Skocz do zawartości
IGNORED

Tusk ustalił już skład rządu

anatol

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 27 Sie 2007, 14:44

> Ze E95 placiłem dzis chyba 3,27,

Niesamowite, nadajesz z Białorusi czy może ze Stanów?

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

oczywiście, że nic innego

właściwie nawet nie jest to żadna lista - różne osoby mają wg nie piastować te same funkcje i te same różne

może nawet to spin doctors PiSu wyprodukowali, żeby obserwować reakcje Pi-Oł

lancaster, coś ty się z choinki urwał? Nie używaj tu kłamstw i półprawd (jak np. ostatnio w panicznym amoku czyni to Ziobro) tylko bądź rzetelny. Takich cen paliw jak obecnie nie pamiętam nigdy wcześniej. Obecnie płacę za litr ponad 4,3zł i jest to poziom jeden z najwyższych w historii. Owszem, bywało że litr paliwa przekraczał już znacznie 4zł, ale to co z cenami benzyny się stało na przestrzeni mijajjącego roku to jest horror i odsyłam do internetowych archiwów gdzie ruchy cen paliw w ostatnich latach są do sprawdzenia. Nie chodzi tylko o to, że dzis jest cena parę groszy niższa niż paręnaście tygodni temu, ale o to ile w ujęciu średniorocznym płaciliśmy za paliwo. Więc zaklinaniem rzeczywistości wcale jej nie zmienisz. Fakty są takie jakie są i żadne czary tego nei zmienią ani nie sprawią że my, wykształciuchy uwierzymy że białe jest czarne a czarne białe, jak by za pewne tego chciał prezes Jarosław.

Niestety, nacjonalistyczno-socjalistyczna wizja Polski lansowana przez dwa lata przez PISowski układ poniosła druzgocącą klęskę i lata tych szkodliwych dla kraju rządów PISu trzeba będzie rozliczyc. Czeka nas sprzątanie kraju po tym PISowskim rozpiździelu który ta skompromitowana formacja po sobie zostawia.

niestety, noster,

ale ty bardzo nie lubisz swojego kraju i nienawiść cię zaślepia,

z cenami benzyny jest dokładnie tak jak pisze lancaster,

w czasach jak Pis doszedł do władzy było coś z obniżona akcyzy czy czymś innym, nie pamiętam dokładnie, i benzyna dlugo była tańsza jak za Millera, (kiedy to była ponad 4,5) ale taraz powoli wraca stare i jest coraz drożej, prawie jak za SLD

wybory za dwa lata,

a najbliższe dwa lata koalicja POPiS.

co wy na to?

ulegną, przecież nie wytrzymają dwa lata bez koryta,

a wtedy? z PO zostanie to co zostało z LPR i SMBR,

i znowu tylko PiS zostanie na scenie, oj jak pięknie

27 Sie 2007, 16:04

A ja jestem za szybkimi wyborami i żeby PIS wygrało i objęło rządy samodzielnie. Wtedy Kaczyńscy wobec braku wewnątrz koalicji wrógów, sami rozwalą PIS uderzając w tzw. nieprawomyślne frakcje w PISie. Po czym najdalej po roku odbędą się kolejne wybory w których PIS nie odegra już istotniejszej roli.

A potem już tylko sprzątanie tego syfu zostawionego przez PIS...

Ale mam obawy o to czy PIS wygra, bo jak odwołają guru sekty radio Maryja pana Rydzyka z którym PIS się już dogadało, to mohery stracą motywację i całe powietrze z nich ujdzie. No a przeciez my - katolicy nie stanowimy elektoratu PISu...

Różnie jeszcze byc może.

noster, prostolinijny i pospolity kłamczuszku ala donald:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

4,56 kosztowała E95 2005r, czyli jest dokładnie tak jak pisałem.

Do dziś ceny na paliwa są niższe, a w grudniu 2005 kiedy obniżali cene jak łatwo sie domyslić rządził - Peace :)

Gdzie Ty żyjesz noster ? U donka w schowku na miotły ?:)

Ukryta Zawartość

W każdym razie obaj jesteśmy za tym, zeby rzadził PiS. w obecnej sytuacji nie ma lepszych...co tu dużo mówić..kto noster ? No kto ? niesiołowski& palikot ?:))))

lancaster, Rydzofilu jeden, mówię przeciez ze chodzi o ceny w ujęciu średniorocznym. Umieją PISiory w ogóle czytac ze zrozumieniem?

