Skocz do zawartości
IGNORED

PIS i PO – argumenty za i przeciw

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

Zbigniew Urbański z Komendy Głównej Policji podkreślił, że każdy kto jest świadkiem łamania ciszy wyborczej powinien zgłosić to na policję. Przypomniał, że ci, którzy dopuszczają się tego wykroczenia muszą liczyć się z karą grzywny do pięciu tysięcy złotych.

Jambo złóż donos. :))

>Nowy2, 20 Paź 2007, 13:56

Donos? To tak, jakbym doniósł na policję, że gówno przykleiło mi się do butów ;-)!

Jestem Europejczykiem.

• 2 tygodnie później...

A to jest argument za kim :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

(jak sie ciesze, ze nie place abonametnu rtv)

Ukryta Zawartość

Szkoda, ze nie glosil podobnych postulatow kiedy wybuchla afera "wekslowa" i odszczepiency z Samoobrony via pokoik Begerowej mieli zasilic Jasnie Oswiecona Koalicje :-)

przy okazji wyczynów niejakiej pati koti

Ukryta Zawartość

ale niezłe bolki ma ta pisuarzyca, może jakieś ciekawsze fotki ktoś ma?

to dla rozluźnienia tematów politycznych: pizdrole kontra platformersi

;-)

Ukryta Zawartość

no cóż, nie każda taka cnotliwa jak póżniejsza przewodnicząca rady (a jakże) ETYKI mediów- danusia waniek, a że nawet "lub czasopisma" ola w pierdlu jakubowska jest brzydsza od koteckiej...

no cóż jak ktoś jest jeszcze przyfrustrowany mimo ostatniej wygranej to i uroda będzie okazją do dobierania się do "bolków", brzydki niedobrze, piękna ot taka pisuarzyca z niezłymi bolkami

broy, 8 Lis 2007, 13:58

>ale niezłe bolki ma ta pisuarzyca, może jakieś ciekawsze fotki ktoś ma?

Bolki owszem, tylko że lewy ma wyżej, a prawy niżej. Gdzie jak gdzie, ale w Piśku bolki powinny być jednak bliźniacze :-)) Ale to pewnie dlatego, że są wrzucone saute do bluzeczki.

zwolennik łagodności

mialy byc argumenty:)

troche po czasie ale powiem tak...

kiedy przez ostatnie dwa lata startowalo sie do przetargow na rozne konstrakty zwiazane z architektora to kazdy urzednik zaczal tak sr** w gacie ze strachu przed zlapanie m za lapuwy ze w koncu bylo uczciwie i byl sens stawac do takich przetargow,

dzis ....zobaczymy ale sytuacja powoli zaczyna wracac do dawnych ram.... mama nadzieej ze nie powtorzy sie problem z typu piskorski..... czyli przeplacone kontrakty z naszych pieniedzy, szkoda ze tak malo osob to pamieta ze most siekierkowski wraz z rozjazdami mial kosztowac 120mln, ostatecznie 250mln.... a gdzie reszta?no piskorski grzeje cieplą posade jako eurodeputowany, tak kochani POwcy dbaja o swoich.....zamiast przesledzic jak to w koncu bylo

inteligentni potrafia sobie odpowiedziec.

Wiecie tak wielu z was jedzie na pis, ciekawe ilu z was potrafi dac jeden argument ze jest mu gorzej...:) sorrry "bylo" juz teraz

narazie rzaden co glosowal na PO nie potrafil mi rzeczowo odpowiedziec na to pytanie .

zaczynalo byc uczciwie a jest......i jak bedzie okaze sie

zycze jak najlepiej.

