Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

A gdzie jest Zydelek? Dobrze by było, jakby forumowicze zainteresowani tematem Anti-Cables poznali jego wersje.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Może nie znać nicka, ale email już przecież powinien. Poza tym napisał, że Zydelek sprzedaje taniej te kable, niż Paul kiedykolwiek komukolwiek je sprzedawał. A to jest już interesujące.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Jest co raz zabawniej,gawiedz jak zwykle nie zawodzi,brawo!!zyzio,jesteś genialnym ambasadorem zydla,gratuluję,proponuję porównanie kabla od żelazka i lodówki,może paul czegoś się nauczy,hihihihihi

zydelek zapomnial trafa wylaczyc z gniazdka nim zaczal rozwijac z niego drut, pojebal go prad i mowe mu odjelo :)

dajcie mu dojsc do siebie, pewnie w tym roku wroci i napisze jak to paul jest klamca i sprzedaje pod innym nickiem :D

Jesli rzeczywiscie pan Zydel-eks, jest zablokowany to powinien dostac mozliwosc wstepowania chociaz do watku w ktorym stawiane sa mu zarzuty, tak by mogl sie bronic,inaczej samo zablokowanie jest bardziej niegodne, niz to, czemu ono zapobiega, szkalowaniu innych znaczy sie..

Kiedyś ogłosiłem,że chcę kupić antykable.Zgłosił się "Zydelek" proponując cenę kosmicznie wysoką.Zwróciłem mu uwagę że cena jest nieprzyzwoicie wysoka.Odpowiedział mi,że że dogada się z Paulem i nikt w Polsce nie kupi poniżej ceny proponowanej przez niego.Odpowiedż była niemiła i arogancka.A teraz taka obniżka!A Paul wypiera się zarówno ceny jak i znajomości.O ile moja znajomość angielskiego jest wystarczająca.

Witam wszystkich!

Dopiero co wróciłem do domu po przejechaniu 1250km. Szum w uszach i zmęczenie daje znać o sobie.

Zapewniam że rozwieję Wasze wątpliwości. Obecnie czekam na "pewną" odpowiedź na której udzielenie i podpisanie nie minął ustalony termin. Tak więc spoko. Lepiej wieczór niedzielny spędzić na czymś przyjemniejszym.

Pozdr.

zwykłybanan, 16 Wrz 2007, 18:53

>Poczekajcie na wpisy Zydelka.

>Prawo do obrony chyba istnieje na tym Świecie!

>Najłatwiej obrzucić błotem, cóż polska mentalność......

panie "Zed's dead" w innym wcieleniu - Mr. Zed's dead

camle, 16 Wrz 2007, 20:09

>a jak jeszcze jakiś burak wypowie się o "polskiej mentalności" sam stojąc u wrót do głębi "buraka

>ćwikłowego" to oszaleję i pójdę spać!!!

bez komentarza....

Troszke przynajmniej zapchaj słome do butów , bo wstyd....

Seba78, 16 Wrz 2007, 19:56

>dowiemy się, że nie kupimy więcej kabli?:P

>zakład, ze kupimy a ni grosza z tego nie będziesz miał? o ile chcesz się założyć?:)

>MIłej niedzieli.

Czy kupisz parę metrów czy nie to mnie nie grzeje ani nie ziębi. Uwierz :):)

Jesteście detalistami. To płytki rynek i mało znaczący. Przy cenie foot (stopy) by zarobić trzeba obracać kilometrami.

Nie rozumiem więc złośliwości?! Złośliwość to wyłącznie polska zawiść. Nigdy nie podrabiałem produktów Paul'a, więc wszelkie insynuacje są żałosne.

Nie oczekujcie również że mało znaczącej grupie polskich audiociuli Paul czy Judi ujawnią swoje dzienniki sprzedaży czy kontakty handlowe :)

A kabel nabywam jako firma a nie jako Zydelek.

Pozdr. życząc zadowolenia z użytkowania A/C

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.