Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, ferszcik napisał:

Dawno głupszej rzeczy nie przeczytałem. Granie to hobby jak każde inne, to samo co słuchanie muzyki, czytanie książek, oglądanie filmów. Na upartego każda z tych czynności to godziny strawione na niczym.

Jeśli czytanie książek zaliczasz do takich samych czynności jak granie, to zacytuję Ciebie: "głupszych rzeczy nie....".

"Tynk pożera dźwięk" 747

Stoję właśnie przed dylematem czy powiesić między kolumnami ustroje czy duży TV , który byłby podłaczany do konsoli PS5  i streamera Eversolo 😀

Miałem kiedyś HC room ze wszystkimi dostępnymi konsolami na rynku i trochę tesknie za graniem.

Można czytać harlequiny, a można grać w gry stymulujące umysł.

7 minut temu, Luk77 napisał:

Stoję właśnie przed dylematem czy powiesić między kolumnami ustroje czy duży TV , który byłby podłaczany do konsoli PS5  i streamera Eversolo 😀

Miałem kiedyś HC room ze wszystkimi dostępnymi konsolami na rynku i trochę tesknie za graniem.

Daj tv, a ustroje na boczne i/lub sufit i/lub za głowę...

Ile masz miejsca między kolumnami i jak daleko siedzisz?

oLMZ0uQ.jpeg

Edytowane przez J4Z

.

16 minut temu, J4Z napisał:

Można czytać harlequiny, a można grać w gry stymulujące umysł.

Daj tv, a ustroje na boczne i/lub sufit i/lub za głowę...

Ile masz miejsca między kolumnami i jak daleko siedzisz?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Baza między kolumnami jakieś 180cm i siedzę od kolumn ok. 2 metry. Po bokach nie ma szans na ustroje gdyż z jednej strony są okna a z drugiej wejście. Pokój 13 m.kw.

Mogę za to coś powiesić za wersalką z tyłu. Gdzie kupowałes te tylne panele ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Luk77
4 minuty temu, Luk77 napisał:

Baza między kolumnami jakieś 180cm i siedzę od kolumn ok. 2 metry. Po bokach nie ma szans na ustroje gdyż z jednej strony są okna a z drugiej wejście. Pokój 13 m.kw.

Odległości, okna i drzwi podobnie do mnie. Dało radę ogarnąć pogłos i powiesić TV. 👍

.

Granie w gry jest mało dojrzałe do tego okultyzm i brutalność z którą nie radzą sobie młodzi co już niejednokrotnie w historii doprowadziło do tragedii... Porównywanie do tego czytania książek świadczy tylko o umysłowym otępieniu...

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

Przyznam, że porównywanie do książek jest przegięciem, ale do filmów jest jak najbardziej poprawne.

bbe829b5b0332498008d12fde7e01d21.jpg

B125NmzWPZoAo07zXvw5g9HW55I1aT3I.jpg

xD

.

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Ja sentymentalnie czekam na nowego Switch'a. 😄

Kurczę, wielu twierdzi, że Nintendo niszczy Soni swoimi exami, np. Zelda. 

Raz na jakiś czas korci, żeby kupić Switcha. Tak jak teraz, gdy mi przypomniałeś. :P

.

4 godziny temu, Tal napisał:

Granie w gry jest mało dojrzałe do tego okultyzm i brutalność z którą nie radzą sobie młodzi co już niejednokrotnie w historii doprowadziło do tragedii... Porównywanie do tego czytania książek świadczy tylko o umysłowym otępieniu...

Jak grasz w komputer i te OKULTYSTYCZNE gry to wiedz, że coś się dzieje!! A w niedzielę do kościółka...

46 minut temu, J4Z napisał:

Tal, Ty tak serio? Nie wierzę, ale zaściankowość. xDDD

Zareagowałem podobnie 😄

5 godzin temu, J4Z napisał:

Ukryta Zawartość

A najlepszy pad na świecie to ten:

BzN5aaq.jpeg

A tfu na to guano! 

Po co ci ta szmatka na wzmacniaczu? 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, Piotr Sonido napisał:

Po co ci ta szmatka na wzmacniaczu? 

Żeby go nie porysować. Grywam ostatnio na laptopie i stawiam go na wzmaku.

.

1 minutę temu, J4Z napisał:

Żeby go nie porysować. Grywam ostatnio na laptopie i stawiam go na wzmaku.

Ale nie masz go wtedy włączonego?

Lubię czasem zagotować lapka, a co? 😄

Oczywiście że nie... Za kogo Ty mnie uważasz?

4 godziny temu, Luk77 napisał:

Mogę za to coś powiesić za wersalką z tyłu. Gdzie kupowałes te tylne panele ?

Chodzi Ci o te płytkie, jasne? Na Allegro, ale nie kupuj ich. 

Edytowane przez J4Z

.

