Skocz do zawartości
IGNORED

Kto się wychowywał na podwórku?

jar1

Rekomendowane odpowiedzi

A pokaz mi podwórko na którym byli by rodowici mieszkańcy danego miasta.

Polityka wewnętrznej migracji zrobiła swoje.Patrz -> W-wa , Kraków, ZGórny Dolny Śląsk, Zagłebie. Praktycznie cała Polska wybełtana.

>dudivan, 10 Lis 2007, 15:50

>Sam Kaspar Hauser mógł w wychodku a ty nie?

Porównanie bez sensu. Kaspar nie miał nawijki :-).

Jestem Europejczykiem.

Podwórko kiedyś było nauka demokracji.... tam wszyscy byli równi - byłeś tym, czym zdołałeś sie wykazać sam.

Byłeś podły, to cie podle traktowano - skarżyłeś, to od razu łomot i odrzucenie od grupy. tak samo z mendami.

Dobra szkoła.

>ja sie wychowalem na Woli okolice PDT, Towarowa, Chlodna, Okopowa i ciesze sie, ze udalo mi sie z tego podworka wyrwac, szczegolnie nieciekawie zaczelo sie robic jak zaczelismy wkraczac w pelnoletniosc...

jar1, 11 Lis 2007, 01:09

>Podwórko kiedyś było nauka demokracji.... tam wszyscy byli równi - byłeś tym, czym zdołałeś sie

>wykazać sam.

>Byłeś podły, to cie podle traktowano - skarżyłeś, to od razu łomot i odrzucenie od grupy. tak samo z

>mendami.

To całkiem jak na "podwórkach" Pershinga, Dziada, Masy, Kiełbasy itd.

>Dobra szkoła.

Gratuluję!

Bo widzisz dudi, Dziad , Kiełbasa, inni wchodzili w interesy które były zastrzezona tylko dla ludzi z układu.

A Wołomin ,Pruszków to w porównaniu do tych w białych kolnierzykach to zaradne chłopaki utrzymujące rodziny. A że media ich wykreowały na gangstów. Bo byli tacy potrzebni , żeby funkcjonowały agencje ochrony i napedzac im bojków.Prawdziwi ludzie z podwórek mieli i mają zupełnie inną mentalnosć.

Gość

(Konto usunięte)

Wyśmienicie to całe "hallo" wokół podwórka podsumował Kamiński w TVN24.

radziu sikorski chce dorzynać PiS to jest cisza , no w końcu błahostka !

A po tym jak kaczucha zrobił ironiczną uwage do wypowiedzi tuska , to połowa polski o tym deliberuje i przeżywa - jak to u rozchisteryzowanych ciot bywa.

Radziu chce dorzynac Pis ? Ja widzę odwrotnie. Jak Radziu był w pisie do był super, kompetentny, itd itd. Aż słów brakowało kaczorom do chwalenia. Nagle Sikorski odchodzi do PO i co ? Gdzie te pochwały ? Nagle się okazuje że to szuja i niegodny kandydat na ministra ?? To co on robił w szlachetnym Pisie ?

Taaaaaa... i PO powoła te komisje i Kaczyńscy z Ziobrą wylądują w więzieniu.

Tylko co PO będzie pierwsze: Cud, czy wtrącenue do lochów? Jak myślisz, muls?

Szkoda że cię nie było przy tym jak Tusk z Kaczyńskim wypijali 4 butelki wina.

Poczyściłbyś kieliszki, może coś usłyszał przy okazji i może coś by ci w łepetynie zaświtało.

Lud jest jednak ciemny i chętny do kupowania.

duduś...jak to pisze wasz ziom, steg.Cel uswieca srodki.Lud lubi komisje.Lud lubi jak komus dokopią.I lud bedzie to miał.Taki jest środek tego celu.Dorn powiedział ze partia to nie instytucja charytatywna.I on ma racje.trzeba dorznąć.Opierając sie tylko na prawdach i opiniach wodza i paru od wodza mozna was załatwic w dwie minuty.Tak samo jak wy sami sie załatwiacie.Po siebie.

Muls, durniu, mnie pozostaje tylko czekać aż czas przyzna MI rację (Ziobry nikt za nic nie aresztuje, ba, nawet nie ma zamiaru)a ty na co będziesz czekał, masochisto?

Ziobro już jest martwy. A najśmieszniejsze jest to, że same kaczyniaki dostarczą dowodów na niego - jak można osiągnąć lepszy wynik wyborczy od WODZA!

Trzeba było widzieć jego minę, jak sie okazało, że wygrał w Krakowie - blady strach :-)

jar1

oczywiście, wychowałem się na podwórku

kopiąc piłę na maksa!

ale dlaczego zablokowałeś naszego ulubieńca, steqabzdur???

może on nie z naszego podwórka, ale jakieś tam podwórko chyba miał?

pzdr

>ale dlaczego zablokowałeś naszego ulubieńca, steqabzdur???

>może on nie z naszego podwórka, ale jakieś tam podwórko chyba miał?

Dla zabawy w dyktaturę, o jaką to łone walczą :-)

tak , wódz pokazał przy nominacji tuska co oznacza słowo 'buractwo' w jego IV RP

szkoda, że jarek nie miał nigdy szczęśliwego dzieciństwa na jakimś podwórku...

co do steqa to jest kul, ale moim idolem jest i tak horst ;-)))))))))

to jest klasa!

prawda dudu?

Broy, miałem wątpliwą przyjemność przeczytania twojej wypowiedzi na temat hostess w wątku o Audio Show.

Jar, możesz otworzyć okno? Powietrze jest nieświeże.

jar1, 11 Lis 2007, 23:17

>Dla zabawy w dyktaturę, o jaką to łone walczą :-)

Jakbym słyszał tego marksistowskiego wariata (oraz bandyty, pedofila a nawet kumpla Geremka) Cohn-Bendita - o staliznizmie w Polsce (dziś!).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.