Skocz do zawartości
IGNORED

Wybory wygrane!

Marek

Rekomendowane odpowiedzi

>no to za Krakow tez nam wtyd ;)

Nie mamy się za kogo wstydzić. ;-)

Przynajmniej nie za grono tych którzy głosowali.

Nawet, jeżeli wygranym byłby PIS to zarówno PIS i PO to ta sama strona barykady. LID też zaczyna bardzo powoli ewoluować i wywala starych betonowych komuchów. PSL, mimo dawnych jazd z SLD, też jakby bardziej stonowane. Pożyjemy zobaczymy.

Dla mnie najciekawszym elementem wyborów, ciekawszym od wygranych, są przegrani "z kretesem".

Zwróćcie proszę uwagę na to, że polskie społeczeństwo nie daje się już nabrać na "wyziewy" bandyckiej Samoobrony lub przegięcia LPR-u. Teraz gaduchy Tymińskiego każdy miałby w d.... .

Coś się zmieniło. Demokracja nareszczie zaczyna u nas, po tych nastu latach, powoli dojrzewać i z tego trzeba się cieszyć.

"Demokracja nareszczie zaczyna u nas, po tych nastu latach, powoli dojrzewać i z tego trzeba się cieszyć."

Prawda ale nie do końca. Ja się obawiam zbytniego angażowania się mediów w politykę a nie jej uczciwe komentowanie. Niestety takie zagrożenie moim zdaniem mocno się uwidoczniło przed tymi wyborami.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Rolandsinger, 22 Paź 2007, 15:38

>

>Ano przegrały, bo młodzież myśli własnie tak, jak opisywał to Gustaw pod moim adresem. "Bo Tusk jest

>taki fajny i ma takie samo imię jak Kaczor Donald, a czy Kaczor Donald zrobił kiedyś coś złego?".

>

>Kompletny brak świadomości, o co chodzi w tym wszystkim.

Znowu piszesz bzdury. Tusk był bardziej przystojny 2 lata temu a przegrał z małymi kluchami, i to 2 razy.

Osoby które mają tylko taki stosunek do wyborów o jakim piszesz, robią to co Ty, czyli: NIC.

Sama postać to dla nich zbyt mała motywacja aby ruszyć się tyłkiem.

xniwax, 22 Paź 2007, 15:57

>Prawda ale nie do końca. Ja się obawiam zbytniego angażowania się mediów w politykę a nie jej

>uczciwe komentowanie. Niestety takie zagrożenie moim zdaniem mocno się uwidoczniło przed tymi

>wyborami.

Z tym mogę się zgodzić. Polaryzacja mediów była bardzo widoczna.

Jaro_747, 22 Paź 2007, 15:05

>>steq, 22 Paź 2007, 15:02

>

>Jako jasnowidz weź się lepiej za poszukiwanie zaginionych autostrad ;-)

jaro, autostrad to tu nie będzie długo, a to ze względów stanu prawna naszego. Tak rozp...ździaj jaki zrobiliście z systemem prawnym w ciu 50 ostatnich lat, to nie ma nigdzie. System prawny w Polsce i praworządność to fikcja, tu korupcja jest na tym samym poziomie co z lekarzami, a nawet większa. Gdy nie zreformuje się systemu prawnego w Polszcze to będzie syf na wieki, gdyż jest to największy hamulcowy rozwoju właśnie gospodarki, ale ty jako bezmózg takiej zależności nie zauważasz, a donki nie zamierzają w tej materii kiwnąć palcem, bo w stanie obecnym można świetnie lody kręcić.W ostatnim czasie były próby dokonania zmian, ale prawnicza koteria zawodowa to większy beton niż beton komunistyczny, stąd w ciągu 2 lat niewiele dało się zrobić. Beton komunistyczny obalono po dziesiątkach lat, prawniczy wymaga widocznie tyle samo, ale niestety dzięki czerwonym i ich donaldowym poplecznikom ten proces zostnieł skutecznie zahamowany

• Redaktorzy

"Dla mnie najciekawszym elementem wyborów, ciekawszym od wygranych, są przegrani "z kretesem".

Zwróćcie proszę uwagę na to, że polskie społeczeństwo nie daje się już nabrać na "wyziewy" bandyckiej Samoobrony lub przegięcia LPR-u. Teraz gaduchy Tymińskiego każdy miałby w d.... ."