Jestem za rozliczeniem wszystkich i za wszystko, lacznie z "wielka profesura na uczelniach, zlustrowac ich i zobaczyc skad te stanowiska i osiagniecia naukowe maja:))))) wiele by sie wyjasnilo, ksiedzu potrafi sie wytknac wspolprace wiec i wielkim tego kraju tez mozna....

i prosze mnie nie denerwowac tekstami ze ze wsi musze byc czy inaczej....zazwyczaj piewcy tych tanich chwytow sami z nich sa, jezeli chodzi o wyksztalcenie to jest bardzo dobre, najlepsza uczelnia architektoniczna w kraju ukonczona z wyroznieniem, nauka trwa jednak dalej i staram sie doszukiwac w swiecie prawdy mojej a nie wynikajacej ze swiata mediow.

Co do polityki zagranicznej, ktos tam mowil ze zasciankowa

jak taki jest moadry niech pojedzie np do niemiec i sprobuje cos odzyskac, dostaniesz kopa na dowidzenia na dziendobry w pierwszej instancji, a u nas.....zaczynaja sie prawowac, niech mi zwroca za zniszczona warszawe zrownana w 95 procentach i reszte zrojnowanej po dzis dzien Polski. Jak narazie od twardej polityki nikomu nic sie nie stalo a jest lepiej. i tak na marginesie g...no mnie obchodzi co gosciu z UE o mnie mysli , mam swoj kraj i tylko on mnie obchodzi, i wszedzie tak jest, pseudo integracja Europejska to jakas sciema , chociazby angole , na wszystko tak tak, kochamy wszystkich ale tak naprawde nie nawidza "siersciuchow z pakistanu" ktorzy maja wieksze prawa niz oni we wlasnym kraju, albo jakies skrajnosci seksualne w holandii czy juz w wyzej wymienionej anglii, jak chca niech sie mixuja nawet z pudlem, albo dziecko w homoseksualnej rodzinie....wspolczuje ale w polsce nigdy nie ztoleruje, dobrze mi z tym ze jestem polakiem ktory w koncu zaczal walczyc o swoje a nie daje sie klepac po pupie a za plecami robia nam co chca.

Mam nadzieje ze w polityce i sposobie myslenia nowego rzadu zostanie to wszystko co najlpesze z poprzedniego rzadu uzupelniajac tamto myslenie swoim,

mam nadzieje ze bedzie lepiej bo nie bylo zle, w koncu wszech mocny urzednik zaczal sie bac oby to nie powrocilo

pozdrawiam wszystkich

ps. szanujmy zdanie innych, wielu znas co sie tu wypowiada pije do kolegow za ich wlasne autonomiczne wybory, czyzby wasze zachowanie nie przypominalo tego ktorego tak nie lubiliscie w poprzednim rzadzie......widac sami nie wiecie ale jestescie bardziej do nich podobni niz chcecie to swoimi wyborami przedstawic:))))))

intuos...mam wrazenie że czytałes dość pobieznie to, na czym oparłeś swoje opowiadanie.Takie opowiadanie pasuje jak ulał,ale trzy miesiące temu.Odnies sie również do tego co dzieje sie obecnie.Posady,miejsca w spólkach,szybkie przesuwanie w góre w nadzieji wysokich odpraw.,koalicje prokuratorskie rodzinne. narzeczone w telewizji,słuszna linia partii jako jedyna z mozliwych,pierwsze odgłosy z prokuratorń o sposobach prowadzonych spraw,rezygnacja niektórych urzedników na znak prostestów.A przecież to jest dopiero POCZATEK .Poczekaj jeszcze i znowu napiszesz opowiadanie.

mulsie, napiszemy je rzem, dobrze ?

To bedzie opowiadanie o radykalnych podwyżkach pensji, obnizkach podatków, sieci autostrad, prawziwej walce z korupcją itp.... takie sci-fi dla ubogich na umyśle i w duchu :)

Pozdrawiam

Horst, ale powiedz mi przyjacielu: stoi Ci jeszcze czasem czy już nie?

Skoro od razu uciekasz w temat paskudy z mięsnego typu Waniek.

Jest tu specjalista od kobiet Roland? Roland, zajmij się proszę kolegą Horstem, nie dość, że idiota to jeszcze mu nie stoi.

Pzdr

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.