Skocz do zawartości
IGNORED

Klonowanie Cremona Auditor zaczynamy!!!

voldemort

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem , jakie mechanizmy tam pracowały, może wystarczyły zaliczki i chętni do zapłacenia z góry za całość, tylko całość czego? Nie wiem , w sumie nie moja sprawa.

japierdziule, to wyglada jak naprawde dobrze opracowane kombinatorstwo :P

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

pawcio, 16 Paź 2008, 16:06

>kurde, wyrazy współczucia.

>tak z ciekawości, ile zgarnął?

U mnie miał być barter, ale tak w przeliczeniu około 2200zł.

Jednak ciągle mam nadzieje, że facet odda mi tą kasę.

W środę wyjeżdzam na dwa tygodnie, jak wrócę i pieniędzy nie będzie na moim koncie, idę na policję.

Zresztą już wstępne rozeznanie zrobiłem, u kolegi mego ojca (policjant na emeryturze)

nie będzie to takie trudne jak myślałem.

możesz dawać na policje a oni stwierdzą niską społeczna szkodliwośc i odpuszczą, jak facet złapał małolata który kradł mu radio z samochodu i zawołał policję to policjant powiedział, że powinien mu spuścić wp.... i puścić oni mu zrobić wiele nie moga, a tak zapamięta. Tylę , ze nasz naciągacz jest pełnoletni.

Niską szkodliwość określa kwota kradzieży lub oszustwa i jest to kwota dużo niższa niż 2200pln. Jak dobrze pamiętam była to kwota 250 zł, chyba, że coś się zmieniło. Zatem mogą mu zrobić i to wiele, tym bardziej, że próbował naciągnąć nie jedną osobę, a wiele i to publicznie.

jedynie jestem winny kaske titanowi nikomu więc to proszę nie pisać głupot nie chciałem nikogo oszukać tym bardziej naciągnąc po prostu mam chwilowe kłopoty finansowe nie będę się rozwodził co i jak w poniedziałek wstępnie załatwię sprawę z titanem zresztą sam się wypowie i mnie życzę sobie wypisywanie jakiś rzeczy wyssanych z palca i to tyle co miałem do powiedzenia...

P.S odośnie fotek niektóre były z netu bo naciskaliście zey dać a klijen sobie nie rzyczył bo to był koleś z forym że niby sam zrobił to niech ma teraz odwage umieść tu swoje zdjecia moich kolumn które ja wykonałem chodzi o sonusy zrobiłem 2 komplety to niech tu panowie zamieszczą fotki

Jasne przyjacielu. Twoje problemy finansowe jak widzę nie są chwilowe, a postanowiłeś je załatwić kosztem innych! Watek ciagnie się już trochę czasu, więc nawet jak zamierzałeś się rozliczyć ze wszystkimi to i tak wyszła cię darmowa pożyczka bez odsetek ;)

Nie doczytałem, czy na drugiej stronie tego tematu były naciski na wklejanie zdjęć kolumny czy obrabiarki? Nie, nie było.

Wklejanie cudzej roboty i podpisywanie JA TO ZROBIŁEM jest delikatnie mówiąc naciąganiem.

• 4 miesiące później...

czy ktoś wie jak sie zakonczył projekt tych sonusów - chodzi mi o to jak wyglądają, jakieś fotki. Oraz czy ktos wykonał maskownice z gumowymi strunami taką jak mają sonusy?

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

marko3T, 11 Mar 2009, 11:20

>I ciekawe czasy, zwłaszcza dla czekających na swoje zaliczki...

dzieki za troskliwość ale wszystko zostało załatwione tak jak już pisałem

i co tu dodac koniec i kropka...

marko3T, 11 Mar 2009, 12:11

>Była afera, ale jak to mówią, czas leczy rany...

Szczerze była afera i to spora 99 % mojej winy bardzo żałuje ,że to się stało ,ale wiesz jak to jest

nie wszystko idzie po naszej myśli . Dobrze ,że się za kończyło szczęśliwie :)

P.S ty z Pawłem też chciałeś załatwi kulturalnie i widzisz jak sie to zakończyło że ci opisał ...

Jak dla mnie to przesadziłeś w jednym miejscu... wklejajac zdjęcia. Ale dobra nie ma sensu rozdrapywać starego tematu , który napsuł wiele krwi.

Z Pawłem było inaczej skrzynki powstały , a zaliczke miał w kilka dni.

To by było tyle w temacie.

Pozdrawiam.

a czy jest szansa zobaczyć jak wygladają te kolumny, może ktoś wkleic zdjecia

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Są... we francji ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 11 miesięcy później...
  • 2 miesiące później...

Witam forumowiczów... Temat umarł, ale ja mam małe pytanie, a właściwie ze dwa pytania...

A gdyby tak ożenić tego małego Revelatora razem z powiedzmy.... Morelem ET338??, albo np. Supreme ST1048??

Czy to ma szanse zagrać z Yamahą S2000??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.