Skocz do zawartości
IGNORED

Lubuskie - odsłuchy.

lucmaster

Rekomendowane odpowiedzi

och ten foxbat rozjechał taki fajny wątek :)

Audiozakupy

sadze ze chyba nikomu nie bedzie przeszkadzało jesli juz w oficjalnych barwach dalej bedziecie pomagac dotychczasowym gospodarzom w prowadzeniu tematu Lubuskie odsłuchy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Audiozakupy.

Z drugiej strony trochę Was rozumiem.

Przy zatrudnieniu jak w markecie musicie mieć duuuży obrót lub marżę więc trzeba brzytwę złapać:)

Doliczyłem się was z sześć osób + WŁAŚCICIEL :)

To nie są żarty:)

Bidnie płacąc po 1500 to jest 9000,- + obciążenia + WŁAŚCICIEL którego nie odważę się ( przy takim biznesowym rozmachu) oszacować:)

POWODZENIA.

p.s. chyba Wam się branże pomyliły?

Dla przypomnienia:

Iceman007

"Jestem z okolic Zielonej Góry i własnie w nowym sklepie w Zielone Górze słuchałem Studio 60v5. Całkiem fajny nowy sklep i widać, że właściciel lubi tą markę. Sporo kolumn Paradigm mieli na stanie a i bardzo przyjemna salka odsłuchowa. Trochę się zdziwiłem, że coś takiego powstało w Zielonej Górze. Zamówiłem u nich Signature S4v2 i jutro będe je odsłuchiwał. Umówiłem się, że jeśli ich nie wezme bo coś mi nie przypasuje to kupię Studio 60v5, które mi się bardzo podobają, ale mam nadzieje ze S4 zagrają jeszcze ciut lepiej a pieniądze prawie te same."

Audiozakupy

"Na forum sklepu pisze głównie Łukasz jako Audiozakupy i Ajacz65 jako Andrzej a 3 nick, który się tu pojawił to Marek też z naszego sklepu, który pracuje u nas od kilku miesięcy i ciągle się uczy dlatego zabroniłem mu pisać tymczasowo na forum. Zresztą jego specjalizacja to inteligentne domy i systemy multiroom. Wyjaśniając całe zdarzenie napiszę, że usiadłem na szybko któregoś dnia na jego komputerze wieczorem kiedy byłem w firmie obejrzeć sobie film i automatycznie mnie zalogowało na jego konto o czym zapomniałem."

Radze zatrudnić prawdziwego "007". Będzie mniej wpadek a jeśli sie jednak jakaś zdarzy to na pewno wymyśli coś bardziej sensownego na usprawiedliwienie :)

Lucmaster

Przepraszam za zaśmiecanie. To mój ostatni wpis w temacie forumowych klonów w tym wątku.

Gość Audiozakupy

(Konto usunięte)

Tak dokładnie 6 osób przy czym obroty na audio stanowią max 10% obrotów firmy a zazwyczaj te procenty można policzyć na palcach jednej ręki. Reszta to 2 inne prowadzone od wielu lat działalności. Póki co od roku to te 2 inne działalności pokrywają koszty salonu audio i nie widać żeby miało się to szybko zmienić. Można powiedzieć, że jak na razie ta działalność jest czysto hobbystyczna a dla zainteresowanych wielkim obrotem jaki generuje przez to forum powiem, że na spotkaniach nie sprzedaliśmy ani jednego sprzętu a jeśli kłamie to niech ten co coś kupił się pochwali :-)Jedyne co potrzebujemy to końca kryzysu. Te forum ma zerowy wpływ na sprzedaż bynajmniej w naszym salonie. To dobre miejsce do promowania danych marek przez dystrybutorów i wyrabiania im opinii, ale ja jako sklep chwalący już dajmy te Audiovectory za wiele nie skorzystam bo kolumny te można kupić w wielu sklepach a nie tylko naszym zwłaszcza, że jesteśmy sklepem w małej miejscowości. Do tego jest to produkt tak niszowy, że sprzedaż jest wręcz jednostkowa i skupianie się na wypromowaniu Audiovectora bo może sprzedam 1 parę na pół roku to zmarnowany czas, gdy tymczasem tanie kina domowe sprzedają się regularnie i jakbym chciał tylko generować obroty to skupiłbym się na tym. Dodatkowo w moim mniemaniu 70-80% osób tu piszących kupuje głównie sprzęt używany albo zajmuje się DIY i na sprzedaż liczyć wręcz nie można.

Od samego początku pisałem jako Audiozakupy dla pełnej transparentności i jeśli, ktoś nie wierzy sprzedawcom to ma jasność, że moich wypowiedzi nie musi czytać. Wszystkie opinie są moimi subiektywnymi ocenami danych sprzętów wg mojego gustu, ale zawsze prawdziwymi.

Ściągam do testów i na pokazy sprzęt, który mnie interesuje i chce go poznać, porównać a przy okazji pokazać ludziom z lubuskiego coś więcej niż to co można kupić w Media Markt.

Możemy już zakończyć ten temat ? Myślę, że wystarczająco już wyjaśniłem. To mój ostatni wpis w tej sprawie.

Na kolejne spotkania zaproszenia rozsyłać będę dla zawsze zjawiających się na priv, chyba, że sobie tego nie będą życzyć. To tyle w temacie.

Dio - dodaj tam sobie zjedzone "ze"

Panowie, wybraliście metodę na McGyvera, a to zły kurs... przynajmniej honorowo, handlowo- kto wie, więc nie dziwcie się, że będzie to piętnowane (dopóki moderacja nie zadziała, bo byc może macie układy) ;)))

czytam te wpisy zagorzałych przeciwników sklepu audio w zielonej górze i tak sobie wnioskuję że, chyba mieli trudne dzieciństwo . Zazdrość czy co?.Przychylam się do wypowiedzi szefa sklepu - to jest ich prywatny czas który poświęcają na prezentacje wśród Lubuszan i nie tylko .To są oceny , testy sprzętu na forum prywatnym i czy my to kupimy czy nie to jest nasza prywatna sprawa .Kogo stać niech kupuje, a kogo nie , niech poczyta opinii na forum i kupi z rynku wtórnego . Ale ten Pan daje nam szanse, zresztą darmową zaznajomić się z towarem . Wydaje mi się że wiecie o co chodzi tylko jesteście upierdliwi.

Przychylam się do wypowiedzi bronika17. Temat jest jednym z nośniejszych na forum, cały czas coś się dzieje, chłopaki szczegółowo opisują odsłuchiwane sprzęty, wklejają dużo zdjęć, naprawdę wątek jest ciekawym źródłem informacji. Starają się też oddać atmosferę swoich spotkań, może nie piją takich wynalazków jak grupa krakowska ;o)) ale widać, że też mają dużo radochy. Jak dla mnie jest to jeden z wzorowych wątków na forum, tym bardziej że brak w nim pyskówek.

Serdecznie pozdrawiam chłopaków z lubuskiego.

"Tynk pożera dźwięk" 747

wiesz, w lubuskiem nie trza pic, wystarczy byc... :) a juz Nowa Sol to kultowa miejscowosc...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

EmilioE, bronik17

Ja też jestem zadowolony że sklepy i wytwórcy biorą udział w odsłuchach swojego towaru. Ale prowadzenie nagonki w wątku niesponsorowanym to nie etyczne , czy jak to zwał....

bronik17, 9 Cze 2010, 12:52

>foxbat, 9 Cze 2010, 11:10

>

>>wiesz, w lubuskiem nie trza pic, wystarczy byc... :) a juz Nowa Sol to kultowa miejscowosc...

>

>- użyj swojego mózgu? i napisz coś konkretnego

Jak byś ruszył swój to byś zrozumiał foxa, jakoś On rzadko się myli, albo wcale.

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Ooooooooo i znowu zniknęły niewygodne posty. I co o tym myśleć ??

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

Widzisz fox a lizusów zostawili....

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

bronik17 o sobie:

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww wwwwwwwwww,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,fffffffffffffffffffffffff fhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkssssssssssssssssssssssssss sssssssssssssssssshhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ttttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuffffffffffffffffffffffff ffffjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjllllllllllllllllllllll lllllllllllllllbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbfffffffffff fffffffffffffffffffffffffffff ffffffffttttttttttttttttttttt tttttttttt

......tyle warte sa Twoje uwagi.......

Stoi babcia przed przejściem dla pieszych, podchodzi młody chłopak i przeprowadza ją przez ulicę a... po drugiej stronie ulicy gwizdnął jej torebkę.

To co dobry chłopak czy zły chłopak?

Nikogo do niczego nie porównuje - podaje przykład dylematu.

Jeden docenia dobry uczynek a inny widzi tylko zły.

Wybacz fox, ale człowiek z "zewnątrz" czytając fajny skądinąd wątek może odnieść takie wrażenie ze względu na Twoją monotematyczność.

Sam miałem Yakina, zmodernizowałem go i miałem dużą przyjemność z obcowania z tym dźwiękiem ( i mam zresztą do dziś, ze względu na to, że sprzedałem go dla swojego serdecznego kolegi, do którego wpadam czasami posłuchać nowego krążka) i co - mam się poczuć, że robię coś złego słuchając chińskiego wzmaka?

Zastanów się czasami co piszesz.

Pozdrawiam,

grynio

PS. Sam jestem fanem Koziołka Matołka jakim on by nie był.

oj grynio grynio... mam nadzieje, ze luc mi daruje, ale odpowiem tutaj... nie mam nic do chinskich wzmakow samych w sobie :) "Moj" koziolek matolek to nie Yaqin :D jak taki dobry to dlaczego go sprzedales? :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Przedpremierowo...

Łukasz dopiął swego - kupił dom tylko dlatego, że było w nim miejsce na pokój odsłuchowy. ;)

Dzisiaj, z moją pomocą, trochę go zagracił.

Oto pierwsze zdjęcia.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-15273-100000010 1276803427_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A jak teraz brzmi???

Jedno zdjęcie powie więcej niż setki słów...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.