Skocz do zawartości
IGNORED

100dni rzadow Donalda Tuska.

narsiltm

Rekomendowane odpowiedzi

>generalnie nipy i regony beda zlikwidowane

tak! a następnie PESELE i "nic nie będzie"

czy Ty mulsik przypadkiem nie kandydowałeś "do urzędu" pod nazwiskiem Kononowicz?

Re: muls, 16 Lis 2007, 20:15

>kandydowałem ale takie fujary jak ty nic nie zrozumiały z mojego programu, bo akurat szedł serial

>pod tytulem Sprawiedliwośc i prawo, czy lewo.Jakos tak.

Kononowicz - daj se siana człowieku :-))

>Piotr Ryka, 16 Lis 2007, 16:17

>A można im nie dać? Ja naprawdę im źle nie życzę. Ale po tej kampanii oszczerstw, dzięki której

>zyskali władzę, sympatii mojej nie budzą.

Bezczelne kłamstwo o tym, że bliźniacy to bliźniacy już przeszło do annałów czarnego piaru!!!

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Lis 2007, 02:06

>

>Bezczelne kłamstwo o tym, że bliźniacy to bliźniacy już przeszło do annałów czarnego piaru!!!

kononowicz daj se siana!

widać schlebianie poprawności zgnaja IQ..

Jaro

100razy powtorzone klamstwo,,zaczyna swoje zycie jako medialna prawda.zakodowuje sie w umyslach ludzi.

cala nagonka na pis to koronkowa robota mediow inspirowanych przez przestraszonych grozba rozliczen z przestepstw,i kombinacji, ostatnich 18lat ,

polska oligarchia w dupie ma prawo,mieli oni wzajemne towatzysko-biznesowo-szantazowe uklady.

sady,prokuratura...............hehe..................nie rozsmieszajcie mnie.

o policji nie wspominam,bo niczym sie nie rozni od bandytow.

obywatel to frajer do placenia podatkow,dla pozorow sa jakies niby jego prawa..........na papierze.....aby przed europa i swiatem lepiej wygladalo.

i jak PIS wzial sie do rozpiedalania tego bagna.........sily sie polaczyly...........i zrobily to co zrobily.

wmanipulowano wyborcow PO w jakies cuda i nie wiadomo jakie bajki,gdzie nigdzie na swiecie taki stek bzdur nie wyszedlby poza lokalne media.

szkoda polakow,znowu sie ostro zawioda.

bartoszewski bedzie doradca,walesa bedzie doradzal,pawlak wybitny spec od gospodarki,doradca balcerowicza ministrem finansow.

WYBORCY PO TO JUZ BYLO W LATACH 90-tych.

tomek7776, 17 Lis 2007, 11:02

>Jaro

>100razy powtorzone klamstwo,,zaczyna swoje zycie jako medialna prawda.zakodowuje sie w umyslach

>ludzi.

No właśnie, taka była idea PiSowskiej komunikacji z wyborcami. Pierdzielili w kółko o niesłychanej agresji

Platformy co by aktualnie się nie działo. Politycy powtarzali w kółko kilka przygotowanych im odgórnie haseł.

W sumie było to dość komiczne, gdy jednego dnia wszyscy mieli jeden tekst, a następnego inny, ale też

taki sam :-).

>cala nagonka na pis to koronkowa robota mediow inspirowanych przez przestraszonych grozba rozliczen

>z przestepstw,i kombinacji, ostatnich 18lat

Olaboga!!! Następny spisek.

>szkoda polakow,znowu sie ostro zawioda.

Niektórzy mają dar wieszczenia jak widzę. Nie lepiej dzięki temu zarobić trochę na giełdzie?

Jestem Europejczykiem.

Nowy2, 17 Lis 2007, 11:53

>Czytam i widzę, że słonika trzeba by wysłać do Las

Brakuje towarzystwa, pokłóciłeś się z Horstem z sąsiedniego łóżka? Nie martw się niedługo wpadnie graaf;-)

K O N K U R S!

T U S K__W A T C H I N G

D L A__W S Z Y S T K I C H,__B E Z__W Z G L Ę D U__N A__O R I E N T A C J Ę (w tym seksualna)

Kto pierwszy zauważy u obecnego premiera oznaki pierwszych piegów lub/i rudzienia dostanie nagrodę w postaci biletu kolejowego z autografem Kaczyńskiego na odwrocie.

genralnie jest zle.Idzie inflacja ,podwyzki.Dwa dni i juz jest bryndza.Nigdy więcej liberalizmu!!!!!Jeszcze nikt nie załatwił tak gospodarki, w dwa dni.Stop nieudacznikom.

Gazeta Wyborcza

Klich: Według szefa Służby Kontrwywiadu Wojskowego, nie wywożono akt WSI

Pytany w Radiu RMF o sprawę informacji o wywożeniu akt b. WSI powiedział, że polecił w piątek szefowi kontrwywiadu wojskowego zbadanie sprawy i przekazanie mu meldunku na ten temat.

- Taki meldunek otrzymałem. Szef kontrwywiadu wojskowego poinformował mnie, że nic z tych rzeczy, które są opisywane w dzisiejszej prasie, nie miały miejsca - powiedział Klich.

Onet.pl

Olszewski nakazał przeniesienie materiałów WSI

?????

tak tak .nie było miejsca na materiały, to wygospodarowano u prezydenta.To oczywiste.A w nocy wożono żeby sie nie naswietliły swiatłokopie.No i ruch mniejszy.tak tak .A wszystko po to ,zeby była sprawiedliwośc na swiecie.

jolopie, albo Klich jest sam kiepski lub ma niekompetentnych wspolpracownikow, albo jest PiSowska wtyczka

jak na razie, to okupuje pierwsze miejsce na liscie najgorszych czlonkow obecnego rzadu

Jeśli Olszewski potrafił przerobić Klicha z kompanami, to pytanie co zrobic moga rezydenci krajow nam wybitnie sprzyjajacych??? Wystarczylo kilka nieoznakowanych furgonetek. LOL

Polska w niebezpieczenstwie!!!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.