Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

@ Gustaw

A Ty myślisz, że gdybym poszedł do wyborów i zagłosował (o co do mnie masz ewidentne pretensje), to by to coś zmieniło?

PiS przegrał właśnie dzięki głosom kompletnie zdezorientowanej młodzierzy na PO. A dlaczego na nich głosowali: "bo Donald przystojny jest nawet" - powiedziała mi wczoraj jedna 19-letnia laska. To chyba nie wymaga komentarza.

jozwa maryn

"Nie-e"

Okrzyk dezaprobaty, czy nies łyszałeś, a może nie, że Ziobro.

Ponoć wygrał kilkoma tysiącami głosów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Rolandsinger, 22 Paź 2007, 15:27

>

>PiS przegrał właśnie dzięki głosom kompletnie zdezorientowanej młodzierzy na PO. A dlaczego na nich

>głosowali: "bo Donald przystojny jest nawet" - powiedziała mi wczoraj jedna 19-letnia laska. To

>chyba nie wymaga komentarza.

ale ty jesteś ignorant, Boże

i ty skończyłeś zasadnicza szkołę psychologiczną a może budowlaną? czy ty podstawówkę skończyłeś?

Kobiety zawsze wybieraja przystojnych, dlatego nie głosują na Kaczorów.

Rolandsinger, 22 Paź 2007, 15:27

>A Ty myślisz, że gdybym poszedł do wyborów i zagłosował (o co do mnie masz ewidentne pretensje), to

>by to coś zmieniło?

Tak właśnie (w najlepszym przypadku) myśli 40% społeczeństwa.

Podniecanie się przez media "wysokimi" wartościami frekfencji to coś w stylu podania informacji, że: "Skini uratowali życie starszej pani !!! - przestali ją kopać. "

Rolandsinger, 22 Paź 2007, 15:30

>@ Arbuz

>

>Kochaj ludzi i wybaczaj im nawet jeśli popełniają błędy. Ty natomiast segregujesz ich i nienawidzisz

>myślących inaczej, nawet ich nie znając.

przecież cię lubie, roland :-)

czasami tylko powala mnie twój ekshibizjonizm i ignorancja psychologiczna

Niemożliwe ! ...ten zbrodzień Ziobro jednak wygrał ?! ... Kraków słynie ze smoka wawelskiego i zamordyzmu z tego co słyszałem, choć jak był komunikat o tym że wygrał Gowin to Kraków był cool - zero zamordyzmu i demokracja :))))

@ Arbuz

No to dlaczego Kaczory wtopiły, skoro wszyscy świadomi politycznie zagłosowali na PiS?

Ano przegrały, bo młodzież myśli własnie tak, jak opisywał to Gustaw pod moim adresem. "Bo Tusk jest taki fajny i ma takie samo imię jak Kaczor Donald, a czy Kaczor Donald zrobił kiedyś coś złego?".

Kompletny brak świadomości, o co chodzi w tym wszystkim.

Walery, ja mam świadomość dlaczego głosuję tak a nie inaczej. Nadzieję to ja mam ze PO nie da ciała jak KLD i UW w poprzednich rządach....bo racjonalnie tego wytłumaczyc nie potrafię :)

W kazdym razie dobrze życzę. To serio akurat.

• Redaktorzy

Sprawdziłe, faktycznie Ziobro górą. Osobliwość, żeby tak zawiodły sondaże robione w lokalach wyborczych. One zwykle typują całkiem precyzyjnie. Widać Krakauerzy bardziej niż normalnie wstydzili sie przyznać, że głosują na tego biedaka. Cóż, "najpopularniejszy polityk w Polsce", czyż nie?

Gdyby jeszcze laski głosowały głową a nie.....to by PIS wygrał, czy tak? Bo ja już nie wiem :)

Roland

"...a czy Kaczor Donald zrobił kiedyś coś złego?...".

Tak. Jest nienaturalnie głupi.

Roland, no chyba nie powiesz ze kaczor donald nie jest fajny ?

Lepszy od Donalda to jest tylko Bugs Bunny :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.