Skocz do zawartości
IGNORED

Anti-Cables od Zydelka

Tomek Skura

Rekomendowane odpowiedzi

Ponieważ Zydelek sprzedaje na stronie ogłoszeń antykable napisałem zapytanie do Paula Spelza o to, czy Zydelek jest jego reprezentantem. Oto odpowiedź:

"Neither Judy or I have ever had any contact with "Zydelek" from email

address [email protected]

...also, the price this "Zydelek" is selling it for is lower then the best

price I have ever given to any representative at any quantity, so...

He is NOT selling my Anti-Cable wire. I don't know who he is or what he is

selling.

Please let others know that "Zydelek" is not selling Anti-Cable wire.

Thanks!

Paul

Paul & Judy Speltz

2325 Wallingford Lane

Woodbury MN 55125

651-735-0534

https://www.audiostereo.pl/topic/36179-anti-cables-od-zydelka/

... bez przesady Panowie !!!

Rozumiem, że każden od czasu do czasu może ponabijać sie z Zydelka !

... ale jakoś nie mogę uwierzyć w to, że Zydelek potajemnie ciągnie w domu anty-druta!

zdezi

no cóż - Mi zydelek zarzucił kłamstwo i wątek szkalujący moją osobę dalej wisi!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zarzucono mi, że nie zamawiałem żadnych kabli a gdy okazało się, że w zamówieniu nie wystapiłem jako Sebastian Gil. To Dla Zydla znaczy, ze jestem krętaczem, kłamcą, łgarzem itd. W wiadomosciach prywatnych przeprosił mnie za to Tomek. Zydelek natomiast nie był w stanie wydusić z siebie męskiego przepraszam! Zachował się jak ostatnia Ciota. Ale jak widać Zydelek użył broni obosiecznej! Bo nagle okazuje się że zydelek nie zamawia kabli jako Zydelek!:))) Wiem, że pewnie jednak kupuje te kable w stanach, ale mam nadzieję, że te gierki i pomówienia w końcu się zemszczą i teraz pójdzie opinia w swiat, ze kable od Zydelka są podrabiane! Niech pomówienia uderzą w ich twórcę! Miłego Dnia Zydelku!

Ukryta Zawartość

-> Tomek Skura

"the price this "Zydelek" is selling it for is lower then the best price I have ever given to any representative at any quantity, so..."

What the f...? To znaczy, że Zydelek faktycznie jest dobry wujkiem i sam z własnych ciężko zarobionych pieniędzy dokłada do interesu, żeby forumowicze mieli taniej?

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

nedj, 14 Wrz 2007, 15:29

>-> Tomek Skura

>"the price this "Zydelek" is selling it for is lower then the best price I have ever given to any

>representative at any quantity, so..."

>

>What the f...? To znaczy, że Zydelek faktycznie jest dobry wujkiem i sam z własnych ciężko

>zarobionych pieniędzy dokłada do interesu, żeby forumowicze mieli taniej?

... patrz nedj jaki pomysłowy Dobromir ;)

jar1, 14 Wrz 2007, 15:46

>Bo on dolicza wartość oddaną ;-)

bo to taki grafton swiata kabli :) zawsze pomocny...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tomek. Spokojnie. Emocje są złym doradcą.

Dajesz się wpuścić podobnie jak Zydelek, kiedy przeprowadzał u Paula śledztwo na temat Seby. Obaj pudłujecie.

Niech każdy pozostanie przy swojej inicjatywie, a zainteresowani sami wybiorą ofertę, którą uznają za korzystną i godną zaufania.

Niezależnie od okoliczności towarzyszących wszystko wskazuje na to, że Polska staje się pomału dla Paula najlepszym rynkiem zbytu. :)

Pozdrawiam wszystkich zacietrzewionych i proponuję wyluzować.

ps. a AntyKi to całkiem dobre druty.

-> lete

"Czy ktos organoleptycznie porownywal "IC AC Zydelkowe" oraz oryginaly od P. Speltza?"

Sam Zydelek pisał: "I to w dodatku 10 gauge średnica a nie 12 gauge:) ( 2mm zamiast 1.8mm)". Czyli że od Paula kupuje się te cieńsze (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , Zydelek, 11 Wrz 2007, 20:49).

Ukryta Zawartość

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Tak jest, panowie, luzik...;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A swoja droga niech sobie sprzedaje za ile chce. AC wbrew pozorom nie są łatwe o "podrobienia".

Mają charakterystyczny czerwony kolor. KGHMowskie są bardziej brzowe....no ale Zydelek wspominał kiedyś, ze można kupić gdzieś w Niemczech drut ala AC....może i tańszy a ten sam...i w tym momencie uważam wszystko OK, bo c o za różnica dla kupującego skad sprzedawca ma towar, jezeli to ten sam towar ?

Nie bronię nikogo, tylko akładam różne moliwości na razie. Wątek szpiegowski :)

Pozdrawiam

-> Tomek Skura

"Paul Speltz sprzedaje głośnikowe tylko 12 gauge."

Czyli Zydelek kupuje 12 gauge i potem w piwnicy je jeszcze bardziej wyciąga, przez co zostaje 10 gauge, ale i lepsza cena dla forumowiczów.

ROTFL

Dla przypomnienia im większa wartość w gauge (AWG) tym średnica druta mniejsza:

10 gauge to 2.58 mm a 12 to 2.05 mm

There are only two kinds of music - good and bad.

- Duke Ellington -

-> karbidoczaszka

"Dla przypomnienia im większa wartość w gauge (AWG) tym średnica druta mniejsza"

Sorry, my bad ;)

Czyli Zydelek pogrubasia jakoś te druty?

Mnie zastanawia jedna rzecz - w wielu miejscach piszecie zgodnie: "koniecznie najpierw odsłuch"...

ile osób z tych, które te Antykable zamawiają, mieli możliwość posłuchania ich na własne uszy?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.