Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tusekleniuszek kurczaczy? Oooo!

Chlebowski na prezydenta, Niesioł do kancelarii, Schetyna do BBN, Palikot na sztandary, Tusk na gońca.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz

Nadąłeś się teraz (trochę).

Człowiek, który budził nadzieję dla mnie stał się tylko pustym bez wyrazu trwaczem na swoim bezdennie nic nie wnoszacym stanowisku. Tyle i tylko tyle mogę ogólnie powiedzieć o Tusku, przyznam mojej politycznej nadziei po wyborczej. Do tej pory żadna polityczna małpa mnie tak nie zawiodła. Tak więc masz rację głupio wyszło, lecz nie z mojej winy.

"Tusk nie kandida!" huknęło w ojczyźnie. Wieść ta przyćmi teraz wszystkie inne "medialne fakty", wyczyści, wypłucze, pozamiata. Ale za jakiś czas, jak wszystko przyschnie, to może się okazać, że jednak Polska w potrzebie, że przyjaciele namawiają, że nie można zawieść zaufania.

Może się jeszcze okazać, że będziemy mieli drugie "nie chcem, ale muszem".

xniwax

nadal w szoku?...stanowisko premiera (dokładnie to już opisał Redaktor) daję realną władzę i choć przy obecnym prezydencie wymaga dużej cierpliwości to jednak rządzi tym krajem realizując część obietnic.

teraz jest dopiero ubaw....czekam na kolejne forumowe analizy.

Poważnie to ubaw będzie z PiSmaków medialnych lansujących od początku objęcia teki premiera jako trampoliny do prezydentury.

rzepa do dzieła

wladz

Nie rozumiem twojego zachwytu.Sam napisałeś,że POpaprańcy realizują tylko część swojego programu.

Ja bym do tego jednak dodał jedno słowo-NIEWIELKĄ!Też dałem się nabrać.Mądrzy ludzie(tak się mówi)

wyciągają wnioski.

Polityka nie poleka na łaskotaniu mulsa...chyba, moze się mylę.

wladz

To teraz poważnie, wytłumacz wszystkim dlaczego Szlachetny Tunio nie startuje i dlaczego mimo tego nadal nie rządzi? Bo rządzenie nie polega na tym, że "jam Dyro i mam ludzi od tego".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.