3 minuty temu, J4Z napisał:

Lubię czasem zagotować lapka, a co? 😄

Nie no, oczywiście że nie... Za kogo Ty mnie uważasz?

Sam widzisz co wyprawiasz przez te gry 😄

Ksiądz Natanek już dawno ostrzegał! 

2 godziny temu, J4Z napisał:

Kurczę, wielu twierdzi, że Nintendo niszczy Soni swoimi exami, np. Zelda. 

Raz na jakiś czas korci, żeby kupić Switcha. Tak jak teraz, gdy mi przypomniałeś. 😛

Teraz to już chyba za późno i lepiej poczekać na nowego. 

?👈

Możliwe, nie interesowałem się. Ciekawe czy większe hity odgrzeją, jak to teraz w modzie.

Podczas siódmej generacji konsol od początku miałem X360. Pod koniec pożyczyłem PS3 i ograłem ekskluzywne gry, które mnie interesowały. Nie żałuję tego, choć mógłbym w mordę sobie pluć, bo podczas 8gen nadeszły czasy kotletów (brawo Soni! 🙄).

.

3 minuty temu, J4Z napisał:

Możliwe, nie interesowałem się. Ciekawe czy większe hity odgrzeją, jak to teraz w modzie.

Switch ma już chyba z 7 lat i w dniu debiutu nie był mocarny, bo nie o to w niej chodziło. Przejechali się na super mocnym Geme Qube więc poszli inną drogą. 

Zelda stosunkowo nie dawno wyszła, a nowy będzie odpalał gry ze starego. 

?👈

12 minut temu, partick napisał:

Panowie, memento mori.

Film oraz muzyka rewelacyjna !

De gustibus non est disputandum

10 godzin temu, J4Z napisał:

Jeden z gorszych które miałem. Zawieszający się nieintuicyjny OS, głośny niczym startująca w kosmos rakieta. Niewygodny archaiczny pad, który przy dobrych wiatrach trzyma 6h na jednym ładowaniu.

XSX jest świetną konsolą, cichą, ze świetnym chłodzeniem, niestety z brakiem dobrych gier ekskluzywnych. 

Jeżeli konsola PlayStation 4 Pro podłączona jest do internetu i w tym samym czasie pobiera się łatka do gry ( nie pamiętam ) czy pobieranie wpływa na menu, czy może same podłączenie konsoli do internetu, czasami zauważyłem chrupnięcia w menu, jak sobie latałem ( szybciej ) po menu w PlayStation 4 Pro, bo chyba o to chodzi ?. Tylko że ja mam ... daleko w dupie internet w konsoli ( bez różnicy czy to będzie ... PlayStation 5 / PlayStation 4 Pro )

W przypadku ( konsola odłączona od internetu ) wszystko super płynnie funkcjonuje !!!   

Wyłącznie Arcydzieła Single Player i Wyłącznie Fizyczne Pudełka na Płycie !!!. Internet u mnie w konsoli PlayStation 4 Pro nie istnieje !!! Paszoł Won !!!. Wyłącznie w przypadku ... pobrać łatkę do gry, lub pobrać aktualizację do konsoli. Jeżeli będą czarne panele, wleci PlayStation 5 Pro, no chyba że nie Wytrzymie : ) i pomaluje flamaster na czarno panele : ) 

Nie zgadzam się !!! ... PlayStation 4 Pro ( wersja premierowa ) bardzo cicha. Czasami włączy się wiatraczek na wyższe obroty, a po chwili przestaje, nawet wtedy PlayStation 4 Pro nie jest wtedy głośna ( przy dźwięku z telewizora przy niskich głośnościach ) słychać pracę konsoli ( ale to tylko w przypadku kiedy konsola włączy sobie na chwilę wentylatorek ) po chwili cisza i spokój, a przy podłączeniu PlayStation 4 Pro bezpośrednio do wzmacniacza zintegrowanego, nie słychać jak konsola sobie pracuje ... No raczej normalne : )

Alien Isolation / The Last of Us Part II, The Callisto Protocol ... można zakładać pampersy : )   

The Last of Us Part II / Uncharted 4: A Thief's End ( Najbardziej wymagające Topowe gry na PlayStation 4 Pro ) 

Cisza i spokój PlayStation 4 Pro !!! ... : ) 

Relaxed GIF

Do Lekarza z konsolą !!! ... się udaj ; )  

Pad jest super wygodny ( dla mnie ) mam mniejsze łapki. Troszku dziwne, bo u mnie pad trzyma na pewno ( nie zerkałem na zegarek tak pedantycznie ) ale jakieś dwa dni, czyli jakieś 10 godzin może więcej ... Pad od PlayStation 5 też super wygodny, ale nieco większy, bardziej mi pasuje pad od PlayStation 4 Pro.