Weź jednak pod uwagę, że PiS wessał większość elektoratu nielubianych pzrez ciebie partii. Ci sami ludzie, którzy szli za nacjonalistycznym bełkotem Giertycha i socjal-chłopskim bełkotem Leppera, poszli za, cóż, bełkotem Kaczyńskiego. Oczywiście Kaczyński nie ograniczył się tylko do tego repertuaru, dla innych wyborców miał inne dania. Tym niemniej, co było to było.

>steq, 22 Paź 2007, 16:01

Kiedyś krasnoludki szczały do mleka, a teraz komuniści?

>System prawny w Polsce i praworządność to fikcja,

Co ty pierdzielisz? To Ziobro nic w tym zakresie nie zrobił?

Ale heca. Pewnie to sabotażysta jakiś!

Koteria mu nie pozwoliła? Niesamowite! Słabowity chłoptaś albo nieudolny.

Może zamiast tracić czas na forum wziąłbyś się to roboty i pomógł Ministrowi?

Jestem Europejczykiem.

jozwa maryn, 22 Paź 2007, 16:01

>Weź jednak pod uwagę, że PiS wessał większość elektoratu nielubianych pzrez ciebie partii. Ci sami

>ludzie, którzy szli za nacjonalistycznym bełkotem Giertycha i socjal-chłopskim bełkotem Leppera,

>poszli za, cóż, bełkotem Kaczyńskiego. Oczywiście Kaczyński nie ograniczył się tylko do tego

>repertuaru, dla innych wyborców miał inne dania. Tym niemniej, co było to było.

jozwa, przepraszam bardzo ale zdecydowanie jestem daleki od porównywania Leppero-Giertychowców z PIS-em. To nie ta liga.

Dlatego właśnie twierdzę, że jest znacznie lepiej. Elektorat Leppera mimo, że mamiony bełkotem PIS-u, ale jednak normalnieje.

Z drugiej strony, powiedzmy otwarcie, kto podczas wyborów nie bełkotał. Donek ? Eeeee..... Nieeee :-)

Rolandsinger, 22 Paź 2007, 16:11

>@ Gustaw

>

>No podaj proszę swoją diagnozę porażki PiSu.

A dlaczego Roland ? Po co ? Nie rozumiesz, że nie mamy z sobą o czym gadać w tym wątku.

pozdrawiam

• Redaktorzy

"jozwa, przepraszam bardzo ale zdecydowanie jestem daleki od porównywania Leppero-Giertychowców z PIS-em."

Wystarczy, że wyborcom się skojarzyło. Ja wprawdzie uważam, że wyskoki PiS, w przeciwieństwie do giertychowych czy lepperowych, były koniunkturalne, ale jednak były. A coś takiego moze stać się drugą naturą, czego zresztą dowodzi zaiste rozkoszne występienie premiera zaraz po wyborach. Ja tu nie widzę różnicy, a jeżeli, to na niekorzyść Kaczyńskiego. Giertychowi kindersztuba nie pozwoliłaby na zestawienie zwycięskiej partii z mordercami Popiełuszki, premier nie miał natomiast żadnych oporów. Ciekaw jestem matki tych dwu ancymonów, jak jej się udało takie cuda ukształtować, bijąc po łbach?

jozwa maryn, 22 Paź 2007, 16:22

A coś takiego moze stać się

>drugą naturą, czego zresztą dowodzi zaiste rozkoszne występienie premiera zaraz po wyborach. Ja tu

>nie widzę różnicy, a jeżeli, to na niekorzyść Kaczyńskiego. Giertychowi kindersztuba nie pozwoliłaby

>na zestawienie zwycięskiej partii z mordercami Popiełuszki, premier nie miał natomiast żadnych

>oporów.

Fakt. Znowu premier miał brak synchronizacji między mózgiem a językiem ale w tym wypadku raczej tłumaczę to goryczą przegranej.

Tak czy inaczej, zdecydowanie wolę elektorat Leppera w PIS niż odwrotnie.

• Redaktorzy

To ciekawe skąd brał gorycz wcześniej, kiedy ustawiał porządnych ludzi tam, gdzie ZOMO, itp. wesołe bon-moty. A może osobnik, który ma w sobie tak wiele goryczy, powinien najpierw nad sobą popracować, a potem dopiero pchać się na afisz?

jozwa maryn, 22 Paź 2007, 16:34

A może osobnik, który ma w sobie tak wiele goryczy, powinien najpierw nad sobą popracować,

>a potem dopiero pchać się na afisz?

