Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

muls, 5 Mar 2010, 19:17

>spoko ...przyjdzie kurdupek... i wszystko odkreci.

Nie mam najmniejszych złudzeń że nie odkręci, pod tym, i wieloma innymi względami Kaczyńscy i Tusk są siebie warci (osobiście uważam że grają we dwó... to znaczy we trzech - Dobrego i Złego Policjanta).

Ale jak śmiesznie wygląda ta troska o zniewolony naród Białoruski, to napominanie, pouczanie i straszenie. To niesienie Płomienia Wolności i wzniecanie Kolorowych Rewolucji.

Jaro_747, 6 Mar 2010, 02:55

>Ty i ten gościu co to napisał to się chyba z choinki urwali. Pokaż mi w tym artykule cokolwiek czego

>by nie było wiadomo wcześniej. A na temat podsłuchów i inwigilacji to poczytaj sobie jak to wygląda

>w Stanach, i to nie tylko w chwili obecnej ale również przed obowiązywaniem "Patriot Act". Sądząc z

>poziomu twojej wiedzy mocno byś się zdziwił.

Doskonale wiem co ma miejsca w USA, tam już nawet szkoły zdalnie włączają webcamery i inwigilują uczniów w ich własnych domach.

Ale co to zmienia? "Tak czynią wszystkie" (więc do Unii, do Unii, wprawdzie wiadomo ze ten Titanic rąbnie w górę lodową ale nie zostaniemy przecież Tak Sami na brzegu), "Jeden tam tylko jest porządny człowiek: prokurator ale i ten, prawdę mówiąc, świnia"?

Takie klimaty?

Nic to.Jak zapowiedział Prezio w Poznaniu gdy PiS wygra wybory wszyscy Polacy będą jeżdzić na wakacje do Tunezji!Widzę,że utrata kontaktu z rzeczywistością Jarka postępuje w zastraszającym tempie!

P.S.Ja nie chcę do Tunezji ja chcę na Hawaje!

swoja droga jaki ograniczony horyzont ma ten facet, proponujacy takie przyjemnosci polakom.To wszystko na co go stac i to tylko dlatego, ze on TAM jeszcze nie był.I ten ENTUZJAZM na sali.I gosiu rozentuzjamowany ze wreszcie bedzie mógł do Egiptu.

Teraz jakiś reżyser związany z PiS powinien nakręcić remake "Triumfu Woli". Jaruś byłby odpowiednikiem Adiego, jeden kamiński odpowiednikiem Henia, a drugi Józia, zaś ziobro Hermanka ( choć od tamtych obecni są o wiele głupsi).Tylko skąd oni wezmą teraz odpowiednik Riefenstahl ?

"Komentujący na "gorąco" z kongresu PiS europoseł Michał Kamiński powiedział w TVN24, że taki wynik "to potwierdzenie siły i przywództwa prezesa". - Jeśli PiS się lubi czy nie, to trudno sobie wyobrazić kogoś innego niż Jarosław Kaczyński jako prezesa PiS - mówił Kamiński, komentując, że Jarosław Kaczyński był jedynym kandydatem w wyborach na prezesa PiS."

meloman 62, 6 Mar 2010, 23:00

>Teraz jakiś reżyser związany z PiS powinien nakręcić remake "Triumfu Woli". Jaruś byłby

>odpowiednikiem Adiego, jeden kamiński odpowiednikiem Henia, a drugi Józia, zaś ziobro Hermanka (

>choć od tamtych obecni są o wiele głupsi).

Tak, od tamtych sa głupsi i nie tylko oni.

>Tylko skąd oni wezmą teraz odpowiednik Riefenstahl ?

może pani Holland z córka się nada?

>meloman 62, 6 Mar 2010, 23:00

>Tylko skąd oni wezmą teraz odpowiednik Riefenstahl ?

Ci którzy by chcieli mają talent wystarczający jedynie do noszenia halabardy ;-).

Jestem Europejczykiem.

wczoraj sluchajac wiadomosci rozplakalem sie , P.Jaroslaw Kaczynski krzyczal dzis . Niemcy, Holendrzy , Anglicy itd.....jezdza do Egiptu , naszych rodakow jest tam garstka ....zrobimy wszystko aby w 2020r wszystkich ( kazdego polaka, ciekawe ???)bylo stac na wyjazd do Egiptu , bedzie zylo nam sie lepiej ....mam pytanie komu teraz i potem bedzie zylo sie lepiej , kolejna propagandowa bojda :(

>>Na Kongresie PiS mówiono o przyszłości kosmosu

>>...szansą dla Polski jest powołana w PE intergrupa "Sky and Space", skupiająca posłów, których zainteresowania są związane m.in. z przemysłem kosmicznym. W tej grupie uczestniczy m.in. trzech polskich euro parlamentarzystów.

ja pie....lę!

:-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.