Skocz do zawartości
IGNORED

znaleziska analogowe na ebayu i allegro

janek_dolas

Rekomendowane odpowiedzi

Ostro 5 kafli za box winyli Floydów :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

to już się długo buja na allegro, ja czekam na te reedycje PF, mogli by wygrzebać jakieś stare matryce, najlepiej 1 pressy i je odtworzyć zamiast dziergać na nowo, ale jak zrobią tak jak Milesa to niech w sumie robią :D

pzdr. Łukasz

to już się długo buja na allegro, ja czekam na te reedycje PF, mogli by wygrzebać jakieś stare matryce, najlepiej 1 pressy i je odtworzyć zamiast dziergać na nowo, ale jak zrobią tak jak Milesa to niech w sumie robią :D

pzdr. Łukasz

Stare matryce mogą być już troszkę wysłużone :-) Niech zrobią na nowo tylko żeby nie spi..li :-D Jeśli wyjdzie tak jak reedycje King Crimson to biorę w ciemno :-)

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - niezła biblioteka, ale chyba nie znalazłbym miejsca na kolejne 100 płyt:)ciekaw jestem jak brzmią te płyty i jakie nagrania tam są...

Ukryta Zawartość

Pana sprzedawcę pier..ło na głowę? Undertow jest nowa zafoliowana z kodem 61422.... do kupienia za 8 $ albo 65 pln jak ktoś ma lenia i nie chce mu się ściągać zza granicy :-) a tu 199 pln wywoławcza :-) Co innego jakby to była Aenima :-]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Thrak...nie tylko w głowę...Już mu chyba w nogi poszło -)

Popatrz na ceny innych płyt...Paranoja -))) Szczególnie mnie wzruszył "okazyjną" ceną Blues Project / powszechnie dostępnej za 30 zeta. Albo i taniej...

Pana sprzedawcę pier..ło na głowę? Undertow jest nowa zafoliowana z kodem 61422.... do kupienia za 8 $ albo 65 pln jak ktoś ma lenia i nie chce mu się ściągać zza granicy :-) a tu 199 pln wywoławcza :-) Co innego jakby to była Aenima :-]

Ukryta Zawartość

a gdzie mozna zdobyc w takiej cenie Undertow na LP?

jakby ktoś chciał taniej niż tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - Onzow Zero Dust

Ukryta Zawartość

trochę żałuję ,że nie kupiłem jak Funt był po 4,3 zł

lepidlo przyszlo, wkrotce sprawdzimy dzialanie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

a gdzie mozna zdobyc w takiej cenie Undertow na LP?

lepidlo przyszlo, wkrotce sprawdzimy dzialanie

Sorka pomyliłem się, a raczej nie zrobiłem update'u po szałach na giełdach :-) 10$ za undertow

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sorka pomyliłem się, a raczej nie zrobiłem update'u po szałach na giełdach :-) 10$ za undertow

Ukryta Zawartość

problem tylko z tymi marketami amazonowskim, ze, przynajmniej jakis czas temu, wiekszosc z nich nie wysyla do Polski.

Ukryta Zawartość

amazon.de wysyla.

moze sie myle, ale... tu nie chodzi o kraj, gdzie jest amazon, tylko gdzie jest dany sprzedawca, ktory sie u nich wystawil, to on nie wysyla, a nie amazon.

Jak myślicie, może to być taki najlepszy z najlepszych mc pre, jak opisuje sprzedawca?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wygląda jak jakiś cisnieniomierz z U-BOTa :P w kwestii właściwej się nie wypowiem - nie mam pojęcia...ale sprzedawcy z reguły mają talent do opisywania przedmiotów które sprzedają:)

• 2 tygodnie później...

Ciekawe za ile pójdzie ten Heniek Radio One :-) są na ebay.co.uk do wyrwania za 2-6 gbp coś a'la :-) na czarnym, na transparentnym co pan chcesz :-D

Ukryta Zawartość

To jest w ogóle oryginał, czy taki bootleg oryginalny? Pamiętam jak byłem szczyle to kupiłem to na pirackiej kasecie i mnie powaliło :-) jest czad grania live.

Ukryta Zawartość

To jest w ogóle oryginał, czy taki bootleg oryginalny?

Raczej wznowienie lub wydanie Brytyjskie sądząc na wydawcę czyli Castle - pierwotnie wydał Ricodisc

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość masza1968

(Konto usunięte)

A nie ma tańszej i skutecznej metody czyszczenia igły?

Jest. Cienki, delikatny pędzelek z carbonowego włosia, dobry płyn do czyszceznia igieł (np. Reson SC, do kupienia w sieci, cena około 50 zł), pewna ręka i uważny ruch wzdłuż cantilevera, ale tylko i wyłącznie w kierunku do siebie. Czysta igiełka lepiej pieści melodyjkę!

Pozdro,

Yul

Yul, próbowałeś "magicznych" białych gąbeczek Jana Niezębnego? Wydaje mi się, że lepiej sprawdzają się w boju od pędzelka (a przynajmniej równie dobrze).

Z tą pewną ręką to też bez przesady. Wiadomo, po powrocie z ciężkiego wieczoru lepiej się za to nie zabierać. Ale chyba zerodusta lepiej wtedy też nie używać, bo można igłą trafić gdzieś obok.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.