Skocz do zawartości
IGNORED

Wasze ustroje (systemy, sprzęt audio).

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, NRK napisał:

Ponoć kolumny tej marki go nie potrzebują 😂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Potrzebuję szczególnie a kolega do którego pijesz z innego wątku zrozumie to z czasem na razie niech się bawi tym co ma dopiero kupił większe modele dajmy czas. 

6 godzin temu, xajas napisał:

Nie tylko ucho, takze zdolnosc szybkiego konfigurowania emoji6.png

Co szybko to po diable. Tak się chyba mówi co nie? 

Jak szybko to przecież odbiera całą frajdę z zabawy z poznawania zmian z zdobywania doświadczenia. 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

31 minut temu, Piotr Sonido napisał:

zrozumie

Zrozumie albo nie. Jedno jest pewne, nigdy do tego się nie przyzna. Ktoś kto na każdą drobną uwagę reaguje zgłoszeniem jej do moderacji raczej chyba nawet nie chce zrozumieć.

No ale nie on pierwszy i nie ostatni. 
Zobacz prosty przykład. 
Jakieś 5 lat temu kupiłem aktywne kolumny. Co ja się wtedy na słuchałem, że klasa D fuj, że trzeba robić jakieś pomiary fuj, że nie wykorzystuje potencjału przetworników fuj i tak dalej.

Teraz ci co najbardziej mi to wytykali nie widzą świata bez dsp, umika itp. 

Teraz jakbym im to wytknął, to by dostali palpitacji serca. 😀

8 minut temu, NRK napisał:

Zrozumie albo nie. Jedno jest pewne, nigdy do tego się nie przyzna. Ktoś kto na każdą drobną uwagę reaguje zgłoszeniem jej do moderacji raczej chyba nawet nie chce zrozumieć.

No ale nie on pierwszy i nie ostatni. 
Zobacz prosty przykład. 
Jakieś 5 lat temu kupiłem aktywne kolumny. Co ja się wtedy na słuchałem, że klasa D fuj, że trzeba robić jakieś pomiary fuj, że nie wykorzystuje potencjału przetworników fuj i tak dalej.

Teraz ci co najbardziej mi to wytykali nie widzą świata bez dsp, umika itp. 

Teraz jakbym im to wytknął, to by dostali palpitacji serca. 😀

Czy ja wiem. Mnie nie zgłosił a k dywanie mówię mu od początku 

O wzmacniaczu też i finalnie przyznał mi rację. Ja staram się prawdzic łagodniejszy dialog. Może dlatego.

Wniosek z tego że poszedłeś swoją drogą 🙂

Daj innym też 🙂

Godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Co szybko to po diable. Tak się chyba mówi co nie? 

Co NAGLE...tak się lepiej i mówi i rymuje, co nie? 🙂

1 godzinę temu, iro III napisał:

Co NAGLE...tak się lepiej i mówi i rymuje, co nie? 🙂

Jednak 6am to jednak za wcześnie! Coś czułem że mi nie gra 😉

1 godzinę temu, NRK napisał:

Ja idę drogą pasywną i aktywnạ. 
Została mi trzecia.😂

Damn! 

Dalej nie można odczytać twojej pisowni-6am,damn!i tego typu pierdy,pisz powoli lub zmień fona,lata to czytam i hubert mnie szczela🤣

Drugą końcówkę kupiłem całkiem okazyjnie więc szkoda było nie skorzystać. Zawsze można sprzedać dalej bez strat. Narazie niech se grają cieszą oko.

?👈

20 godzin temu, cepiano napisał:

Dalej nie można odczytać twojej pisowni-6am,damn!i tego typu pierdy,pisz powoli lub zmień fona,lata to czytam i hubert mnie szczela🤣

Widzę że to samo u ciebie 😛

Kupmy go w parze będzie taniej.

9 godzin temu, Aprox napisał:

Ot mój audio ołtarz 😁. Wasze zdrowie Panowie 🥃🤘

Ukryta Zawartość

A sub do czego  kolumy nie domagają w basie?.

