Skocz do zawartości
IGNORED

System made in poland 250-300k$

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

marko3T, 17 Sie 2007, 08:31

>Skąd masz pewność ,że te Wingi robił Henryk? Ja taki pewny nie jestem.

No bo nie robiłeś Ty tych wingów a konstrukcje nietypowe najlepiej powierzyć komuś z naszego rejonu kto faktycznie coś potrafi.Panie Henryku nawet jak tych wingów Pan nie robił to mimo to gratuluję talentu i pracowitości ale jak to mówią kto poczuł ten wytoczył a właśnie Pan wstawił pierwszy zdjęcie no i podejrzenie pada na Pana :)

>Zastanów sie dlaczego Etony tak często są łączone ze wstęgami , jak wiadomo wstęga jest szybka.

Ludzie chodzą na skróty, ktoś zrobił przyzwoitą konstrukcję no i efekt małpy mamy jak znalazł ,choćby na DIY-co nie robiłeś nigdy żadnej kopi, ups ! przepraszam repliki

>Bądź że poważny. Posłuchałeś jakiejś dwudrożnej konstrukcji na Etonie i wyciągasz na tej podstawie

>mylne wnioski. Eton to głosnik szybki , odpowiednio zaaplikowany daje dynamiczny twardy niski bas z

>kontrolą i wybrzmieniami.

Słuchałem tych głośników ADAMS7A i JBLSR6328P w odstępie 10 minut i miałem porównanie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-13206-100006640 1187338679_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Przestańmy się kłócić o coś czego jeszcze nie ma zaczekajmy na pierwsze 50 zamówień i wtedy Was trafi coś z zazdrości.

Coś za szybko się podniecamy a póżniej zapał szybko przechodzi jak z Euro 2012 będzie czy nie będzie u nas ?

>Rafaell

I kolejny raz piszesz bzdury

>Ty tych wingów a konstrukcje nietypowe najlepiej powierzyć komuś z naszego rejonu (...)

Trochę zdziwiłbyś się jak pewien "człowiek z regionu" jest niesłowny. Opinia nie tylko moja, kilku innych też - NIGDY nic dobrego z zamówienia nie wyszło, oprócz wielu opowiastek oczywiście.

Pisz na temat na który masz jakąkolwiek wiedzę.

A! Oczywiście nie piję do Marko3T!

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Dajcie spokój. Nie karmcie trolla. Na takich ludzi najlepszy jest przycisk "ignoruj".

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Elberoth, 17 Sie 2007, 11:13

Ty się tak nie wymądrzaj że za***rdala na Ciebie kupa ludzi i wysysasz z nich soki to nie znaczy że możesz wszystko.Popatrz na te Twoje zachwyty klockami które ciągle wymieniasz kupił byś sobie w końcu coś normalnego siadł na dupie i zaczął słuchać muzyki

Nie podniecajmy sie tak bardzo bo ja za s.p. misiomorem uwazam ze male wstegi sa kiepskie na tym zakresie co go zmuszaja do odtwarzania w tym wingu. W megaline wstega byla cieta na 1200 a miala 100 razy wieksza powierzchnie. Wiec wydaje sie ze system zagra kiepsko. Ale nie wazne czy gra dobrze czy kiepsko aby sie sprzedawal. Tak jak Sonus.

• Redaktorzy

Ktos zrobil moje buty, ktos zrobil moj pasek od spodni, moja marynarke, moj zegarek, moj samochod zrobila kupa ludzi, a moje mieszkanie zrobilo jeszcze wiecej osob, ktore w dodatku juz dawno nie zyja. Pol swiata pracuje na mnie, ja im za to place, i jakos to idzie.

senicz

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

senicz

aston martin - tez nie wazne jak jezdzi byle sie sprzedawał

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

+>zybel, 17 Sie 2007, 13:16

>ja pracuję sam, ale też jestem szczęsliwy

Zgadzam się z Tobą, ale nie wiem po co to " też". Uważam, że Ci, którzy się chwalą ilością osób pracujących na ich dobrobyt nie są szczęśliwi. Szczęście jest ciche i kameralne, nie lubi i nie potrzebuje rozgłosu.

może szczęście = wolny czas?

dlatego też szczęśliwy ten, kto może sobie pozwolić na system za kilkaset tys. zł, wszystkie płyty które zapragnie i dużo wolnego czasu...

oprócz tych bardziej przyziemnych spraw :)

yozwa

fajny jest ale ja chce AM Rapide albo chociaż DB9 :)

gdybym już miał wybierać w tej klasie samochodów mój typ to pagania zonda

Ukryta Zawartość

jakość wykonania to mistrzostwo świata.

post-8479-100006554 1187446629_thumb.jpg

post-8479-100006555 1187446629_thumb.jpg

post-8479-100006556 1187446629_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

npl, 18 Sie 2007, 18:48

>IDEALNE na polskie drogi...

>

>a w tym astonie to chociaż linn'a posłuchasz... :)

gdyby mnie było stać na tak samochód na pewno nie mieszkał bym w Polsce :)))

...apropo do samochodu dodają buty w kolorze (i skórze) tapicerki :)

Re: robix, 15 Sie 2007, 14:22

>A jeszcze jedno pokazcie mi kogos w tym kraju w tej branzy ktory by sprzedal swoje wyroby za taka

>kase tak znanemu czlowiekowi.

czyli komu?

• Redaktorzy

Do Lagondy nie montowali LP12, bo byl produkowany w latach 80.-90., wiec mogli spokojnie montowac zestaw Karik-Numerik. Natomiast gdybym nabyl AM Lagonda z okolic 1990 roku, poprosilbym pana Waszczyszyna, zeby zrobil do niego system hi-fi. Glosniki moga byc Hertza, czemu nie.

Coś Ty żeby muchy na szybę nabżdziły -ylko ogrzewany zimą garaż a latem klima toż to wartość kolekcjonerska i lokata kapitału

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.