Gwoli scisłości, PIS nie zajmuje się rządzeniem tylko ZIOBRZydzaniem ludziom życia.

Ale jestem pewien że wszystkie kłamstwa, nadużycia i afery PISu będą rozliczone!

Ja też mam nadzieję, ze w temacie nadużyc PiSu nie będzie co rozliczać noster :)))

Kurde, wszystko wskazuje na to, ze Peace jednak wygra te wybory....

Pamiętacie statystyki z zeszłych wyborów ? PO miała chyba identyczną przewagę jak obecnie...a teraz dodatkowo ja pójdę na PiS głosowac :)

tak Lancaster, głosuj na PIS.

Ale przyjrzyjmy się tej partii o której wiemy iż głosi jedynie słuszne koncepty nieco bardziej z bliska. Otóż - jak czytamy na innej stronie internetowej -

- "PiS to partia wodzowska, rządzona przez dwa klony – kacze odpowiedniki owcy Dolly (będącej realnym przywódcą Platfusa Obibockiego). Partia zakonserwowuje ludzi, pozbawiając ich przyjemności życia w wolności. Zwolennicy PIS zwani są PIS-iorami lub s-PIS-kowcami, a według tajnych zaPISków programowych z ostatniego zjazdu partii skrót rozwija się jako Podpierdolimy i Słońce, partia znana też jako BiN – „Bezprawie i Niesprawiedliwość”; ciekawostka: bin po angielsku oznacza „Kosz na śmieci”). Należy także pamiętać, że Prawo i Sprawiedliwość to pojęcia bliźniacze.

Partia została założona przez braci Kaczyńskich. Główne punkty programu jej to:

1.Zrobić z Polski IV Rzeszę Pospolitą;

2.Rozpowszechnić w całym kraju moherowe berety;

3.Zalegalizować satanizm;

4.Przejąć kontrolę nad Ojcem Dyrektorem Tadeuszem Rydzykiem.

INNE C_I_E_K_A_W_O_S_T_K_I:

- pis w jezyku francuskim oznacza najgorszy.

- to piss w języku angielskim oznacza sikać.

- pissen w języku niemieckim oznacza szczać, wyszczać się.

- hacer pis w języku hiszpańskim oznacza sikać, robić siku.

- pis w języku baskijskim oznacza krowie łajno.

- Najpiękniejszą kobietą w PiSie jest pisanka.

Bardzo ciekawy efekt można uzyskać pytając kogoś (np. nauczyciela) "co PiS da". Słuchający najprawdopodobniej usłyszy wyrażenie "co piz*a".

Można nawet dośpiewać sobie całą deklinację:

N. PiS daje odpór wrogom

G. PiS dywaguje na temat nowego podziału stanowisk

D. PiS dzieli stanowiska między koalicjantów

A. PiS dementuje pogłoski o upadku rządu

I. PiS dąży do przyśpieszenia wyborów

L. PiS dzielnie zmaga się z Platformą

V. PiS doprowadzi do obalenia ustawy".

źródło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lancaster, nie podajesz dowodów bo po prostu kłamiesz. I dobrze wiesz o tym. Link który wstawiles nie pokazuje wprost sredniorocznych cen paliw, ale każdy kto umie liczyc to sobie policzy i od razu widac ze klamiesz w żywe oczy. Te ponure fakty odnoszą się do ceny benzyny. Ale dla posiadaczy instalacji gazowych też mam ponure wieści.

Oto dzisiejsza Rzeczpospolita pisze: "Właściciele aut napędzanych gazem płynnym mają powody do obaw - w najbliższych miesiącach paliwo to może znacznie zdrożeć. Mimo że od maja ceny autogazu wzrosły już na stacjach o 15 proc." - czytamy w dzisiejszym wydaniu "Rzeczpospolitej".

OTO CO NAM PRZYNOSZĄ RZĄDY PISu!

może by wlada wzieli do rządu, nadał by się, wyszczekany jest,

ministrem mógłby być, tylko broń boże nie kultury ale np. cholera na co by go dać, żeby jak najmniej spieprzyć

Na Ministra Spraw Zagranicznych. Tam już się nie da więcej spieprzyć,

a po kurze Fotydze każdy bedzie wyglądał na orła.

Jestem Europejczykiem.

Serwis o cenach paliw (amatorski)

Ukryta Zawartość

Zna ktoś coś podobnego z cenami opału (węgiel,gaz,olej)?

Ukryta Zawartość

Lukar, bardzo proszę o opcję usuwania wpisów i banowania alojza.

Pozostałych przepraszam za off topic.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.