Ukryta Zawartość

20 minut temu, zbyniu 360 napisał:

Nie ...nic z tych rzeczy. Dla mojej żony i syna bas w paczkach jest w ilości idealnej a że ja lubię więcej mięsistego basu to jest i sub 😁. To są już trzecie paczki które wymieniłem a sub jak był tak został ...z jednej strony więcej basiora a z drugiej strony chyba jestem do niego "przywiązany" 😁 

Edytowane przez Aprox

"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h*j"

1 godzinę temu, Aprox napisał:

z jednej strony więcej basiora a z drugiej strony chyba jestem do niego "przywiązany" 😁 

Jak wygrasz w totka, to kup sobie kolumny na 4 revelatorach 22 cm i wtedy bas wyrwie cię z kapci u ciebie w pokoju.

2 godziny temu, NRK napisał:

Jak wygrasz w totka, to kup sobie kolumny na 4 revelatorach 22 cm i wtedy bas wyrwie cię z kapci u ciebie w pokoju.

Jakoś szczęście w Totku ma na mnie totalnie wyrąbane 😁 a ja nie szukałem opcji "wyrwania z kapci" a tylko lekkiego uzupełnienia "mięsiwa" w basie ...i aby to osiągnąć mogłem mieć w głębokim poważaniu moje "totkowe szczęście" i zaopatrzyć się w sub-a w normalnych pieniądzach który uzupełnił to czego potrzebowałem 😁

Po wygranej w totka w 1 kolejności warto zrobić pokój do słuchania muzyki z zaprojektowną akustyką, która ma największy wpływ na bas 🙂

Po wygranej w totka w 1 kolejności warto zrobić pokój do słuchania muzyki z zaprojektowną akustyką, która ma największy wpływ na bas
Jeśli bas to musi być grubo
5 godzin temu, zbyniu 360 napisał:

Zacznij od podstaw. Nie będziesz musiał zadawać bezsensownych pytań

41 minut temu, Ajothe napisał:

Po wygranej w totka w 1 kolejności warto zrobić pokój do słuchania muzyki z zaprojektowną akustyką, która ma największy wpływ na bas 🙂

Nie kręci mnie taka opcja. W moim przypadku muzyka ma mi towarzyszyć i towarzyszy podczas normalnego życia w swoich 4 ścianach a specjalnie do tego stworzony pokój 🤔? ...nieee to nie dla mnie. W obecnej konfiguracji jestem spełniony w kwestii odpowiadającego mi brzmienia i swoją "pogoń za króliczkiem" zakończyłem🤘...no może będę się kusił na jakieś kosmetyczne zmiany 😁 

33 minuty temu, J4Z napisał:

Albo zainwestować, a nie przehulac wszystko na audio. 😆

Oj tam zaraz przehulać 😁 ... życie ma się jedno i trzeba z niego korzystać a nasz nałóg audio to jedna z przyjemności tego życia i dlaczego sobie mielibyśmy odmawiać ??? Odpowiedź jest prosta ....nie odmawiać 😁🤘

Można zrobić salon tak, że ustroje będą wystrojem wnętrza 🙂

Jak się ma np złe warunki akustyczne to traci na znaczeniu  co się tam wstawi 😉

Sam mam średnio, żeby nie było 😄

Nie spoko

Pawle, o hipokryto! Jak micmus to łoooo Hur Dur! Pogłos! Lans! Bez brzmienia! Jak ktoś inny: spoko. Sam masz shitty aqoustic, a kolumny pod ścianą. Będę ci cisnąć do końca moich dni lub twoich. 😎🖕

19 minut temu, Aprox napisał:

Oj tam zaraz przehulać 😁 ... życie ma się jedno i trzeba z niego korzystać a nasz nałóg audio to jedna z przyjemności tego życia i dlaczego sobie mielibyśmy odmawiać ??? Odpowiedź jest prosta ....nie odmawiać 😁🤘

Coś w tym jest. Elo 6660 😈

.

17 godzin temu, Przyslaw napisał:

Niezła elektrownia do małych monitorów z pięknego miasta Bydgoszcz😁

To podłogowki, grają całą skrzynką. W środku nie ma przegrody. 

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi