Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego zwolennicy PiS obrazaja innych?

Robert Gdansk

Rekomendowane odpowiedzi

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 14:17

Dziwi mnie twoje rozdwojenie,atakujesz katolików z jednej strony a z drugirej podpierasz się autorytetem Degolem,który to był mężem stanu o wielkiej wierze katolickiej.Np.podczas wizyty w czerwonej moskwie zapragnął,jako że była niedziela,pójć do kościoła ,czym wywołał ogrąmną konsternację wobec kacyków,niewiedzących co z tym fantem zrobić,nie wiedzieli czy mają taką świątynię.No chy ba trudno o lepsze świadectwo wielkości tego człowieka i jego zasad!Ajakie twoje?lepiej nie pisz!

>ted125

Nie bardzo Cię rozumiem.zacytowałem degola w jedenej konkretnej kwestii a w innych mam prawo być innego zdania.

Panowie jako człowiek niewierzący pogodzę Was.Zarówno Hitler jak i Stalin nie byli chrzescijanami!

Nie jest sie chrzescijaninem tylko z faktu przyjęcia chrztu lub uzyskania chrześcijanskiego wychowania.

ted125, 6 Paź 2007, 14:45

>camle, 6 Paź 2007, 14:40

>Judasz też był,liczy się droga jaką się idzie,pewno stalin też był chrześcijaninem

w ogóle dziwię się jak małą częstotliwość na tym zacnym forum wykazuje zakładanie wątków ateistycznych

dobre kulturalne forum powinno mieć większą częstotliwość w/w topiców

załóżcie koniecznie nowe

katole są winni zbrodniom, inkwizycjom itp kaczyzmom

tylko ateizm i komunizm może nas od tego wybawić! :-/

Pytanie było czy to imperium Ci nie przeszkadza?

Teraz do Horsta.Typowa demagogia,ateizm=komunizm.Nigdy nie byłem komunistą.

Natomiast w imię wiary i religii( różnych zreszta,nie tylko chrześcijaństwa) wylano morze krwi i zamordowano miliony ludzi.

No tak: jak mowimy ze PiS atakuje opozycje to jestesmy przewrazliwieni no dobra...

Ale jak sie zlego cos powie na PiS to jest sie uszczypliwym, wrogo nastawionym komuchem.

Ej..czyli PiS moze innym bledy wytykac i to jest OK. Ale sam swieta krowa. I wlasnie to mnie wkurw...ia

Jeśli Kalemu ktoś zabrać krowy, to jest zły uczynek - odpowiedział Kali po krótkim namyśle. Doskonale! - zawołał Staś i zapytał: A dobry? Tym razem odpowiedź przyszła bez namysłu: Dobry, to jak Kali zabrać komuś krowy.

wojciech iwaszczukiewicz, 6 Paź 2007, 15:07

Jakoś to się kłóci z demokracją!Bo co to znaczy czy ci nie przeszkadza?Przecież nikt nie zakazuje tu pisać o owym imperium?Ajakoś dziwnie zakazane jest słuchanie tego radia,bo chyba mniemam w ten sposób przeszkadza?

A napewno zarzuty że wogule istnieje,bo chyba stąd te ataki,wiem że zrobiło ono wyłom liberalnym mediom w propagandzie dezinformacji narodu.

Ale chodzi mi o to czy ściągają ci podatek na to radio?a może niemożesz odbierać innej stacji którą byś chciał?a może tuner się zepsuł albo programator?chociaż może na tym forum to nie trafione domysły,a może ktoś ci narzuca słuchanie tego radia?Przecież jest pokrętło czy programator i można tę stację pominąć,to nie jest chyba powód żeby go za to tak zjadliwie atakować!Noto jak się to ma do demokracji?

Nie słyszałem żeby ktoś nakazywał np.nie wolno oglądać tv1 czy co tam się da.a tu jakoś dziwnie,jak za dawnych czasów Radio Wolnej Europy,no trudno o lepszy przykład.Coto przypomina?DEMOKRACJĘ!

Jeżeli ludzie chcą i łożą na to tkzw.imperium i go potrzebują to to jest przejaw demokracji,nikt na siłę by tego nie narzucił,napewno nie polakom!Więc poco ten ton !