Nie pamiętam jak działa Premierowa konsola PlayStation 4 ... Pamiętasz premierę PlayStation 4 ? ; ) Premierowych konsol PlayStation 4 już nie mam ( miałem też fajną nie w czarnej wersji PlayStation 4 ) jednak jak zobaczyłem jak wyglądają gry na PlayStation 4 Pro ... bye bye : ) podstawowa konsola PlayStation 4.

Ukryta Zawartość

_Piotrek.jpg

6 godzin temu, rafal735r napisał:

Ja sentymentalnie czekam na nowego Switch'a. 😄

Nintendo ... coś mi to mówi ? co to jest ? albo nie, nie pisz, sam sprawdzę ... ; ) 

Despicable Me Smile GIF

_Piotrek.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez _Piotrek

Gry przygodowe ... " Wyłącznie Single Player !!! " ... 

10 godzin temu, Luk77 napisał:

Najwspanialsze Arcydzieła przygodowe Single Player na PlayStation 5 Pro !!!  : )

Nie wolno zapomnieć ( Resident Evil 4 Remake ) Arcydzieło Przygodowe Single Player  !!! 

Z Animków Najlepsze Dwa Arcydzieła Platformówki ... 

Astro BOT ... Oj chyba to będzie moje Arcydzieło Platformówka !!! ... Game of The Year 2024 !!! ... 

Happy Lord Of The Rings GIF by MOODMAN 

Ukryta Zawartość

_Piotrek.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez _Piotrek

14 godzin temu, EmilioE napisał:

Ja już wiele, wiele lat temu stwierdziłem, że granie to marnowanie czasu Życia. Godziny strawione na niczym, a życie mija bokiem... Chyba jest to kwestia dojrzewania w wieku męskim.

Gdybym też tak postąpił, nie uświadczyłbym Najwspanialszych Chwil z PlayStation, chwile tak wspaniałe, że zostały już wklejone na dysk twardy w głowie ... Arcydzieła Przygodowe Single Player !!! To tak jakby zamknąć oczy, zapuścić muzę i cofnąć się do dzieciństwa z najwspanialszymi chwilami ... nie tylko przy Konsoli. 

M83 I Guess Im Floating ... 

Summer Loop GIF by The Line Animation

Gry Przygodowe Single Player prześcignęły klimatem i przygodą filmy, lub dorównują Najwspanialszym Filmom ... 

; )        

Edytowane przez _Piotrek

3 minuty temu, _Piotrek napisał:

Gdybym też tak postąpił, nie uświadczyłbym Najwspanialszych Chwil z PlayStation, chwile tak wspaniałe, że zostały już wklejone na dysk twardy w głowie ... Arcydzieła Przygodowe Single Player !!! To tak jakby zamknąć oczy, zapuścić muzę i cofnąć się do dzieciństwa z najwspanialszymi chwilami ... nie tylko przy Konsoli. 

M83 I Guess Im Floating ... 

Ukryta Zawartość

Gry Przygodowe Single Player prześcignęły klimatem i przygodą filmy, lub dorównują Najwspanialszym Filmom ... 

; )        

Kolega rozumiem ma 28 lat. Ok, niech będzie.

Ukryta Zawartość

"Tynk pożera dźwięk" 747

Godzinę temu, _Piotrek napisał:

Jeżeli będą czarne panele

Od dawna są.

Nie zgadzam się !!! ... PlayStation 4 Pro ( wersja premierowa ) bardzo cicha.

Nie wierzę 🤷, no ale ponoć bywały. Nie wierz Ci tak na 90%.

Wyłącznie Arcydzieła Single Player

Od jakiegoś czasu u mnie też tylko SP. Szkoda mi nerwów na MP. Ewentualnie coopik, ale też co raz rzadziej i co raz mniej chętnie. 

.

2 minuty temu, J4Z napisał:

Od dawna są.

Mam czarne panele w PlayStation 5 ( premierowa wersja ) mam na myśli ... PlayStation 5 Pro ; )  

Premiera w tym roku. Jeżeli będą czarne panele, najlepiej oryginalne : ) ...

: )   

1 godzinę temu, _Piotrek napisał:

Wyłącznie Fizyczne Pudełka

Też bym wolał, bo zawsze sprzedaje, jak przejdę. 😁 Ogrywam jednak dużo indyków, których nie ma na płytkach. 

1 godzinę temu, _Piotrek napisał:

Do Lekarza z konsolą !!! ... się udaj ;

Już dawno jej nie mam. Od nowości tak miała, wszyscy moi koledzy też tak mieli. Ogólnie gdybym miał w tej chwili wolne środki, główną moją platformą byłby PC. PS raz na kilka miesięcy odpaliłbym przy okazji jakiegoś exa. 

Btw, istnieje na forum temat o grach. 

Edytowane przez J4Z

.

• Pokaż nowe odpowiedzi