Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

Malibu, ja tez pozdrawiam, ale ten tryp..... serio, zrob z tym cos. Poszperaj po czasopismach z wnetrzami, albo popros fajna dziewczyne o maly gest, ona na pewno zmodyfikuje ci twoj neoputinowski retro lata 80 modernizm Wladywostowski.

Jazz :-), 3 Sty 2007, 22:53

nie czepiaj sie czlowieka

czerwony kolor mocno energetyzuje i motywuje

i rozbudza

sprobuj sam

ups .... znaczy sie ...nie sam

...aj poplatalem sie :-)

Dajcie już spokój...

Był taki kawał:

Pyta człowiek człowieka:

- Co to jest czarne, ma 3 nogi i wisi na ścianie? Nie wiecie?

- hmm... No, nie wiem....

- ...Fortepian.

- Fortepian!!!??? Na ścianie???!!!

- A co Ci do tego, jak sobie urządzam mieszkanie!!!!

Pozdrawiam.

Pyta człowiek człowieka:

- Co to jest czarne, ma 3 nogi i wisi na ścianie? Nie wiecie?

- hmm... No, nie wiem....

- ...Fortepian.

- Fortepian!!!??? Na ścianie???!!!

- A co Ci do tego, jak sobie urządzam mieszkanie!!!!

- hmm...gowno mi do tego, tylko po cholere sie pytasz?

Pozdrawiam.

ja na ścianach wieszam dzieła córki ...są najśliczniejsze

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

bagnet

ale to jest na temat ...

bez tego obrazka dzwięk był fatalny , scena jakś wąska i płytka , bas nie schodził nisko , góra ostrzyła , w gitarze Kerry Kinga nie było mięsa ...a teraz..

to też ustrój , a przecież o ustrojach właśnie jest wątek

=> sprocket

Ciekawe, czy córeczka wie jaki ojciec bywa wulgarny na forum....pewno żyje w nieświadomości skoro ma jeszcze siłę rysować......:(

trafiłeś , żyje w nieświadomości bo wulgaryzmów użyłem tylko w stosunku do twojej osoby...ale co tu gadać....może chcesz się spotkac ?

sprocket, 4 Sty 2007, 11:02

>bagnet

>ale to jest na temat ...

>bez tego obrazka dzwięk był fatalny , scena jakś wąska i płytka , bas nie schodził nisko , góra

>ostrzyła , w gitarze Kerry Kinga nie było mięsa ...a teraz..

>to też ustrój , a przecież o ustrojach właśnie jest wątek

Sproket, jeśli chcesz ze mnie zrobić idiotę, to Ci się nie uda, a z siebie robisz cały czas pisząc takie brednie...

Lubię słuchać muzyki! :)

=> sprocket

Dla przypomnienia, pamietliwy jestem szczególnie gdy ktos nie przeprosi...widzisz słowne utarczki na forum to zupełnie cos innego niz chamstwo jakie swego czasu zaprezentowałeś......ale zostawmy to...

zyzio

po moim powrocie na forum zupełnie nie miałem zamiaru Cię ani zaczepiać ani przepraszać ...ale to ty sprowokowałes

a wczesniej przyczepiłem się do Ciebie poniewarz namiętnie leczyłes jakieś swoje kompleksy notorycznie atakując Disco...i tyle

...i mam genialną propozycję - IGNORUJMY SIĘ WZAJEMNIE

sprocket, 4 Sty 2007, 12:40

Jako discorelax jestes zabawniejszy :>

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

co do ustrojów....chetnie oddam za fri panel rozpraszająco- tłumiący , gabka , 1m na 1 m , gr.10 cm. , kolor grafitowy ...szary , gdyby ktoś chciał..

sprocket, 4 Sty 2007, 15:13

>co do ustrojów....chetnie oddam za fri panel rozpraszająco- tłumiący , gabka , 1m na 1 m , gr.10

>cm. , kolor grafitowy ...szary , gdyby ktoś chciał..

chętnie przyjmę :)

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

A może by tak kto zapodał jakie fotunie swojego zestawiku? Moje już siedzą, a następne zapodam dopiero z B&W800D i jakimiś padaczkami krella or burmestera czyli znaczy się nie prędko niestety, ale może forum przetrwa ze 3 dekadki :D

• Pokaż nowe odpowiedzi