Skocz do zawartości
IGNORED

Prezentacja Włodka Senicza na AS2007

lancaster

Rekomendowane odpowiedzi

lancaster, 19 Lis 2007, 17:41

>Tomek, stara wieża miała za małe fi. dlatego sie zawaliła....ty tyle z mojego punktu widzenia -

>było nie było zawodowego architekta :)

no prosze lancaster czyzby razem po fachu a dopiero teraz sie dowiaduje?:)

=>intuos, 19 Lis 2007, 19:53

Nie tylko takie zdolności ma lancaster

na przykład w grudniu prowadził następujące badania :D

>No cóż mogę tylko napisac, ze wczoraj popiliśmy i zepsuliśmy kolumnę :)))

>Odsluch będzie w przyszłym tygodniu.

>Powody są pozamerytoryczne :)))

Jak widać Tomku nie tylko Ty jesteś człowiekiem renesansu ;) ale wszystko przed Tobą

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Panowie.

To nie jest możliwe aby ten dobrodusznie wyglądający, elegancki, skromny, w sile wieku człowiek, siedzący grzecznie pod ścianą na audio show, wypisywał takie głupoty.

Być może w jego imieniu udziela się jakiś nieżyczliwy młody student aby zapewnić geniuszowi niezbędny dla oddawania się pracy twórczej czas.

Co o tym sądzicie?

Pi_etro, senicz pokarze niewiernych !:)

...tak swoja drogą nie wyrabiacie sie Panwie z normami...dziś miało byc 3 tysiące wpisów w wątku...

i co ? I jajco...

Pozdrawiam

Juz mialem przestac istniec ale cos mi mowi nie poddawaj sie to tylko garstka niewiernych. A wlasciwie to sekta wyznawcow kabla. A oni bladza wiec latwo ich pokonac. kabel przypomina ogon diabla wiec i my anioly audio pokonamy ich. Do dziela aniolki!!

Byc moze jeszcze w listopadzie dla uczczenia rewolucji pazdziernikowej. To zalezy od wystawcy hiendowych klockow. bede z nim jutro rozmawial. A co, tesknicie za mna?

kolekcjoner, 19 Lis 2007, 16:17

>A gdybysmy tak wspólnymi siłami wybudowali gdzies na Mazowszu

>pierwszą w Swiecie prawdziwie audiofilską - Piramidę Senicza,

Pomysł dobry, ale coś takiego już było!

"Kompleks ulokowany jest kwadrans jazdy z Rzeszowa w kierunku na Kraków i znajduje się w miejscu, które codziennie mijają tysiące samochodów. Jest widoczny z obwodnicy Sędziszowa Małopolskiego.

Piramida zbudowana jest z bali prasowanej słomy, drewna i sznura. Prace przy jej budowie trwały - jak powiada twórca - cały egipski tydzień (zainteresowanych terminologią budowniczy odsyła do lektur). Pracowało około 10 osób. Podstawa wynosi 62 łokcie piramidalne, wysokość 41 łokci i 2 dłonie. Kąt nachylenia ścian to 51 stopni. Do wnętrza budowli prowadzi korytarz, który ma dwie odnogi. Wewnątrz znajdują się dwie komnaty. Na wysokości 2/3 budowli zbudowano drugi poziom w postaci wewnętrznego trójkąta, który - jak twierdzi twórca - zachowuje idealnie proporcje trójkąta pitagorejskiego."

Niestety już nie istnieje :-(.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9051-100009197 1195514278_thumb.jpeg

post-9051-100009198 1195514278_thumb.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

nie istnieje - bo - trzeba napisac smutno

jacys polaczkowie pozazdroscili ze sie zaczyna ruch w interesie

i spalili slomiana piramide...

wiadomo ze nie przetrwalaby wiecej niz 2 - 3 sezony

- ale ponownie wlasciciel chyba sie nie zdecyduje na robocizne...

Mój Lankasterze... Ryka... Ryki już nie ma...

wczesniej juz były takie budowle w Polsce wraz z moda na Egipt ale ta pierwszą czyli jak zaczeli rozkopywac grobowce

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

W srorku podobno całkiem wygodne mieszkanko było.

Telewizor plazma i takie tam...

Niespodziewanie miejscowym wyrosła atrakcja turystyczna.

W normalnym kraju powstały by budy z hamburgerami, pamiątkami i piwem,

a u nas kargule wzieny i spaliły :-(.

Jestem Europejczykiem.

Jak słoma to i... Miś!

- Powiedz mi..., po co jest ten miś?!

- Właśnie, po co?!

- Otóż to! Nikt nie wie po co, więc nie musisz się obawiać, że ktoś zapyta. Wiesz co robi ten miś? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest miś na skalę naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tym misiem?! My otwieramy oczy niedowiarkom! - Patrzcie! - mówimy - To nasze, przez nas wykonane i to nie jest nasze ostatnie słowo! I nikt nie ma prawa się przyczepić, bo to jest miś społeczny, w oparciu o sześć instytucji, który sobie zgnije... do jesieni, sa świeżym powietrzu... i co się wtedy zrobi...?

- Protokół zniszczenia...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ruszcie zaspane dupaki i do roboty. Chyba dzisiaj ktorys z was zrobi wreszcie dobry wzm lub kolumny? Jak na razie to niczym sie nie wykazaliscie. A szkoda, bo lubie konkurencje a tej dla mnie brak.

>senicz, 20 Lis 2007, 08:33

>Jak na razie to niczym sie nie wykazaliscie. A szkoda, bo lubie konkurencje a tej dla mnie brak.

Gdzie byśmy śmiali konkurować z Miszczem!

Jestem Europejczykiem.

Dzien sadu sie zbliza. Byc moze juz w tym tyg bedzie pierwsza wystawa z cyklu podziwiajmy innych sami nic nie robmy. Bo to haslo pasuje do was. Jak tu, na forum, pokazalem sie pierwszy raz to myslalem ale tu sa spece. he he spece od pieniactwa i bicia piany. Np. koledzy nie potrafia zrobic dobrej klasy wzmacniacza? a jesli cos dlubia to kopie konstrukcji z netu. Nic wlasnego. No szkoda. i niestety mam niemile uczucie ze to sie nie zmieni. nadal bedziecie polowac na sch z netu i inne info bez wlasnych konstrukcji. Czyli zwykli, mali klonauci. Smieszne jest to ze wielu obnosi sie z tym zadzierajac noza. Ja zrobilem ja............ a g. zes zrobil i tyle. Mam racje?

Włodziu a takie mogą być :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.