Przepraszam za powtórzenia.

Uciekasz od odpowiedzi.Chodzi mi o to czy linia programowa i styl rozgłośni Rydzyka Ci odpowiada?

Czy rozgłośnia ta nie kompromituje PiSu?

Wojciechu! PiS jedynie podczepił się do "merytoryki" RM... i w tej domenie nikt nikogo nie kompromituje. Ludzie spoza "układu" mogą tak to odczuwać ale czy oni są tym skompromitowani? im może być jedynie wstyd za kogoś przed kimś - ale to równiez nie ma żadnego znaczenia.

Ludzie potrzebują wiary gdy nie mają innego punktu zaczepienia w rzeczywistości. Zwykli ludzie potrzebują zabijania - to już dziedzictwo ewolucji... Kolejna konkluzja - nic z tego nie da się wywnioskować, i wszyscy możemy już kłaść się do swoich kabin hibernacyjnych - trumien. Ci którzy nie uwierzyli zakładowi Pascala mają szansę ;)

Nie odniosłem wrażenia żeby Radio Maryja opowiadało się za jakąś partią,wiem za jaką się nie opowiada,w przeciwieństwie do ciebie,sądzę za mało poświęcam czasu,bo nie uchwyciłem tego rzekomego szkodzenia pisowi,ciekawe że cię to martwi?jakoś nie czuję abyś miał szczere intencje w obronie pisu.

>ted125

Chyba żartujesz.Przecież politycy PiSu niemal nie wychodzą ze studia telewizji trwam.

A dzięki poparciu radia maryja w 2005r PiS wygrał wybory.Nie bądż hipokrytą i przyznaj otwarcie: popieram PiS z całym dobrodziejstwem inwentarza( czyli z Rydzykiem,Głodziem,Jankowskim itp.).

stogdan

xniwax

>Jestem skażony niechęcią ( np przez Rakowskiego ) do tych dla których władza jest wartością samą w

>sobie .

Tylko ON? Nie oto chodziło, kazdy polityk dąży do wałdzy. Z jakiego powodu? Owszem wielu z tego, który wymieniłes.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Jarosław Kaczyński uważa, że Donald Tusk wprowadził do polskiego życia publicznego fatalne obyczaje, straszliwą agresję i chamstwo, "które już nie omija nikogo"."

Wszystkiemu winien dziad(ek) - nie chciał spieprzać.

tedzik>>.a jesteś- jak sie ciesze.Radio marysia nie opowiada się za zadna partią? no to paradne.tadzik z nieba spadłeś.Piszę pracę o wpływie radia marysia na profesjonalny przemyłowy tucz arbuzów.Masz pisac cały czas jako typowy reprezentant ludzi którym berecik wrósł w mózg.Ja zaczniesz pisac jak człowiek- dam znac.Na razie pisz.Przypadkiem jestes tak szczególnym, że nie MOGĘ cie zostawic samego.CSzczególny przypadek debeciku umysłowego, przy którym inne przypadki ida w zapomnienie.Bardzo dobrze wpisujeśz się w ogólnie znane zdjęcia przepełnione miłością takich jak ty i wielkiego arbuza czerwonego z wysiłku. Bedziemy trzymac sie razem .Spytam cie o paru ksiezy jak musiał,bochenek etc.Pa kochanie.

lancaster, 6 Paź 2007, 11:38

>...a i za korupcję się ten rzad weszcie zabrał - też realnie.

Chyba medialnie. Proponuję prosty rachunek, porównujący wartość zdemaskowanych przypadków korupcji i koszty ich wykrycia. Zapewne okaże się że koszty funkcjonowania CBA są kilku albo kilkunastokrotnie wyższe niż cały ich "dorobek", tylko o tym się już ciemnemu ludowi nie mówi. Cały pomysł na to biuro i jego kolejne działania wydają się być kompletnie obłąkane. Korupcję likwiduje się tworząc spójne prawo i przejrzyste procedury przetargowe a nie zakładając wszystkim podsłuchy. Debilizm po prostu...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.