Skocz do zawartości
IGNORED

3.Spotkanie w Sudetach 21.09.07

dymu73

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tak zaraz. Sprzęt przygotowany, dzisiaj odpoczywam od muzyki przed maratonem.

Wyjazd około 5.30. Niestety godzinka pózniej i przejazd przez Warszawę zajmie mi min. godzinę. A tak spokojnie zatrzymam się na kawę w kilku fajnych miejscach.

Do jutra panowie.

Podajcie jeszcze raz dokładny adres wraz z kodem pocztowym. Nawigacja samochodowa będzie mnie prowadzić. Na razie TomTom znalazł Bukówkę w Lubawka Gmina. Gdzieś na 18.00 powinienem być ;-)

Z przykrościa informuje ale z przyczyn technicznych nie dotarłem auto nam sie rozkraczyło koło Bielan Wrocławskich i zanim sie udało trupka odpalić to była juz 19..szkoda troche mogłem jechać z Wawrzkiem albo PKS..

=>piotrek

Siedzieliśmy długo i warto było

=>Arek, Dymu

Dzięki serdeczne za zorganizowanie tego spotkania było naprawdę fajnie a Haberthy cudowne :-)

pozdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-3443-100003792 1191083223_thumb.jpg

post-3443-100003793 1191083223_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Panowie mam nadzieję ,że wszyscy cali i zdrowi wrócili do swych domów. Dzięki za przybycie, targanie sprzętu, miły wieczorek........

Mam nadzieję ,że jak już ochłoniecie to coś napiszecie więcej.

Ukryta Zawartość

post-13172-100003742 1191138179_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No masz rację, tylko że ja po prostu je usłyszałem Haberthy :-( Zbieram teraz na pięć sztuk. tak więc pisaki chyba sobie odpuszcze ;-)Te kolumny dźwięk mają cudowny. No ale tak a'propo okazało się że moje DVD gra lepiej od Naima 5-tki i jest równorzędnym partnerem dla Naima 3-ki (oczywiście CD-ki) Rotel 1075 niczego się nie wstydzi grając razem z wzmacniaczem Naima czy Denona Jedyne co to po raz pierwszy mi się zdarzyło że STUDIO się schowały i poszły w kąt. No ale Haberthy były bezkonkurencyjne. Ale jaka konkluzja z tego spotkania? Bez problemu można zbudować system uniwersalny który gra wszystko! Bez utraty jakości dźwięku.

P.S.

Można teraz krzyczeć i kopać ale zdania nie zmienię ;-)

Faktycznie przydało by się poczytać jakie zestawienia sprzętowe grały i które jakim dźwiękiem się charakteryzowały. Może, się napraszam, lecz część systemu gdzieś podłączona była mego autorstwa i chciał bym wiedzieć jak wypadła na tle innych, Pozdrawiam Bodo_z.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.