Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie w tym rzecz. Ciężko to większość pracowała ale na pewno nie było to na normalnych zasadach.

kapewu?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Lancaster na:

Ministra Finansów

Premiera

Ojca Dyrektora

Szefa CBA

i co tam jeszcze

Zamiast łożyć na tych nierobów dajmy chłopakowi 5x dieta poselska i będzie działał - ON WIE;-)

a tak glosuja ci,ktorzy twardzo stapaja po ziemi,i mysla samodzielnie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"...jeden rok co w komunie pracowałem..."

Dobre i to ale cieszę się, że Cię wiecej ominęło.

xniwax, no nie wiem, ja byłem zatrudniony na pełen etat i tyle pracowałem, od wszystkiego co zarobiłem miałem placone ubezpieczenia. Żadnych "kopert z premią", samozatrudniania itp. Urlop itp.

W jakim sensie na nienormalnych zasadach ? Nikt sie nie opieprzał, siedziałm na centrali tel w dyzurach, lub robilem instalacje ... nawet brygadzista o mało co zostałem, ale znalazłem sobie 3xlepiej płatną pracę i sie zwolniłem :)

tomek7776, 22 Paź 2007, 14:21

>a tak glosuja ci,ktorzy twardzo stapaja po ziemi,i mysla samodzielnie

>

Ukryta Zawartość

No, KGHM się postarało. Kobylański też pewnie głosował na PiS, znakomite przykłady tomek;-)

Ukryta Zawartość

Walery, jak ludzie mają kasę i wolnosć to głosuja na to co widać a nie na to co ciemnemu ludowi ktos wcisnął na miesiac przed wyborami :)

Głosowałeś tak jak Bułgarzy Walery...ja z Tomkiem tak jak Amerykanie...nie ma o co kruszyc kopii uważam :)

tomek7776

New York i Chicago to skupisko pracujących "na szmacie " ,stąd ten wynik.

Waszyngton i Los Angeles to domena osób pracujących umysłowo,co jest widoczne w wynikach wyborczych.

• Redaktorzy

"a tak glosuja ci,ktorzy twardzo stapaja po ziemi,i mysla samodzielnie"

Tomku, a jak przyjdą wyniki z UK i Irlandii, to jaki frazes będziesz miał na podorędziu?

józwa, właśnie się starają żeby nie przyszły, próżna Fa(o)tyga;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

@ muls

Ja nie jestem za podziałami na my i oni. Jednak należy zrozumieć, że we wszystkich państwach, w których dokonała się transformacja ustrojowa, doszło do wyłonienia klasy będącej beneficjentami tej sytuacji. I ta klasa właśnie wygrała wczoraj wybory.

lancaster

Pamiętaj, że niektórzy mieli "zaszczyt" pracować w okresie np. sukcesów tow. Edwarda i późniejszych towarzyszy

Wtedy się pracowało i gówno z tego miało. Masz rację miałeś jakiś socjal i pewność pracy ale i pustkę wokoło.

Oczywiście nie każdy ale większość.

Rolandsinger, 22 Paź 2007, 13:36

>Dla jasności sprawy - nie jestem zwolennikiem PiSu ani żadnej innej partii w obecnej dziś na scenie

>politycznej.Nie głosowałem, bo nie miałem na kogo.

Przepraszam Roland ! A Ty, że się tak zapytam: Ty tu, czego ???

To nie wątek dla Ciebie. Zbyt poważny i dla dorosłych facetów.

Wątek nie jest dla imbecylowatych 30-latków o psychice siusiumajtka, dodatkowo mających tendencje do ekshibicjonizmu.

Ty Roland możesz co najwyżej o Funiach, cenach frytek w McDonaldzie, nowych komórkach lub o przebojach w RMF FM.

To wątek dla ludzi którym zależy (niezależnie od opcji politycznej) a nie mających wszystko w dupie. Jasne ?

P.S. Idź, dziecko, kup sobie jakieś kolorowe czasopismo i zajmij się proszę czymś na Twoim poziomie.

Gustaw

"Nie głosowałem, bo nie miałem na kogo."

Ależ to ponad 40% uprawnionych do głosowania (odliczyć należy obłożnie chorych)

xniwax, ale co Twoja opowieść ma do tematu pracy...ot. np mojej. 3 lata temu to nawet nie było "pracowało i gówno z tego miało". bo oprocz tego ze kiepsko placili to jeszcze roboty nie było...jak to po przemianach ustrojowych z akcentem na ręcenie lodów...tak ze nie dziw sie mojej ostrożności wobec okragłostołowców.

W żaden sposób PO jak na razie nie jest lepsza od PiSu....nie ma na dobrą sprawę o czym mówić bo nawet jeszcze nie zaczeli sprawować władzy....a już wiadomo ze bedzie super, pomimo irracjonalnych obiecanek przedwyborczych i braku jakiegokolwiek programu poza tym, ze "oni są fajni, a kaczki bebe"... za 4 lata jak do urn przyjdzie kolejna fala sklerotyków to może fajny bezie znów Lepper ? Jak myślisz "liberałowie" dadzą mu się wykazać ? Zawsze dawali - to jest ich dziecko.

Pozdrawiam

@ muls

Mam takie zdanie, a swej wiedzy nie czerpię z mediów - od 7 lat nie mam TV, gazet nie czytam.

Mój ojczym w latach 90-tych miał dużą firmę budowalaną specjalizującą się w budowie obiektów przemysłowych i wiem jak jeden pan związany ze środwiskiem Tusko-liberalnym brał kredyty i ich nie spłacał (kasę inwestował w stacje paliw, które ojczym stawiał), a upadłe w ten sposób małe banki spółdzielcze koledzy z partyjnych szczytów "prywatyzowali" za przysłowiowe 5 zł, sprzedając zagranicznym koncernom. Co gorsza, wiele razy byłem na rautach z okazji tego typu przekrętów i znam to środowsko, o którym Kaczyńscy mówili "morda ty moja". Ono faktycznie istnieje. Widziałem to na własne oczy, jakie numery tam się robiło i jaką kasą się tam obracało. Widziałem załadowany po brzegi pieniędzmi bagażnik Mercedesa S600, ale wtedy jako nastoletni szczeniak tego nie rozumiałem, skąd ta kasa.

Niestety PiS widzi wszędzie masonów, Żydów, homoseksualistów i emanuje do nich nienawiścią, a na to też zgody nie wyrażam. To po prostu niechrześcijańskie, a na takie wartości powoływał się PiS i jako pierwszy im się sprzeniewierzył.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.