Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Widać, że są nastawieni wyłącznie na afery. A i tu ich wiedza jest bliska żadnej - powtarzają wytyczne Centrali a samodzielnie potrafią tylko drzeć ryja. Świadczy to niestety o ich ignorancji i lenistwie bo niedostatki umysłu podejrzewam tylko u jacusia (problemy z rozumieniem dłuższych zdań).

Chyba z litości sam zacznę im jakieś afery podrzucać, ale to pewnie też nic nie da ;-).

Jestem Europejczykiem.

Niezłych bandytów Kropiwnicki wyhodował:

"Łodzianin przyłapał strażników miejskich na nieprawidłowym parkowaniu. Zrobił im zdjęcia i opublikował je w internecie. Dzień później sytuacja się powtórzyła. - Ale tym razem, gdy zacząłem fotografować, zakuli mnie w kajdanki i oskarżyli o znieważenie - opowiada.

"Czekaliśmy na ciebie" - usłyszałem.

Strażnicy wykręcili Krysce ręce na plecy i zakuli w kajdanki. Potem zawieźli do widzewskiego komisariatu. Podstawa zatrzymania? "Obawa ucieczki i zatarcia śladów" - napisał w protokole policjant. Cztery godziny później Kryska usłyszał zarzut: "Znieważenie funkcjonariusza publicznego na służbie".

- Nikogo nie znieważyłem. Słyszałem, jak strażnicy zeznawali w komisariacie, że zwróciłem się do nich "jak parkujesz, k...". Poproszę w sądzie o przedstawienie świadków przez strażników, bo całe oskarżenie opiera się na ich zeznaniach. A przecież podobno znieważyłem ich publicznie, więc ktoś powinien to słyszeć. Dla mnie jest to ewidentna zemsta strażników za publikację ich wyczynów w internecie."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

przegral Juszczenko, przegrala piekna Julia i juz mozna

Ukryta Zawartość

ciekawe czy Prezydent RP tez zlapie ten wiatr

Ukryta Zawartość

dlaczego idioto usuwasz wpisy?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Olechowskiego nie lubię i nie szanuję, ale akurat w tym się z nim w pełni zgadzam. Kaczyzm mógł rozkwitnąć dzięki tej idiotycznej hecy z Lwem Rywinem:

"Kandydat na prezydenta przyznał też, że komisja śledcza ds. afery Rywina w ostatecznym rozrachunku zmarnowała Polsce cztery lata. - To ufundowało tę tzw. IV RP, z której ja chcę nas wyrwać, z tych kolein, w jakie wpadła Polska - mówił Olechowski. - A w dzisiaj działających komisjach nie ma kompletnie nic, co wpływa realnie na nasze życie - dodał."

bledem bylo zadarcie z lobby zydokomunistycznym, ale jak sie mleko wylalo bylo juz za pozno, olechowski napewno by do takiego bledu nie dopuscil i sie dogadal z gazeta wyborcza z naleznym dla żydolewicy szacunkiem i atencją...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

>electro, 10 Lut 2010, 23:59

Ty to poważnie piszesz czy "na jaja"?

Domyślam się, że to jaja, ale tyle tu dziwnych rzeczy czytałem że wolę się upewnić.

Jestem Europejczykiem.

rzecz nakrecona przed kryzysem w USA; jest tez druga czesc

Ukryta Zawartość

swietny jest moment poswiecony fazie demoralizacji, jako pierwszemu realizowanemu etapowi z przewidzianych czterech

czy nie nasuwaja sie wam nazwiska realizujacych podobne cele w RP?

Ukryta Zawartość

regularny wyklad Jurija Biezmienowa o technikach dywersji w odcinkach

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

więc nas jak czarnych w USA demoralizują żydzi?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nowy2 tym razem nie żydzi tylko sprytni czerwoni wykorzystali jogę do ogłupienia świata.

przesłuchałem agenta....czy ty wiesz na czym polega medytacja bowiem agent KGB nie za bardzo.

Strasznie naiwny bełkot idealnie pasujący do wojny ideologicznej konserwatystów z liberałami w USA.

P.S.

Poczytaj o historii zdelegalizowania marihuany kokainy w USA i dowiesz o jej popularności na przełomie XIX i XX gdy nie były ZSRR i agentów KGB a tym bardziej ruchu hippisowskiego niezbyt groźnego dla systemu.

Pomęcz się trochę i poszukaj informacji o ruchach studenckich w USA w latach 60.

