Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera listopad 2007

tomant

Rekomendowane odpowiedzi

2 partia dzisiaj wylądowała u mnie!

Wiadomość dnia, a może i tygodnia. Żaden urząd celny nie położył na tym łapy. Dziwne, prawda?

Kabelków jeszcze nie liczyłem, ale po wielkości paczki i masie wygląda na to że wszystko jest ok.

Z tym że za wysyłki będę mógł zabrać się dopiero w piątek. Myślę że ten jeden dzień przy tak długim czasie oczekiwania nikogo nie zeźli, co? Tym bardziej że jesteśmy do przodu o cło i VAT. W wątku o Belkinie Synapse pojawiły się dodatkowo głosy, że są problemy z przesyłkami i że nie wszyscy dostali zamówione kabelki.

Acha, jak ktoś będzie chciał postawić mi piwo, to informuję że nie pijam :).

A może oddam wam kasę i wystawię na allegro ;), może być?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Niezłe ktoś robi interesy.

post-4633-100008445 1196274420_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A kiedy można się spodziewać paczki z podzespołami. Nie, żebym się niecierpliwił ale chciałbym wiedzieć czy jeszcze w tym roku ?

A te synapsy faktycznie taki dobre ?

Na razie są same dobre opinie o nich.

Co do pozostałych podzespołów to mam nadzieję na ten rok jeszcze. Brakuje już tylko 4 wpłat (dane z wczoraj bo dziś dopiero sprawdzę jak się sprawa ma). Dlatego prosiłbym zwlekających o wpłatę albo o informację o rezygnacji z zamówienia by nie blokować pozostałych. W przyszłym tygodniu wysyłam pieniądze do Petera niezależnie od ilości wpłat. Ci którzy nie zdążą odpadną po prostu z zamówienia.

brakuje wpłat od

- CASKP (sprawa w toku ;))

- McGyver

- pwit1

- zybel

nie wiem czy nie złamałem jakiejś ustawy o ochronie danych osobowych, albo o tajemnicy handlowej ;). jak widać osoby najbardziej "zalatane" na forum.

>Wiadomość dnia, a może i tygodnia. Żaden urząd celny nie położył na tym łapy. Dziwne, prawda?

Nie jest to dziwne tomat bo zalezy na jakiego celnika trafisz i co ci wpisze. jeden poda "0" a drugi 30zl a jeszcze jeden ci kaze przyjechac i otwierac paczke lacznie ze znalezieniem tego w polscei zaplata... i to dla tej samej paczki ... takie zycie

tomant,

jeszcze raz dzięki za sprawną organizację akcję importu Belkinów ;-) właśnie wpiąłem w system swoja parę (mam "awaryjny" wzmacniacz, więc na razie trudno mi je oceniać... ;-)

tak czy inaczej, zapoczątkuję listę usatysfakcjonowanych odbiorców Belkin Synapse Platinum Series Professional Digital Audio Interconnect:

1. xanax - 2 szt. - otrzymałem!

2...

Trzeci !!! :)

Podziękowania dla tomanta za sprawną organizację zamówienia.

Lista usatysfakcjonowanych odbiorców Belkin Synapse Platinum Series Professional Digital Audio Interconnect:

2. tymek - ?

3. Karmaj - 2szt. - otrzymałem!

2. tymek - ?

3. Karmaj - 2szt. - otrzymałem!

4. Koobal leń jeden, sam się nie wpisał, musiałem to zrobić za niego ;-))

5. McGyver 2szt. grają świetnie!

brakuje jeszcze 2 wpłat. zybel dał info że przelew poszedł. pewnie jutro będzie. a McGyver milczy :). zaraz go zapytam czy rezygnuje? jeśli tak to przelewam jutro pieniążki do petera. jeśli nie to poczekam jeszcze ze 2 dni.

jeszcze wszystkich nie wysłałem.

na razie poszły kabelki do tych co zamawiali 1 lub 2 szt. jutro wypuszczam do tych co zamówili 3 i 4 szt. co do większych ilości to będę musiał zrobić chyba jakieś paczki bo te kabelki są jednak przyciężkawe i zajmują dość dużo miejsca. no i nawet w duże bąbelkowe koperty nie wchodzi taka ilość.

musicie wybaczyć mi to spowolnienie, ale ostatnio pracuję po kilkanaście godzin i do wszystkiego po pracy muszę się zmuszać. mam nadzieję że jak przyjdzie paczka od Petera będę miał trochę więcej luzu w firmie.

Tomant, moglbys wrzucic jakies podsumowanie odnosnie tego, do kogo kable wyszly, a kto jeszcze musi poczekac? Ze wzgledu na okres przedswiateczny i mozliwe zawirowania w na Poczcie, szczegolnie teraz informacja dla forumowiczow to wazna sprawa.

Pozdrawiam,

Lete

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.