Skocz do zawartości
IGNORED

autyzm Kaczyńskiego

Walery

Rekomendowane odpowiedzi

>Nie napisałem którego (...)

A robi Ci to różnicę? ;)

No coś jest w tym co piszesz. W każdym razie normalnie to się oni nie zachowują. Ale każdy by tak zdziwaczał z takim bagażem kompleksów targanym przez całe życie.

Nie lubię ich, nie popieram, nie chcę nawet na nich patrzeć. I mam do tego prawo, to wolny kraj (jeszcze)!

• Redaktorzy

Na moje oko prezydent jest po drobnym wylewie, niekoniecznie autystyczny. Ciekawe natomiast, czego objawem są te powtarzające się rozwolnienia. To trochę niepoważne, jeśli prezydent dużego państwa na wieść o nieprzychylnym komentarzu zamyka się w wychodku.

jozwa odpowiada jozwie

jozwa maryn, 26 Wrz 2007, 15:30

>Na moje oko prezydent jest po drobnym wylewie, niekoniecznie autystyczny. Ciekawe natomiast, czego

>objawem są te powtarzające się rozwolnienia. To trochę niepoważne, jeśli prezydent dużego państwa na

>wieść o nieprzychylnym komentarzu zamyka się w wychodku.

jozwa maryn, 23 Wrz 2007, 18:03

>Czy to prawda, czy też

>taka prawda która utrzymuje się do momentu, dopóki komuś nie zechce się sprawdzić?

Jozwa, badaczu ruszaj do, ....hmm, dzieła! :))

• Redaktorzy

Nie mam potrzeby, mi to niezbyt przeszkadza, chociaż wolałbym, żeby prezydent nie wymawiał sie sraczką ze spotkań, na których reprezentuje nie siebie, tylko Polskę, a więc między innymi mnie. Ale to na marginesie. Czyżbyś uważał, że ja prezia o coś oskarżam? Choroba nie jest niczym wstydliwym, jeśli oczywiście nie ma się silnie rozwiniętych poglądów eugenicznych.

>Nie napisałem którego, ale chyba nietrudno zgadnąć.

Kaczyńskich jest w Polsce kilkanaście tysięcy...

W porannym wywiadzie dla radiowej Jedynki, premier powiedział, że w przypadku zwycięstwa PO i LiD:

"... ten proces przemian, który się zaczął w Polsce i który daje efekty w różnych dziedzinach, przede wszystkim w ogólnie dobrej sytuacji naszego kraju w tej chwili, ekonomicznej, społecznej, poprawie społecznej, spadku bezrobocia i tak dalej, i tak dalej, spadku przestępczości, że ten proces zostanie gwałtownie zahamowany".

(cytat ze strony www Polskiego Radia)

Mam tylko jedno pytanie do zwolenników PiSu. Skoro PO głosi program liberalny i konieczność zwiększenia swobody działalności gospodarczej, to w jaki sposób miałoby nastapić owo zahamowanie rozwoju gospodarczego?

Drogi jozwo marynie, rozumiem twoje rozżalenie i myślę, że dobrym lekarstwem byłoby pożenienie twojej ustawicznej obstrukcji z prezydencką przypadłością i mógłbyś wtedy swobodnie oddawać się defekacji, nawet tu na forum.

Przepraszam resztę forumowej braci, ale musiałem aby być zrozumianym. :))

marek>>>a kto to wie i kogo to obchodzi.Trzeba cos powiedzieć to premier mówi.A co mówi??Mówi jak mu sie litery ułoza.Dzisiaj tak, jutro inaczej.czasami mu sie zbija w kłebek- to to jest skrót myslowy.W drodze myslenie ten kłebek mu rozum opuszcza.Skąd ci biedacy maja wiedzieć co łun chciał powiedziec ,jak on juz sam nie wie.Bo dzisiaj to juz nie wczoraj ,a gdzie tam do jutra.

To trochę niepoważne, jeśli prezydent dużego państwa na

>wieść o nieprzychylnym komentarzu zamyka się w wychodku

Jaki komentarz taka reakcja, jozwo marynie.

Myślę, że w języku "dyplomatycznym" jest to coś w rodzaju: "leję na was z góry ciepłym moczem"

faktycznie ten Kaczyński to powinien sie obwiesić, to radość w narodzie by była wielka,

przecież taki gość z autyzmem to nie może być prezydenem, no do czego to podobne, żeby on mnie reprezentował?

nie zgadzam sie k**wa, dość tego, przecież to skandal.

żądam wyjaśnień, muls wyjaśnij mi to.

>arbuzMC, 26 Wrz 2007, 18:53

>>przecież taki gość z autyzmem to nie może być prezydenem...

Jak nie może, jak jest?

>nie zgadzam sie k**wa, dość tego, przecież to skandal.

Może i skandal, może nie. Skandalem nie są jego przypadłości tylko działania.

A twoja zgoda nie ma tu nic do rzeczy. Było inaczej głosować ;-).

Jestem Europejczykiem.

Walery, 25 Wrz 2007, 08:08

>Nie napisałem którego, ale chyba nietrudno zgadnąć.

Był kiedyś taki program dla dzieci "Grześki dwa" czy jakoś tak się nazywał. Prowadził go Press. Też za cholere nie szło odróżnić tamtych kukiełek :)))

Walery

Wysyp kilka paczek zapałek przed NIM i sprawdź, czy dobrze policzył (tylko patrząc na nie). Opisz wrażenia tu na forum. Na pewno bedzie to ciekawsze niż sytuacja polityczna w kraju. Jesli eksperyment sie powiedzie idź z NIM pod rękę do kasyna...

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

arbuz>>a co tu wyjasniać.Prezydent prezydenci.Reprezentuje.jest reprezentantem twoim.Prezentuje cechy ch-czne dla populacji która go wybrała.No prosciej-jest prawie taki sam jak ci co go wybrali.Tak kwintesencyja populacji.Nie może być inny, bo nie bedzie reprezentował/ to oczywiste .No to juz wiesz?tak że jest dobrze .Tak ma byc .Ma wszystykie cechy populacji która go wybrała.

• 3 tygodnie później...

"Niektórzy, nie tak dawno, przed kilkoma wręcz dniami, obiecywali w Polsce Irlandię" - powiedział prezydent w poniedziałek L. Kaczyński (...) Mówienie takich rzeczy jest robieniem ludziom wody z mózgu, szczególnie ludziom młodym

Mamy fajny rząd i bezstronnego prezydenta, jest super, jest super;-)

"Mamy fajny rząd i bezstronnego prezydenta, jest super, jest super;-)"

A mieliśmy po 89 roku jakiś fajny rząd i bezstronnego prezydenta (Jaruzelski, Wałęsa, Kwaśniewski, Kaczyński...)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Oczywiście - najlepszy rząd od czasów Mieszka I - rząd Olszewskiego, który nie załapał się na wybory. Pewnikiem przez układ. L.Kaczyński mógł jeszcze powiedzieć: Panie Prezesie melduje wykonanie zadania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.