętu?

tymek, 11 Sie 2007, 19:02

>(..)A może lepiej nie zabierac z domu tak

>wspaniałego sprzętu?

A może wogle nie przyjeżdżać? Herbatki z cytryną można się napić wszędzie :-|

=>Tymu

Jakbyś zapomniał zaproponowano spotkanie "audiofilskie" z ambicją dorównania do poziomu spotkań np. krakowskich. Tak więc wybacz że "troszeczkę" się obawiam w sytuacji gdy chcę wziąć dosyć kosztowny sprzęt. Przynajmniej dla mnie. Może dla Ciebie wywalić ponad 10000zł to pryszcz, ale ja dosyć długo odkładałem kasę. Tak więc ironia trochę nie na miejscu.

pozdr

Wybacz po prostu długo nie odkładałem i dalej nie odkładam, ale moze zacznę i przestanę gonic króliczka. Spytaj Andrzeja Sroki czy Krell jest w całości, a raczej nie wylewlismy do zalewu.

Wolf bez obaw, odsłuchy są na piętrze, wstep płatny, bilety sprzedaje Grabek. Na dole grilujemy w kominku i gramy w bilard w piwnicy:), na drugi dzień kajaki na zalewie, ewentulnie spacer.

Wolf spoko chłopie niczego sie nie obwaiaj klockom nic nie bedzie mozliwe ze ja tez przywioze cos solidnego za niezłą kaskę.

Każdy przywozi swoje zbawki ale generalnie do słuchania nie do imprezowania.Możesz nam w 100% zaufać.Wierz mi , ze pierwsza osobą która by najchetniej robiła rozbierane zdjęcia klocków jestem ja ..ale po drugim piwie wole rozbierać talerzyki z sałatką:-)....a gdyby nie zonka szukałbym co innego do rozbierania.

akbyś zapomniał zaproponowano spotkanie "audiofilskie" z ambicją dorównania do poziomu spotkań np. krakowskich.

KOlego widziales zdkjecia z Krakowa? to przeciez sciema....jak nic to miedzyzdroje , gabinet figur woskowych!!!

arekgrabowski, 11 Sie 2007, 21:14

>KOlego widziales zdkjecia z Krakowa? to przeciez sciema....jak nic to miedzyzdroje , gabinet figur

>woskowych!!!

O żesz Ty ;-) Normalnie nie zauważyłem, odciski dłoni też robią????

Tak jak pisałem na PW termin spotkania został przesunięty.

nowy termin: 28.09.2007 (także piątek) !!!!!

Z tego co Panowie pisaliście nie będzie problemu dla Was z nowym terminem ale dla porządku poproszę o potwierdzenie na priva lub w wątku. Z tego co wiadomo to ja, arek, tymek, Wawrzek potwierdzili nowy termin.

Proszę więc resztę "załogi" o potwierdzenie przyjazdu (wolf, johnny i inni "debiutanci:-))), jeśli będzie taka ilość jak na pierwszy termin to listę chyba zamykamy.......

pozdr

Bartek

Witam po raz kolejny.

Ponieważ spotkanie już za miesiąc pora podsumować.

Udział potwierdzili : arekgrabowski, tymek, wawrzek, wolf, johny, piotrek608, umka (z dalekiej Warszawy..... jesli pogoda pozwoli:-))), Staszek_s (z jeszcze dalszego Gdańska:-)) + trzech forumowiczów przelotem.

Plan spotkania (wstepny oczywiście i pewnei się zmieni):

1. w małym pokoiku i po cichutku Quad 77 + Quad 11L

2. W dużym do wyboru i po kolei:

- końcówki mocy : Rotel RMB 1075 vs. Marton Audio Opusculum

- odtwarzacze cd: Audio Aero Capitole MkII Reference vs. coś ze stajni piotrka608 vs. dvd z wysokiej półki Onkyo DVSP800

- preamp w trakcie poszukiwań....ale cedeki mają regulowane wyjścia

- kolumny Paradigm Studio 60 v.3 kontra Harbeth 5

- jeśli wszytko się uda to graty będą stały na mebelku Sroka lub Troks

- kabelków nie wspomne, ale przekrój od Aq Bedrock przez srebro od Sonusa po Jorma Design

3. Jeśli byłby czas i ochota możemy zorganizować pojedynek ze stajni naima pt "stare kontra nowe" czyli :

"Naim Nait3 + Cd3" vs "Naim Nait5i + Cd5"

to chyba tyle...jeśli kogoś pominąłem to proszę o kontakt na priva

pozdrawiam i do zobaczenia

Bartek

Garnitur wyprasowany, samochód kupiony. Rotel się grzeje, Onkyo trenuje, Paradigmy się zastanawiają z którymi kablami pojechać, Albedo sie krzywią że to góry i będzie zimno ;-) Po za tym normalnie :-)

a wtedy po znajomosci wywalisz wszystkie inne watki zakladki i wykluczysz wiekszosc z mozliwosci dodawania wpisow:))

no i grupa Sudecka zostanie glownym nurtem audio w Polsce!!

Oczywiscie do czasu az nas spektakularnie zwinie ABW;)

• 2 tygodnie później...

