Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

O panowie może jakiś kącik albo klub wykładzinowców założymy.Żartuję ale nie sposób przecenić walorów akustycznych wykładziny.

wojtas

grają także mogę na nich słuchać wszystkiego i czerpać z tego przyjemność niezależnie czy płyta jet świetnie zrealizowana czy nie:)

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

Hmm.. ja w pokoju również posiadam wykładzinę, ale mam remont na styczeń i planuję położyć panele :)

Czy zmiana będzie aż tak drastyczna in minus?

Zawsze można wrzucić w odpowiednie miejsce gruby dywanik, wygarbowaną skórę jagnięcia/owcy czy inne badziewie...

> Damianus_NT

W ciagu miesiaca bede przeprowadzony do mieszkania bez wykladziny - jak rozstawie sprzet to dam Ci znac co sie zmienia :)

Pozdr,

F

frd__

ta to kubale niestety wypożyczone po zakupie cd-ka jestem lekko spłukany :(

bardzo fajne kabelki

"...Wolność albo jest pełna albo jej w ogóle nie ma, bez wolności nie ma rozumu, nie ma sprawiedliwości, nie ma dobrobytu, nie ma człowieczeństwa..."Michał Bakunin

Panowie co wy macie z tym tv nagle okaże sie że nikt go nima w domu tym bardziej nie ogląda czy to jakaś ujma czy co .Ja ma 52 cale i oglądam jak cos :) ulubiony serial na M jak miłość na wspólnej itp

''Co wy macie z tym tv''?.Najlepiej i tylko wiedzą o tym ci którzy telewizji nie oglądają.Ja również nie mam,zlikwidowałem telewizję.

utopia., 24 Lis 2009, 16:52

>Panowie co wy macie z tym tv nagle okaże sie że nikt go nima w domu tym bardziej nie ogląda czy to

>jakaś ujma czy co .Ja ma 52 cale i oglądam jak cos :) ulubiony serial na M jak miłość na wspólnej

>itp

nie szlyszales o akcji spolecznej "telewizja smierdzi"? :P

dekoracja, 24 Lis 2009, 19:25

>śmierdzi i wali podeszwą. nie oglądam od lat. walić ten chłam.

>(się wyżyłem :)

I tak trzymać!!!

Ricardozamora, nie bądź żałosny. Może i nasz kraj to stek złodziei, oszustów i cwaniaków, ale przynajmniej przez chwilę udajmy, że tak nie jest... Ja mogę podać swój adres, szerokość i długość geograficzną, godziny w których psy śpią, chociaż i tak na moim sprzęcie złodzieje się raczej nie wzbogacą.

...wali podeszwą to mało powiedziane ,telewizji nie oglądam od 3 lat- nie dość że jestem zdrowszy (nerwy) to jeszcze mam czas na konkretne zainteresowania-zreszta jak to mawia mój sąsiad-"trzeba być multimedialnym" wiec.... only internet.

Servantess, piszesz, ze only Internet. A to troche jakbys zamienił siekierkę na kijek. Myslisz ze internet intelektualnie stoi na wyzszym poziomie od tv?

Co do TV, wystarczy ja odpowiednio dawkowac. Ja ogladam tylko National Geographic i okazjonalnie Canal+

Ekhangel, 24 Lis 2009, 19:42

>Ricardozamora, nie bądź żałosny. Może i nasz kraj to stek złodziei, oszustów i cwaniaków, ale

>przynajmniej przez chwilę udajmy, że tak nie jest... Ja mogę podać swój adres, szerokość i długość

>geograficzną, godziny w których psy śpią, chociaż i tak na moim sprzęcie złodzieje się raczej nie

>wzbogacą.

Żałosne jest to, że nie rozumiesz oczywistego żartu..... :)

Kurczę, wybacz... Sam zawsze naśmiewam się na internautów nabierających się na prowokacje i nie pojmujących ironii, ale widać - sam się wkopałem. Po prostu jestem już uczulony na wypowiedzi tego typu.

Witam,

u mnie trochę zmian. Pokój tymczasowy, ale udało mi się przynajmniej wytłumić ścianę za sprzętem :)

Budowa domu rozpoczęta, na lato będzie nowy pokój i nowe ustroje :)

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lukasz_wysocki:

>u mnie trochę zmian.

Jak wygląda Rotel, każdy sam może znaleźć - pokaż coś więcej, na przykład pokój?

;)

utopia., 24 Lis 2009, 16:52

Podpisuję się pod Twoim wpisem. Tego typu deklaracje "jaki to ja jestem antytelewizyjny, TV to chłam" itp. zawsze traktowałem z przymrużeniem oka ;) Zwłaszcza jeśli ma się rodzinę..

Luxmany i winyle 

Czy ten ampli Rotel dobrze spisuje się w zwykłym stereo podczas słuchania płyt Audio?

Napisz co to za model DVD? Czy z DivX'ami też sobie radzi czy to tylko format DVD?

Witam,

co do pokoju, jest przejściowy (na czas budowy domu), więc nie mogę poszaleć. Jedynym ustrojem akustycznym jest ok. 2m2 wykładziny dywanowej na tylnej ścianie, co na zdjęciu widać chyba trochę :)

Dlatego zdjęcia tego pomieszczenia już nie warto wstawiać.

Co do procesora/przedwzmacniacza - sprawdza się zadziwiająco dobrze w stereo, dzięki niemu połączyłem kino domowe i stereo, chociaż wcześniej miałem dwa systemy.

Odtwarzacz to RDV-1062, czy odtwarza divx - nie mam zielonego pojęcia :)

I nawet nie mam jednego malutkiego pliku divx na którym mógłbym to sprawdzić :)

Pozdrawiam

Viniu, 25 Lis 2009, 09:07

>utopia., 24 Lis 2009, 16:52

>

>Podpisuję się pod Twoim wpisem. Tego typu deklaracje "jaki to ja jestem antytelewizyjny, TV to

>chłam" itp. zawsze traktowałem z przymrużeniem oka ;) Zwłaszcza jeśli ma się rodzinę..

tez mam rodzine ale ja nie ogladam tv (jako jedyny) czyli mozna trzeba chciec i tyle o

zentaur

"Myslisz ze internet intelektualnie stoi na wyzszym poziomie od tv?"

Oczywiście że nie-ale jest na tyle wygodny ze moge w danej chwili zaczerpnąć informacji które mnie interesuja,również wartość/jakość ma tutaj istotne znaczenie jak dla mnie.Stosowanie sie do schematu(program dnia) który narzuca telewizja również uważam za conajmniej "krępujący ruchy" w dzisiajeszych czasach.

Pozd

• Pokaż nowe odpowiedzi