Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Seba78, 7 Sty 2009, 18:33

>pokój żywcem z katalogu ikea też nie musi wszystkim się podobać....

Oczywiście, że nie musi... ale to nie zmienia istoty mojego 'problemu' - co się ludziom podoba w pstrokatym klimie wyciągniętym z namiotu tureckiego wezyra, że kładą to na podłogę? ;)

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

czodaboy, 7 Sty 2009, 18:23

>obrzydliwy dywan ale przynajmniej pasuje do kolumn...

Ty musisz być kolego jakimś strasznym ćwokiem,albo baranem wychowanym w lepiance,którego rodzice nie nauczyli taktu.Może powiesz Nam wszystkim jakie to paczki stoją w pokoju właściciela zdjęcia?nie wiesz?to nie otwieraj jadaczki i wróc za ladę magazynu sieci Komfort.

Pozostałych przepraszam za ostre słowa ale takiej werbalnej wiochy nie potrafię znieść.

Pozdrawiam

P

dobrze, ze wziąłeś to na siebie bo musiał by to zrobić ktoś inny:)

Osobiście podobają mi się "wariactwa" tymka i zazdroszczę mu, ze ma gdzie to wstawić:)

Paweł Skurzewski

naucz sie matole czytac ze zrozumieniem, bys wiedział ze nie chodzilo o kolumny.A ćwoka i barana to sobie w rodzinie poszukaj...

Zamiast co niektórzy zwrócic uwage na ciekawy sprzęt włażą z buciorami na dywany. Moze latajacy jest i sie czasmi przydaje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja też nie rozumiem co oni czepiają się tak tych dywanów :P Docenili by kolekcję płyt, sprzęt itd.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Fakt, wątek o 'ustrojach' a nie gustach... więc sorka za ten 'wtręt' o dywanie - niestety przysłonił oryginalne kolumny i całkiem sporą kolekcje płyt ;)

Wszyscy wiemy, że nazwa tego wątku jest nietrafiona :/ Ustrojów akustycznych jest tutaj, jak na lekarstwo.

Dywan też jest ustrojem więc nie wiem po co te spory :)

jozefkania, 7 Sty 2009, 21:18

>Dywan też jest ustrojem więc nie wiem po co te spory :)

Czy lepiej tłumią te gładkie czy we wzorki ;)

Micke_13 rządzisz :D. Nie jestem audiofilem, słucham muzyki a nie kabli, nie jestem jakimś pedantem-estetykiem, czasami też mam swoje dziwactwa, ale to co pokazałeś przebiło wszystko co do tej pory widziałem, kompletny hardcore i ustrojowa anarchia, ale tak widocznie ma być. Ważne, by robić to co się lubi.

---------------------------

Aktualizacja części audiowizualnej pokoju.

Niedługo kupię porządną szafkę pod sprzęt, a wszystkie kable pójdą w listwie przy podłodze, a nast ępnym razem wszystko pod tynkiem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Capcom, 7 Sty 2009, 21:28

Rzuć jakiś kolor na ściany, bo teraz to smutno trochę.

Znowu wzorzysty dywan :) Co za dzień.

P.S.

Ja się pozbyłem takiej wielokolorowej pstrokacizny z podłogi i nie żałuję. Bo to po prostu drażni wzrok.

Ten telewizor to uchwyciłes w trakcie spadania?

Hehehe, nie. Pod takim kątem najlepiej mi się ogląda. Pozatym to wieszak HAMA Next2, który jest najlepszym tego typu wieszakiem na rynku, tudzież proszę się z niego nie śmiać :P.

Co do dywanu to jak kupię nowy albo wypiorę stary to zmienię, normalnie ściany w domu mam kolorowe, biel rządzi na drugim piętrze, cóż, przyjdzie i czas na zmiany.

Te ściane mozna czyms ładnie wytłumic i przy okazji zasłonić te kable.

Mając taką plątaninę kabli na ścianie ... możne wartowałoby zakupić płytę GK i zakryć nią to wszystko. Cena takiego zabiegu nie wyniosła by dużo, a efekt wizualny murowany.

O schowanie kabli prosi się również system alarmowy :o) bo teraz to ... hmmm ... powiedzmy, że mało profesjonalne.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

dario

Takie półki mozna samemu zrobić "pięć" minut roboty.

Szafka na płyty jest własnej konstrukcji, zaczynam zapełniac kolejną. Dywan jak to dywan, dobrze spełnia swoje zadanie, jakbym wkleił zdjęcie całego pokoju to zostałbym pewnie zlinczowany za jeszcze jeden dywan w podobne wzorki. Moim zdaniem łatwiej, taniej i rodzina zadowolona powiesic grube zasłony w rogach pokoju, niz kombinowac z jakimiś wałkami.

>o gustach się nie dyskutuje to nie jest galeria mebli tylko sprzętu

Ale gdzieś jest wątek o pokojach odsłuchowych. Tu miały być ustroje/patenty poprawiające akustykę pomieszczeń a zrobiła się galeria sprzętu.

• Pokaż nowe odpowiedzi