Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, rafal735r napisał:

Nazbierałes trochę płytek, przytulnie z klimatem. 

Metalowa odschoolowa dusza hahaha Lubie fizyczne nośniki 🙂

Gość

(Konto usunięte)

Bardzo fajna dziupla i sporo różnych ustrojów aku. Z głową i poczuciem etstetyki zrobione. BYm nie powiedział, że to dziupla metalowca...A gdzie ćwieki, łańcuchy, motor?...

46 minut temu, pantagruel napisał:

Bardzo fajna dziupla i sporo różnych ustrojów aku. Z głową i poczuciem etstetyki zrobione. BYm nie powiedział, że to dziupla metalowca...A gdzie ćwieki, łańcuchy, motor?...

Nie te lata hehe, 50 kopie w dupsko nawet muza czesciej lzejsza wchodzi, ale duch pozostal

25 minut temu, dedal75 napisał:

Fajnie, fajnie nawet bez skóry i krzyża do góry nogami 🤭 

👍

Jakos krzyze do gory nogami mnie nigdy nie pociagaly, mysle ze byloby lepiej dla muzyki gdyby masa zespolow przykladala wieksza wage do umiejetnosci, brzmienia i pisania dobrych kawalkow, zamiast do jakosci szpachli na twarzach 😉

19 godzin temu, SKIDER napisał:

U mnie jaskinia też po małych modyfikacjach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

1 b small.jpg

1 c small.jpg

1 d small.jpg

Bardzo gustownie urzadzone, jest też miejsce do pracy, zazdraszczam 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 4.02.2024 o 17:27, SKIDER napisał:

Metalowa odschoolowa dusza hahaha

Na pokój metalowca to nie wygląda 🙂 
Ładnie urządzone i co najważniejsze są płyty w ilości świadczącej o umiłowaniu do muzy. Tak trzymać 🤘

Sprzęt studyjny i oprogramowanie studyjne. Edytory, sekwencery, stacje robocze (DAW), authoring, stoły, maszyny i linie replikacyjne.

9 minut temu, yayacek napisał:

Na pokój metalowca to nie wygląda 🙂 
Ładnie urządzone i co najważniejsze są płyty w ilości świadczącej o umiłowaniu do muzy. Tak trzymać 🤘

I dobrze ze nie wyglada, lepienie pomietych plakatow odstawialem 30 lat temu 🙂 Dzis ma byc gustownie, w miare poprawnie akustycznie i wygodnie 😉

W moim systemie zmiany w kwestii wzmocnienia z którego jestem mega zadowolony 🙂 Hegel H80 to świetny wzmak który bardzo zadowalająco zgrał się z moimi SA Pandion 2. 

MgnxC0E.jpeg

hITWimc.jpeg

Denafrips Enyo 15th, Naim Supernait 2, Xavian Ambra Esclusiva

1 minutę temu, J4Z napisał:

Miałem z AP - gładki, szybki, trochę nijaki.

Zależy do czego go zapiąć. Moje monitory zbudowane są na głośnikach Scan-Speak z serii Revelator a źródło zbudowane w oparciu o sztandarową kość Wolfsona WM8741 także na nasycenie, barwę czy muzykalność nie narzekam. Wyjątkowo korzystnie ten wzmacniacz wpasował się w mój system. Brzmienie jest przejrzyste, gładkie, dynamiczne i analogowe 🙂 ale z pewnością brzmienie mojej obecnej konfiguracji na pewno nie jest nijakie. Wręcz przeciwnie jest emocjonująco i czarująco 🙂

Nasze odmienne opinie kolejny raz potwierdzają uniwersalną prawdę indywidualnych konfiguracji w których nasze subiektywne odczucia różnią się w zależności od wielu zmiennych w których ten sam wzmacniacz, DAC lub kolumny mogą zabrzmieć zupełnie inaczej w innych warunkach akustycznych oraz z różnym sprzętem towarzyszącym.

Tyle zmiennych, tyle konfiguracji, tyle sprzętu jest dostępnego którego warto z dystansem oceniać bo w audio bardzo łatwo można być zaskoczonym i na pewno nie jedna niespodzianka jeszcze nas czeka w tym hobby 😉 

U mnie skupiał uwagę na szeroko pojętym środku pasma, a jednocześnie wokal oddalony w przestrzeni. Takie dziwne to audio jest. 

.

14 minutes ago, J4Z said:

U mnie skupiał uwagę na szeroko pojętym środku pasma, a jednocześnie wokal oddalony w przestrzeni. Takie dziwne to audio jest. 

Heh ja  pozbyłem  się h80 ze względu na wokal,który   z  proac d18  wydawał się wycofany.

A ktoś słuchał proac 118 , coś o nich ? 😉 

Miałem h80 od serdecznego Kolegi @J4Z i  byłem dołem pasma zafascynowany  

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Tak, kontrolę skrajów to on miał, ale czasem brakowało. I tak źle i tak niedobrze

xD

Później przyszedł unison ze swoim wypełnieniem i został do dzisiaj dnia. 

.

46 minut temu, dedal75 napisał:

A ktoś słuchał proac 118 , coś o nich ? 😉 

Miałem h80 od serdecznego Kolegi @J4Z i  byłem dołem pasma zafascynowany  

Takiego basu jak obecnie z H80 to dawno u siebie nie słyszałem to zdecydowanie jego jedna z największych zalet. Super kontrolowany, zróżnicowany i przede wszystkim nisko schodzący. Basisko to on ma 😉 

51 minut temu, J4Z napisał:

Tak, kontrolę skrajów to on miał, ale czasem brakowało. I tak źle i tak niedobrze

xD

Później przyszedł unison ze swoim wypełnieniem i został do dzisiaj dnia. 

Nie od dziś wiadomo że Hegel lubi się ze Scan-Speakami 😉

9 minut temu, Tal napisał:

Nie od dziś wiadomo że Hegel lubi się ze Scan-Speakami 😉

Ja miałem seasa.na dole 🤷

8 minut temu, J4Z napisał:

Bier, posłuchamy ,😀

Uhm

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

2 minuty temu, NRK napisał:

Podłącz Accu, zobaczysz jak szybko zmienisz zdanie.😉

W przyszłości nie wykluczam 😉

• Pokaż nowe odpowiedzi