Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

>gagacek, 13 Lis 2007, 10:06

Ty wiesz swoje, ja wiem swoje, może skończ już pisać w moim kierunku, bo wyjdzie to co parę tygodni temu, nie widzę sensu.

szw.

Co wyjdzie? Cały czas piszę to samo. Jak można tylu ludzi robić w konia, urządzać hucpę z kilku tandetnych pierdółek...

Pół biedy jeśli ci co wtym uczestnicza robią to świadomie, sęk w tym że część młodych ludzi dało się na to nabrać i to jest wstrętne, budzi pogardę. Czy w końcu zrozumiesz? Czy to jest to możliwe???

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

oszukalem was, te przewody to nie byly natynkowe. To sa super hiend tylko pcv na bialy zmienile. Zamaskowalem. Ale i tak nic nie pomoglo. A jak tam dykta? co z tym virgo? dowiemy sie dlaczego staly w kacie? a graliscie na dykcie Artura na stx za 20zl?

senicz, najbardziej to oszukujesz samego siebie i to właśnie Ciebie najbardziej boli. Niektórzy wbrew pozorom to rozumieją. Jasne?

Trochę sensu poproszę.

Jak rozumiem gagacek nie chcesz byc Czlonkiem? nawet klubu hiend? no szkoda kolegi uwagi sa tak doniosle i fachowe no szkoda.

Moze pare wykladow z dziedziny audiosluchu i moze dr Nykiel zrobi jakas prelekcje a na temat bledow fazowych z prezentacja? a moze dr Lipinski przedstawi swoje nagrania 7.1? i caly system. Oczywiscie jak bedzie w kraju.

>gagacek

Uwierz mi, ja rozumiem Twoje myślenie i rozumiem Twoje oburzenie, nawet Twój ostatni wpis jest trafny... ale ja słuchałem tego sprzętu nie na AS, Ty nie słuchałeś go wcale... Mi się podobało i chyba to ma być dla mnie najważniejsze prawda?

Nie chcę.

I pomimo tego co wypisywałem, tak naprawdę Tobie współczuję. Natomiast to co tutaj wyprawiasz nie mieści się w żadnej kategorii przyzwoitości i uważam, że wizyta u dobrego psychoanalityka byłaby Tobie bardzo potrzebna. Tak zupełnie poważnie, bez idiotycznej złośliwości, kąśliwych uwag itd.

Piszę to bardzo, bardzo serio.

Trochę sensu poproszę.

szwagiero

Sprzęt i odsłuch tutaj jest sprawą wtórną i tak naprawdę nie ma nic do rzeczy, każdy kto ma głowę na karku od razu znał finał tej imprezy, dodatkowo w kilku wariantach.

Trochę sensu poproszę.

Zawsze mi się wydawało, że sprzęt i odsłuch mają na tym forum pierwsze miejsce, cała reszta jest na dalszych. Powiem szczerze, że dziwi mnie zabawa niektórych w psychoanalityków - czy ktoś tutaj ma dyplom psychologa albo psychiatry? Jeśli uważacie, że macie wiedzę w tym temacie bez wykształcenia, to po pierwsze mam pytanie - skąd macie tą wiedzę (i to jest kluczowe pytanie!), po drugie możecie sobie tutaj dywagować do woli ale nie próbujcie błysnąć swoją fachowością, bo Wasze oceny są wtedy bardzo "wąskie" i mało przydatne! Ostatnia kwestia - uważacie, że coś w ten sposób zdziałacie? Jeśli uważacie tak, jak oceniacie, to powinniście wiedzieć, że nic to nie da!

Wysoce prabdopotodobne jest to,że miszcz robi sobie jaja z tych co uwierzyli w jego

mega konstruktorskie zdolnosci.

Jestem pewny że ''jego'' mityczne konstrukcje to gotowce i nie włożył w to ani grama swojego pomysłu .

Żal mi tyllko tych jego przydupasów,poklepujących po plecach, bo wyglądają teraz jak wycięci z komiksu.

?

Zastanawia mnie dlaczego nikt z opluwających senicza nie powiedział mu prosto w oczy na AS jaki to z niego "buc, idiota czy psychol". Każdy wrócił do domu, usiadł anonimowy za klawiaturą i w spokoju, "z odwagą" może się teraz wyżywać.

