Skocz do zawartości
IGNORED

PIS i PO – argumenty za i przeciw

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

muls nie ma wladzy idealnej...to fakt

zreszta ile razy wytykamy innych a sie okazuje ze my tez mamy na sumieniu glupoty, nie jestesmy idealni

ale wole wybrac to co widze ze doswiadczylem ze bylo lepsze bo stawalo sie lepiej

a tusk....

gosciu ktory nie wie co ma robic, jest jakis taki nijaki,

dla mnie sie spalil jak przed wyborami "zapragnął" wziac slub koscielny......chodzi o prezydenckie wybory oczywsicie

tyle lat chlopak z "podworka" nie odczuwal potrzeby sakramentu a tu nagle....no ale czego sie nie robi dla wladzy :))))

wole skrajnego prawicowca niz marionstke w rekach innych.... pier**li o irlandii w polsce a kiedy pan prezydent Kwasniewski zadal mu pytanie o konkrety tej irlandii w polsce to chlopak zglupial......

no ale kazdy ma swoje spojrzenie na dana sprawe

intuos, po pierwsze nie zgłupiał, tylko akurat go nie przygotowano na taki bestialski atak i koniecznosć samodzielnej odpowiedzi :)

...a po drugie ja tam wierzę ze bedzie cud...tylko moze niech nie bedzie to druga irlandia, tylko lepiej normalna Polska...ale to dopiero za kilka/naście lat...i to pod warunkiem ze szanowny pan premier Tusk nie pójdzie droga jaka swego czasu szli lunatycy z KLD, tylko przynajmniej bedzie grzecznie i bez szemrania wykonywał polecenia z Brukseli(dłuższa droga), lub nawet kto wie...moze zacznie mysleć o interesie kraju tak jak przywódcy innych krajów(droga byłaby szybsza...tylko czy pan premier na to wpadnie ?:) - kibicuję)

Pozdrawiam

PS. mam pytanie od kumpla...od której godziny w sobotę bedzie można posłuchać systemu senicza ?

Wiem ze wcześniej robicie odsłuch zamknięty słuchawek...ale nie wiem do której ?

lancaster ja tez mu kibicuje:))) chce by bylo lepiej :)

co do odsluchow to z tego co pisze senicz system ma isc od 13, przynajmniej tak mi sie wydaje z tego co slyszalem od Wlodka, co do odsluchu slawka wczesniej to jest on zamkniety ale dla osob z "zewnatrz"

wszyscy sponsorzy maja wstep wolny , moga uczestniczyc w miare mozliwosci

ma byc "zamkniety" by nie robic burdelu i nie pozwolic by w zbyt wielkim chaosie ktoremus ze sprzetow obecnych i to sie dotyczy sluchawek i wzmakow nic sie nie stalo

a poza tym intuos mam sprawdzone informacje.Górna lewa dziesiatka tuska ma .....DZIURę.Tak że reszta też moze być nieszczególna.Tak się miało jak sie wychowywało na podwórku.Może mieć nawet BRAKI.

ale mozesz nie rozumieć moich przyciezkich aluzji.Lepiej mieć BRAKI w uzbieniu niż........no gdzie intuos??jak się siedziało u mamy pod kiecka.No ale to tak samo przyciezkie jak niejakiego kaczynckiego - pocieszam sie.

z trzeciej strony widać ze kurdupla gniecie to podwórko.I odgryza się na zasadzie podrygów karpia któremu juz odcieto łeb.Takie chłopaczki, tak miały.Zawsze byli do tyłu w stosunku do tych, co dawali na podwórku w mordę.No to mamy takich kurupli jakich mamy.Dostawali w mordę i teraz czas na rewanż.

• 2 lata później...

Prawda jest taka że zostaniecie nafaszerowani prawdami i skandalami medialnymi a to dlatego aby odpowiedni ludzie którzy zostaną wybrani grzecznie z uśmiechem na twarzy wmawiali ze robia coś dla narodu a tak naprawdę stoi za nimi lobby interesów którym pomnożą juz i tak nie małe majatki. dellowi płaci sie 200 mln kiedy gospodarka i służba kuleje. mamy gazu na 200 lat a podpisujemy umowy na kolejne dostawy z Rosji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Argument przeciw obu partiom - nie mają fachowców, którzy znaliby się na rządzeniu. Większość ministrów proponowanych przez te partie to tragedia. Do tego PiS i PO grzebią się w przeszłości, nie robią niczego, żeby Polska zaczęła zmniejszać dystans do Europy. Obie partie siedzą pod sutanną - nie prezentują świeckiej etyki, ale wypaczoną etykę katolicką.

Argument za PO - że nie jest PiS; innych nie widzę

Oto apel ojca-założyciela wątku:

"Prosiłbym o wypowiedzi możliwie merytoryczne i nie odniesione do osobistych przymiotów tego, czy innego polityka, ale do programów i ważnych politycznie dla Polski stanowisk obu partii, o ile da się takowe wyłuskać z medialnego bełkotu"

Powiedz nam Kolego - nie mogłeś swojego wpisu umieścić w wątku POLITYKA? W tym jest przecież nie na temat.

Jestem Europejczykiem.

audiofilek4, 18 Maj 2010, 17:59

>........ mamy gazu na 200 lat a podpisujemy umowy

>na kolejne dostawy z Rosji

Nie darmo Tuska Putin klepał po plecach

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.