Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie w łodzi lub okolicach zobacze 3LCD

yaro29

Rekomendowane odpowiedzi

Czy orientujecie się lub może ktoś z was ma możliwość zaprezentowania jak świeci projektor o konstrukcji 3LCD. Bez zwiększego znaczenia czy to będzie panas a-900 czy sanyo z-5 czy hitachi 300ka. Generalnie ostatnio chciałem zobaczyć jak swiecą projektory w tej technologii. NIestety z żaden ze sklepów i salonów RTV nie udostępnia takiej prezentacji. Nawet bezpośredni importer z łodzi "plazma center" nie udostępnia takich prezentacji, mimo iż handluje takimi projektorami. Jesli chce moge sobie kupic w ciemno.

Pozdr.

No cóż. Do normalności brakuje nam nie tylko w polityce.

W Katowicach projektory LCD na pewno mógłbyś obejrzeć w:

- Audiostyl (epson TW1000),

- MegaHz (kilka modeli).

Wszystko w salkach projekcyjnych, pełne zaciemnienie, obraz rzucany na dobrej klasy ekran. Zupełnie inne warunki niż np. w MM.

Może ktoś z forum mieszka w okolicach Łodzi i dysponuje projektorem LCD?

A co do Katowic... Zdzwiłbyś się. Prezentacja może trwać i godzinę. Nikt nie patrzy na zegarek.

co do prezentacji to domyslam się ze mozna się pewnie zapomniec :)

co do forumowiczów to wlasnie na nich jakos liczyłem bo na to ze znajde sklep gdzie bede mogl zobaczyc jak te cudenka swiecą to wiedzialem ze malo realne. zbyt wiele miejsc sprzedajacych projektory obdzwonilem. tak wiec najbardziej licze na to ze sie wproszę do kogoś ;)

Mam projektor Hitachi wykonany w tej technologii, świeci znacznie lepiej od NECa LT25 w technologii DLP. Neca miałem okazję użytkować w sumie przez kilkanaście godzin, pod względem jasności obrazu znacznie lepiej wypadł Hitachi.

Witaj, jaki model masz tego hitachi i podstawowa sprawa, czy jesteś z okolic łodzi i czy można zobaczyć jak twój sprzęcik swięci?? Bo na projekcji mi przede wszystkim zależy.

Pozdr.

@ yaro29

To jest dość prosty model:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mieszkam w Krakowie, więc kawał drogi z Łodzi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.