[...]"-jak opowiada jeden z dziennikarzy zza Buga - zatrudnili kilku ukraińskich studentów, którzy od rana do wieczora piszą na polskich forach internetowych faszystowskie posty, atakując kogo się da. A polski jeżyk znaja dlatego, ze za nasze pieniądze studiują na polskich uczelniach, głównie w Lublinie."

Jaro_747

tutaj akurat powaznie chociaz pozartowac tez przeciez lubie, ale nie na temat synków gosci co polakom wyrywali paznokcie i kazali sie wieszac na klamkach...az tak daleko moj dowcip nie siega....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Redaktorzy

"swietny jest moment poswiecony fazie demoralizacji, jako pierwszemu realizowanemu etapowi z przewidzianych czterech czy nie nasuwaja sie wam nazwiska realizujacych podobne cele w RP?"

Nowy sugeruje, ze w Polsce demoralizacji nie było, dopóki nie zaczęły w niej mącić Żydy. "Wielkie jest carstwo Leonidy, tylko w nim czasem mącą Żydy" (Szpotański).

Nowy2 ja nie student ja żyd z ukrainy i korzystam z tłumacza Google!!!!!

co nie zwalnia Ciebie zacny "Tomek na tropach Yeti" od korzystania z faktów a nie bredni tłumacząc sobie i co o zgrozo innym funkcjonowania świata.

Kolejny protegowany braci Kaczyńskich (wicepremier)i Leszka Millera (wicemarszałek sejmu) A.Lepper skazany na 2,5 roku za gwałt.

Coraz więcej łączy PiS z SLD.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dosc ciekawa sprawa, bo na moje ........ pisane odezwaly sie "autorytety moralne" tego forum, znaczy sie Reduktor, Szymon i wladz. coz takiego was ubodlo w tych niewinnych, a glupawych przeciez postach, ze jak jeden maz z orezem gotowym do boju stawiacie sie kupa. przeciez na codzien glupstwami sie nie zajmujecie mili moi, wiec???

Reduktor, gdzie jedno slowo o nacji. Sensowniej od Reduktora moje posty odczytal wladz (moze on i docent marcowy jest - a ukrywal to skrzetnie).

Ale tu Reduktor slusznie zwrocil moja uwage, ze w pierwszej fazie bardzo aktywna byla i jest GW, ktora obsmiewa patriotyzm Polakow, promuje poronionego naukowca Grossa, usilnie odbrazawia AK-owcow i powstancow, wmawia nam zasciankowosc, zapyzialosc, straszy nas iz bedziemy posmiewiskiem Zachodu itp. Przysiegam Reduktor, ze naprawde to nie moja wina, iz w GW posadowila sie nadreprezentacja wiadomych.

A jesli juz zostali na swiatlo dzienne wyciagnieci przez Reduktora wiadomi, to prosze - oto maly prezencik dla Reduktora i moze wyjasni mi starszy forowicz, co znaczy ow znaczacy smiech przy nazwie naszego kraju, hę?

dla tych co nie znaja wegierskiego lub/i hebrajskiego po zakonczeniu odtwarzania filmiku wybrac nalezy z bannera u dolu taki z angielskim tlumaczeniem.

pozdrawiam nieomylnych i wiedzacych wszystko, nawet "from the mountain" i lepiej od rzeczonego, co mu w glowie sie klici.

a pozostali zwei, tak Hedomerosa postponuja, bo w pulapke o pieknych cerkwiach ich zwabil i poszliiii, jak w dym, a teraz im glupio, ze dali sie wypuscic jak nuby jakies. :)

nowy, a gdzie jest problem? w GW? że co obśmiewa? zapyziały polski 19wieczny patriotyzm? boli cię Gross i sprawa Jedwabnego? że powstanie warszawskie to pomysł chorych psychicznie ludzi? może trzeba trochę zmienić myślenie i pogodzić się z faktami?

shane63, 11 Lut 2010, 17:37

>nowy, a gdzie jest problem? w GW? że co obśmiewa? zapyziały polski 19wieczny patriotyzm? boli cię

>Gross i sprawa Jedwabnego? że powstanie warszawskie to pomysł chorych psychicznie ludzi? może trzeba

>trochę zmienić myślenie i pogodzić się z faktami?

tys juz zdemoralizowany, wiec ciebie nic nie zaboli. w pieriod do nowoczesnosci z postmodernistycznym zaspiewem i wzrokiem utkwionym w obrecz z 12 zlotych gwiazdek.

a co se bede mu zalowal - niech ma. :P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.