Żenujące.

Mysle ze zawsze moga mi prosto w oczy powidziec co mysla w klubie ktory organizuje. Prosze zapytac sie o Prezesa i mowic mowic.................. my was wysluchamy. A jak tam dykta ujawnila sie?

bedzie nowy watek o klubie. Musze odbyc tylko kilka spotkan. Dyr Dzielnicy, dyr Klubu Kultury .................. no sami rozumiecie..........no i spotkanie ze sponsorami. Moze w Sobieskim?

Witam.

Bylem w niedziele na AS. Byłem w pokoju Senicza. Gdy wszedłem grały tam jakieś niedokończone monitory. Dźwięk gdzieś w trakcie toru wpadał w przester. Po około minucie ewakuowałem się, bo było marnie. Ale tak teraz się zastanawiam - może to była jakaś celowa prowokacja - bo trochę trudno mi uwierzyć, że panowie wykupili pokój i pojechali kompletnie nieprzygotowani? Nie czytam całego wątku bo jest długi więc może ktoś mi powie o co kaman?

Stany sa na tyle pojemnym rynkiem muzycznym ze konstrukcje p. Senicza, ktorych dodam nigdy nie sluchalem, moga tam rowniez znalezc swoje miejsce, dlaczego nie. Jesli przedsiewziecie pt. Las Vegas bedzie mialo dojsc do skutku rowniez tych 50 zlociszy dorzuce.

>Iceman, 13 Lis 2007, 10:55

Prześledź wątek i sprawdź temat o innym sprzęcie w pokoju 701, to co grało w niedzielę, to już nie był sprzęt Senicza tylko innych kolegów od DIY - ale to ciekawe co piszesz, bo raczej wszystkim dźwięk tam się podobał. Hmmm...

prawdopodobnie to bylo w niedziele a kolega sluchal dykty Artura. Co ciekawe super kolumny kolegow wagi ciezkiej 100kg staly w kacie wylaczone. Pytam sie kolegow dlaczego wylaczyli Virgo a graly dykty to nie chca mi odpowiedziec.

Senicz. Każdy głupi widział, że to atrapy. Tylko ty nie zakumałeś ;-).

Służyły jako przyciski do podłogi, żeby nie rezonowała.

Jestem Europejczykiem.

>seniortelefono, 13 Lis 2007, 10:43

Dokładnie o tym rozmawiałem wczoraj z Intuosem, natomiast pomijając to, że nikt tam nie wyraził opinii o jego osobie, to jeszcze zdaje się nikt nie przyrównał brzmienia jego systemu do gówna! Czyżby koledzy, którzy tak ochoczo tutaj prowadzą psychoanalizę i wyciągają brudy, sami nie byli w stanie wypowiedzieć konstruktywnej krytyki na żywo? Czy więc oni mają kłopot ze sobą?

seniortelefono

np taki byca

>Żal mi tyllko tych jego przydupasów,poklepujących po plecach, bo wyglądają teraz jak wycięci z

>komiksu.

widzisz jakby na AS cos takiego powiedzial to by go zdrapywali z podlogi, a tak wielki 36 latek , ktory pije mleko...:)))) rzuca oblewacze za "bezpiecznym" monitorem:))))

wiekszosc to jak on takie JAMNICZKI, duzo szumu nie dosc ze o nic to jeszcze pod spudnica mamy:)))))

>marko3T

Czyli podobnie zapewne jak niektórzy interlokutorzy z tego wątku - w realu mili, grzeczni audiofile, a na forum "odważni" krytycy, nie bojący się niczego.

senicz, 13 Lis 2007, 11:00

>prawdopodobnie to bylo w niedziele a kolega sluchal dykty Artura. Co ciekawe super kolumny kolegow

>wagi ciezkiej 100kg staly w kacie wylaczone. Pytam sie kolegow dlaczego wylaczyli Virgo a graly

>dykty to nie chca mi odpowiedziec.

Aha - czyli rozumiem że wpadłem w złym momencie. To szkoda, ale coż - może za rok.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.