No wiec lista od jakiegos czasu zamknieta....sprzet juz wiadomy...spotykamy sie za 2 tygodnie!

Jesli wszystko bedzie ladnie szlo to ja bede na miejscu około poludnia....

Mysle ze zmienimy pokoik odsluchowy (ale pozostajac na pieterku).

Najsilniejsi zostana wytypowani do wniesienia stolika P. Sroki:)

Dla przypomnienia (oraz nowych gości) na spotkanie zabieramy:

- przęt audio

- śpiworek jak ktos chce ( sa kocyki i podusie)

- jedzonko wg potrzeb (w tym cos na grilla) kawka i te sprawy

- przybory toaletowe

- 15 zł za nocleg

- dużo dobrego humoru

- alkohol ( wg zycznia;))

- no i moze prezent jakis dla mnie (bo ja lubie prezenty:))

pozdrawiam Arek

Udział potwierdzili : arekgrabowski, tymek, wawrzek, wolf, johny, piotrek608, umka(z dalekiej Warszawy..... :-), seba78, qman ,ja i kilka osób z poza forum

Plan spotkania (wstepny oczywiście i pewnie się zmieni):

1. w małym pokoiku i po cichutku Quad 77 + Quad 11L

2. W dużym do wyboru i po kolei:

- końcówki mocy : Rotel RMB 1075 vs. Marton Audio Opusculum

- odtwarzacze cd: Audio Aero Capitole MkII Reference vs. coś ze stajni piotrka608 vs. dvd z wysokiej półki Onkyo DVSP800

- preamp od Bodo_z

- kolumny Paradigm Studio 60 v.3 kontra Harbeth 5

- jeśli wszytko się uda to graty będą stały na mebelku Sroka lub Troks

- kabelków nie wspomne, ale przekrój od Aq Bedrock przez srebro od Sonusa po AntiC

- z mebli : stolik Sroka, Troks i standy Górek

3. Jeśli byłby czas i ochota możemy zorganizować pojedynek ze stajni naima pt "stare kontra nowe" czyli :

- "Naim Nait3 + Cd3" vs "Naim Nait5i + Cd5"

pozdrawiam i do zobaczenia

Bartek

ps. Przypominam,że termin spotkania to 28.09 !!! tytuł wątku więc mylący. Jeśli ktoś zrezygnuje proszę o informacje na priva!!

dymu73, 27 Sie 2007, 22:39

>Witam po raz kolejny.

>Ponieważ spotkanie już za miesiąc pora podsumować.

>Udział potwierdzili : arekgrabowski, tymek, wawrzek, wolf, johny, piotrek608, umka (z dalekiej

>Warszawy..... jesli pogoda pozwoli:-))), Staszek_s (z jeszcze dalszego Gdańska:-)) + trzech

>forumowiczów przelotem.

>

>Plan spotkania (wstepny oczywiście i pewnei się zmieni):

>

>1. w małym pokoiku i po cichutku Quad 77 + Quad 11L

>2. W dużym do wyboru i po kolei:

>

>- końcówki mocy : Rotel RMB 1075 vs. Marton Audio Opusculum

>- odtwarzacze cd: Audio Aero Capitole MkII Reference vs. coś ze stajni piotrka608 vs. dvd z

>wysokiej półki Onkyo DVSP800

>- preamp w trakcie poszukiwań....ale cedeki mają regulowane wyjścia

>- kolumny Paradigm Studio 60 v.3 kontra Harbeth 5

>- jeśli wszytko się uda to graty będą stały na mebelku Sroka lub Troks

>- kabelków nie wspomne, ale przekrój od Aq Bedrock przez srebro od Sonusa po Jorma Design

>

>3. Jeśli byłby czas i ochota możemy zorganizować pojedynek ze stajni naima pt "stare kontra nowe"

>czyli :

>

>"Naim Nait3 + Cd3" vs "Naim Nait5i + Cd5"

>

>to chyba tyle...jeśli kogoś pominąłem to proszę o kontakt na priva

>

>pozdrawiam i do zobaczenia

>

>Bartek

Kto przytaszczy Harbethy i na czym będą stały?

zdezi

zdezintegrowany_3PO, 14 Wrz 2007, 14:16

Przytaszczy długowlosa pieknosc z metropolii dolnoslaskiej....

Beda staly (z tego co mi wiadomo) na gorkowych wypocinach!

arekgrabowski, 14 Wrz 2007, 14:20

>zdezintegrowany_3PO, 14 Wrz 2007, 14:16

>

>

>Przytaszczy długowlosa pieknosc z metropolii dolnoslaskiej....

>Beda staly (z tego co mi wiadomo) na gorkowych wypocinach!

eee ... no to foto jakieś koniecznie musicie wrzucić :) ... oczywiście miałem na myśli Harbeth'y ;)

zdezi

Doswiadczeni ostatnimi wydarzeniami (patrz, watek z ostatniego spotkania).. bedziemy oszczedni w komentarzach i zdjeciach..potem jakies dziwne insynuacje..pomowienia..itp ;)

Pozdrowka

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.