No coż, z faktami nie będę dyskutował. Może to jakaś odmiana mesjanizmu przesłania mu rzeczywistość :-)

jaro

>Kiedyś krasnoludki szczały do mleka, a teraz komuniści?

>>System prawny w Polsce i praworządność to fikcja,

>Co ty pierdzielisz?

Ble,ble,ble. pierdzielisz to właśnie ty, durny bucu. Widać, że nie miałeś do czynienia z polskim prawem. Ja miałem dwie sprawy rozwodowe,sprawę w sądzie gospodarczym i sprawę spadkową, w tej ostatniej, to powiem ci kto wygrywa- ten, kto da więcej, a w tych pierwszych, ten kto przyprowadzi więcej kłamiących za pieniądze świadków.We wspaniały i uczciwy naszym system prawny wierzą ci, co z nim nie mieli nigdy do czynienia, lub naiwniacy jak ty.Właśnie tacy naiwniacy dali się nabrać tej zwycięskiej klice donalda

• Redaktorzy

"Ja miałem dwie sprawy rozwodowe,sprawę w sądzie gospodarczym i sprawę spadkową, w tej ostatniej, to powiem ci kto wygrywa- ten, kto da więcej, a w tych pierwszych, ten kto przyprowadzi więcej kłamiących za pieniądze świadków."

Każdy widzi świat na swój obraz i podobieństwo. Ja miałem jedną sprawę rozwodową (udaną), jedną spadkową (wygraną) i jedną jakąś tam, w żadnej nie dawałem nikomu w łapę, nie potrzebowałem fałszywych świadków, i żyję po dziś dzień, co więcej, uważam, że jestem w miarę reprezentatywny.

Zastanawiające jest, jaką osobliwą menażerię zwolenników udało się zgromadzić naszemu świętej pamięci rządowi, prawda?

Niestety ,ale niektórzy ludzie swoim nieudacznictwem życiowym obarczają innych a od 20 lat najczęściej komunistów a fakt jest taki że są złamasami życiowymi czego się dotkną to spierdzielą dlatego steq twoją pierwszą życiowa porażką był fakt ,że sie urodziłeś , ale nie pękaj -wrzodzie- od dzisiaj będzie lepiej

• Redaktorzy

A jeśli komuś tzreba więcej o naszym kochanym steku, to przecież jest jego "o mnie", szalenie pouczające. Czasem aż myślę, ze ci trendsetterzy to jednak są wszyscy wynajęci przez SLD. No nie?

A dla mnie najwiekszym wygranym jest niestety PiS... 32% czyli praktycznie co 3 Polak glosowal na PiS. 2 lata temu mieli 27%... Szoook po tym co zrobili powinni miec gora 20%...

PiS mowi ze zwalcza korupcje... Robia to tak ze najpierw 'produkuja' korupcje!!! A potem zamydlaja oczy wyborcom... Szkoda ze nie 'lapia' np lekarzy ktorzy biora 5tys za operacje...

Oczywiscie oczywiste jest to ze glosowalem na PO (PO ma taka pake (dojdzie marcinkirwicz i rokita) ze heej)

Ps. Kur... jak PiS moze miec AŻ 32%... Kto na nich glosuje...? Same mohery nie daly rady...

Wybory wygrane.

Bastylia wzięta!

Nie burzcie murów, mogą się jeszcze przydać :)

PS. nie co 3 Polak głosował na PiS tylko co trzeci głosujący.

Natomiast co drugi Polak miał w dupie wybory i pierdział sobie w kanapę podczas wieczoru wyborczego - jak Lancaster ;)

steq, 22 Paź 2007, 16:48

Trzeba być zapienionym durniem żeby przeprowadzać dowody ze świadków, w sprawie spadkowej, przed Sądem. Spokojni ludzie załatwiają takie kwestie między sobą i przed notariuszem. Wtedy Sąd stwierdza objecie spadku w 15 minut.

A te dwa rozwody, to były twoje własne? Z jakiego powodu???

Poczekaj - daj zgadnąć! ...

Ogólnie meczący jesteś?

Po prostu, jak mówią, Steq - z miastaście, a dupaście.

Hej, heej, heeeeeeeeej... Spokojnie....

Poczekajcie 2 lata z tym przekrzykiwaniem się.

Zobaczymy co to zbawienne PO zrobi dla POlski i wtedy powymieniamy sobie "na spokojnie" poglądy...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.